Kako nekome reći da ti je stalo do njega

Ljubav i veze

Kako nekome reći da ti je stalo do njega

Kako nekome reći da ti je stalo do njega ili da si zaljubljen

Zaljubljenost je jedno od najljepših stanja, posebno ako vam osoba u koju ste zaljubljeni uzvrati sa simpatijama. Iako svi znamo koliko je lijepo u vezi sa osobom u koju si zaljubljen, iz nekog neobjašnjivog razloga uglavnom sa poteškoćama prilazimo osobi koja nam se sviđa. Ego i strah od neuspjeha prečesto nas sputava u ostvarivanju prvog kontakta i kako nekome reći da ti je stalo do njega. Ako vam je problem kako nekome reći da ti je stalo do njega uvijek stvar gledajte sa optimistične strane. Naime, ako vam se neko sviđa i nakon što mu priđete sa ciljem da mu izjavite simpatije, postoje samo dva moguća ishoda. I to je tako jednostavno. Ili će prihvatiti i uzvratiti na vašu simpatiju ili će vas odbiti. Mišljenja smo da je ipak bolja opcija pokušati, pa makar ne uspjeli, jer nema ništa gore od toga da vam se neko sviđa i da to prođe, a da mu nikada niste prišli jer vas je bilo strah. Kako reći da ti je stalo do njega manji je problem od toga da se na kraju i odlučite nekome reći da vam se sviđa.

Kako nekome reći da ti je stalo do njega ili nje

Zaista je izazovno nekome izreći emociju i simpatiju. Ovdje treba razlikovati nekoliko scenarija i situacija koje mogu prethoditi vašem uletu ili izjavi kako vam se netko sviđa. Naravno lakše je izjaviti simpatije nekome koga znate, posebno ako ste već u nekakvoj vezi. Malo veći problem je kako nekome reći da ti je stalo do njega ako se tek trebate upoznati. Prvo treba shvatiti kako doista nemate što izgubiti. Ako osjećate simpatije prema nekome uvijek ih izrazite. Ako propustite priliku uvijek će vam biti žao. Nekoliko je načina kako nekome reći da ti je stalo do njega. Možete to odraditi osobno, preko “posrednika”, porukom, poklonom i sl. Ako ste sramežljivi današnje doba i tehnologija omogućava vam izražavanje preko različitih aplikacija za komuniciranje. Definitivno možemo reći kako je ipak najbolji način kako izraziti ljubavi ili simpatiju prema nekome je nekom lijepom gestom, poklonom ili djelom. Djela i konkretni potezi uvijek su uvjerljiviji od pustih riječi. Zaista je izazovno nekome izreći emociju i simpatiju. Ovdje treba razlikovati nekoliko scenarija i situacija koje mogu prethoditi vašem uletu ili izjavi kako vam se netko sviđa. Naravno lakše je izjaviti simpatije nekome koga znate, posebno ako ste već u nekakvoj vezi. Malo veći problem je kako izraziti da ti je stalo do njega ako se tek trebate upoznati. Prvo treba shvatiti kako doista nemate što izgubiti. Ako osjećate simpatije prema nekome uvijek ih izrazite. Ako propustite priliku uvijek će vam biti žao. Nekoliko je načina kako reći da ti je stalo do njega. Možete to odraditi osobno, preko “posrednika”, porukom, poklonom i sl. Ako ste sramežljivi današnje doba i tehnologija omogućava vam izražavanje preko različitih aplikacija za komuniciranje. Definitivno možemo reći kako je ipak najbolji način kako izraziti ljubavi ili simpatiju prema nekome je nekom lijepom gestom, poklonom ili djelom. Djela i konkretni potezi uvijek su uvjerljiviji od pustih riječi.

Kako nekome reći da ti je stalo do njega djelima i gestom

Kao što smo već naveli, djelima i lijepim gestom najbolji je način kako nekome reći da ti je stalo do njega. Čak i kada se oslanjate na lijepe i sladunjave riječi, na kraju ćete za izrečeno morati imati pokriće. Dakle ako ju ne znate ispitajte što ta osoba voli. Koji su joj hobiji, omiljena boja, najdraži pjevač i sl. Ako ste sa nekim bliski tada će vam te informacije već biti poznate, pa će sve što vam ostaje biti iste informacije upotrijebiti kako bi se približili simpatiji. Kada je u pitanju partner s kojim živite i dijelite dom, svaki dan sa puno sitnih stvari možete postići to kako nekome reći da ti je stalo do njega. Pospremite stan, spremite joj ili njemu najdraži doručak. Ako je lošeg raspoloženja, oraspoložite tu osobu. Budite joj uvijek pri ruci, posebno kada treba pomoć. Ako tek trebate prići osobi, iskoristite dobra stara, romantična pisma, kako bi izrazili osjećaje. U današnje vrijeme svakako ćete se istaknuti slanjem pisma i osobi izazvati osmijeh na licu. U svakom slučaju, ključno je da toj osobi kažete što mislite i osjećate.

Tagovi: