Kako napraviti paypal

Tech

Kako napraviti paypal

Kako napraviti paypal, što je paypal

Ako ste ikada kupovali preko interneta i birali način plaćanja sigurno ste primijetili opciju paypal, no što je paypal zapravo? Opcija plaćanja paypal je usluga koja vam omogućuje online plaćanje, slanje novca i prihvaćanje plaćanja. Najjednostavnije sročeno, paypal je kao internet banka koja se bavi slanjem i primanjem novca. Njegova sigurnost je na maksimalnom nivou, što pokazuje i broj korisnika. Da bi znali kako napraviti paypal morate biti upoznati s načinom kako on funkcionira. Postavlja se pitanje zašto koristiti paypal ako već imate karticu s kojom možete kupovati preko interneta? Kada radite uplatu putem usluge paypal primatelj neće primiti pojedinosti o vašoj kartici ili broj bankovnog računa što znači da ne morate brinuti oko plaćanja ljudima koje ne znate. Koliko je siguran paypal? On obuhvaća uslugu zvanu paypal purchase protection kojoj je cilj pomoći bilo kojem korisniku ako se nađe u problemu. Ovo možete koristiti ako prodavač nije isporučio vaš kupljen artikl ili ako ste dobili pogrešan artikl koji niste kupili. U navedenim slučajevima paypal organizira povrat vašeg novca. Sve ovo vam zvuči super, no kako napraviti paypal?

Kako napraviti paypal, otvaranje paypal računa

Kako bi mogli otvoriti paypal račun morate imati kompatibilnu kreditnu karticu. Osim kreditne kartice morate imati i dobru internet vezu, i proces registracije može krenuti. Kako napraviti paypal? Prvi korak je da u internet pretraživanje upišete paypal. com i odete na službenu stranicu paypal, zatim u gornjem desnom kutu stisnete „Sign up“. Drugi korak se sastoji od otvaranja novog dijela njegove stranice gdje birate između dvije vrste paypal računa, radi se o osobnom ili poslovnom računu. Korak broj tri je unašanje vaših osobnih podataka kako bi napravili račun, on se sastoji od upisivanja: Vašeg OIB-a, mail adrese. Četvrti korak je provjera vaših unesenih podataka i povezivanje s vašom kreditnom karticom gdje je isto potrebno upisati podatke s kartice. Peti korak je provjera tj. sigurnosna provjera, ovdje paypal povlači oko 20 ak kuna s vašeg računa kako bi se provjerilo da li sve funkcionira, kada je sve provjereno paypal vam vraća novac nazad. Vrši se sigurnosna provjera za vaš račun i za potvrdu kreditne kartice. Nakon što ste izvršili sve korake koji su potrebni pri registraciji vaš račun postaje aktivan i potrebno je samo potvrditi svoju kreditnu karticu klikom na „confirm credit card“. Nakon svake kupnje koju obavite putem paypal načina na mail adresu se ispostavlja račun kupljenog artikla. Kako napraviti paypal račun je jednostavan proces koji će vam oduzeti svega samo par minuta vašeg vremena.

Kako napraviti paypal račun, kupnja s paypalom

Iako su danas standardi za kupnju preko interneta maksimalno sigurni, mnogi se i dalje ustručavaju kupovati direktno sa svojom karticom. Sada kada znate kako napraviti paypal račun, bitno je znati kako možete vršiti kupnju. Proces je isto tako veoma jednostavan. Prilikom kupnje određenog artikla preko interneta u opciji plaćanja ćete samo odabrati opciju paypal. Kao što smo naveli paypal će vam automatski poslati obavijest o kupnji i ispostaviti vam račun na vašu mail adresu. Ono što je važno naglasiti je da mail adresa zapravo vaš paypal račun, zato je bitno da budete oprezni s vašom mail adresom. Također je važno naglasiti da kada jednom registrirate vašu kreditnu karticu u paypal sustav ona vam više nije potrebna za obavljanje kupovine, sve se vrši preko paypal računa koji je povezan. Iako je većina internet stranica danas sigurna za kupnju, naš savjet je da i dalje budete oprezni gdje kupujete određene artikle. Tražite trgovce koji imaju pozitivne ocjene i dobre komentare. Kako napraviti paypal račun je jednostavniji proces od kupnje preko kartice. Kupnja preko interneta nikada nije bila jednostavnija

Tagovi: