Kako povećati grudi prirodnim putem

Wow Bust - rješenje za male grudi

Povećajte grudi prirodno i brzo
  • Povećava grudi za čak 2 broja
  • Prirodno, brzo i sigurno
  • Bez vježbi i operacija
  • Osječajte se privlačno i ženstveno
Kako povećati grudi prirodnim putem

Kako povećati grudi prirodnim putem uz pomoć prehrane

Kako povećati grudi prirodnim putem uz pomoć prehrane na način da u svoj prehrambeni plan unesete neke namirnice koje će povećati vaše grudi. Prvo ako ste mršavi ipak će biti potrebno nabaciti koji kilogram, no pazite da ne pretjerate jer se grudi neće isticati ako paralelno naraste i vaš trbuh.

Određene namirnice vam mogu pomoći u vašoj odluci kako povećati grudi prirodnim putem. Namirnice koje su bogate zdravim mastima poput sjemenki i orašastih plodova, kokosovo i malinovo ulje, jaja, te avokado odličan su izbor. Također, namirnice koje se nazivaju fitoestrogene namirnice pomoći će u stvaranju estrogena koji je zaslužan za bujanje grudi. To su mrkva, patlidžan, svježi krastavci, lubenica, orasi, bundeva, te zeleni i crni čaj. Bijelo i crno vino konzumirajte u normalnim količinama po čašicu dnevno nakon ili uz ručak.

Dodaci prehrani koji su bogati ekstraktima saw palme će smanjiti razinu testosterona muškog hormona i potaknuti povećanje estrogena, a time i potaknuti bujanje grudi. Mljeveni lan, soja i proizvodi od soje, mahunarke, kukuruz, češnjak, karfiol, kupus, kelj i brokula također su namirnice koje trebate ubaciti u svoju prehranu za povećanje grudi. Napitak od papaje i mlijeka, kombinacija je shake-a koji također utječe na rast grudi.

Kako povećati grudi prirodnim putem uz pomoć krema

Način kako povećati grudi prirodnim putem može biti i uz pomoć krema koje danas možete nabaviti na tržištu. Svakako provjerite izvor nabave i nemojte kupovati sa neprovjerenih internetskih stranica jer postoji mogućnost da bi vam takve neispravne kreme mogle i naštetiti. Grudi se najvećim djelo sastoje od masnog tkiva, a kreme će utjecati na bujanje masnog tkiva.

Svakako ne želite u svojim grudima stvoriti korištenjem krivih krema podlogu za razvoj karcinoma, pa stoga jako pripazite koje kreme koristite. Nakon što ste provjerili i sigurni ste u zdravstvenu ispravnost kreme koju ćete koristiti, trebate znati kako te kreme djeluju na vaše grudi.

Kreme će potaknuti razvoj masnog tkiva u grudima, te će ih istovremeno učvrsnuti i lagano podignuti. Svakako se prije posavjetujte sa svojim liječnikom i obavite preventivne preglede grudi bez obzira na dob u kojoj ste trenutno. Ukoliko je zdravstveno sa vašim grudima sve u redu pokušajte način kako povećati grudi prirodnim putem uz pomoć krema za povećanje grudi.

Kako povećati grudi prirodnim putem uz pomoć vježbanja

Još jedan od načina kako povećati grudi prirodnim putem jest vježbanje. Samim vježbanjem vam neće narasti grudi, već će se razviti mišići koji će podignuti grudi i izgledati zategnutije. Ukoliko su vaše grudi male uz malo vježbe mišići će ojačati i podignuti vaše grudi na prirodan način.

Mišići koje ćete trenirati su pektoralni mišići i oni su zaslužni da li grudi stoje uzdignuto ili vise prema dolje. Vježbati je potrebno barem tri puta tjedno uz pomoć utega ili medicinskih lopti. Međutim, nemojte odmah navaliti sa velikom količinom vježbi jer ne želite izgubiti masti iz grudi nego krenite sa malim setovima vježbi.

Za ovaj način kako povećati grudi prirodnim putem najbolje je posavjetovati se sa osobnim trenerom u teretani koji će vam složiti set vježbi s obzirom na vaš cilj, povećanje grudi. Ujedno će vam ubaciti i vježbe za trbuh kojim ćete smanjiti masne naslage na trbuhu, te će tako grudi izgledati istaknutije. Vježbanje ćete trebati prakticirati neko vrijeme jer rezultati neće biti vidljivi preko noći.


Tagovi:

Wow Bust - rješenje za male grudi

Povećajte grudi prirodno i brzo
  • Povećava grudi za čak 2 broja
  • Prirodno, brzo i sigurno
  • Bez vježbi i operacija
  • Osječajte se privlačno i ženstveno