Što je paypal

Financije

Što je paypal

Zatraži brzi kreditKoji iznos trebate?

300 kn (39,82 €) 10000 kn (1.327,23 €)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 05.12.2022 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn (
398,17 ) na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn (796,34 €) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn (810,19 €), uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn (13,86 €) te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (162,03 €) (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Što je paypal i kako napraviti račun

Danas nije teško informirati se što je PayPal, to je brz i lak način prenošenja novca putem interneta. Možete prenositi novac obitelji, prijateljima, u online trgovini i na web mjestima. Sve što trebate da bi vaš PayPal radio trebate se registrirati i stvoriti svoj račun. Također, potrebna vam je i valjana kreditna kartica ili bankovni račun koji ćete povezati sa svojim PayPal računom kako biste moli slati i dobivati novac putem vašeg računa.

Vrlo je jednostavno i lako otvoriti PayPal račun, no najbitnije je da prvo saznate sve o tome što je PayPal i je li on prava opcija plaćanja za vas. Na web mjestu pronađite opciju prijavljivanja, točnije registracije kako biste napravili račun.

Za to su potrebni vaši osobni podaci koji uključuju i e-mail, valjan račun u banci ili kreditna kartica koju ćete povezati sa vašim Pay Pal računom prilikom registracije. Kada otvorite PayPal račun, možete odmah od tog trena primati i uplaćivati novac. Sama registracija PayPal računa je jednostavna, a uz to i besplatna.

Kako koristiti i što je paypal

Nakon što ste istražili što je PayPal, informirajte se kako ćete ga koristiti. PayPal je online platforma zadužena za funkcionalno razmjenjivanje novca između dvije osobe ili dvije tvrtke, odnosno osobe i tvrtke. Ako želite koristiti PayPal za slanje novca obitelji i prijateljima u inozemstvu, to također možete otvoriti.

Ukoliko šaljete novac privatnim osobama, ne morate platiti nikakvu naknadu. No, ako plaćate nešto na online trgovini u sklopu vaše kupovine ili plaćate neku određenu uslugu, PayPal je dužan naplatiti vam određenu naknadu. Ništa ne brinite, ta naknada nije značajna i naplaćuje se prije nego što prenesete novac primatelju uplate.

Ako ste vlasnik firme i zato vas zanima što je PayPal i što on sve nudi, imajte na umu kako ga možete koristiti. Samo što u tom slučaju nećete otvoriti osobni račun, već ćete otvoriti poslovni račun prilikom registracije na PayPal web mjestu. Kakav god PayPal račun odlučili otvoriti, imat ćete potpunu zaštitu od krađa i prevara uz povećanu razinu sigurnosti i potrebu za odobrenjem svake transakcije koju provodite.

Što je paypal i zašto je to dobar način plaćanja

Ako ste zainteresirani za ono što je PayPal i što on nudi, postoje mnoge dobre strane zbog kojih se možete definitivno odlučiti na korištenje takvog online načina plaćanja. PayPal je jako lak za korištenje i brz način za slanje novca bližnjima koji se nalaze u inozemstvu bez potrebe za plaćanjem bilo kakvih dodatnih naknada.

Plaćanje PayPalom osigurava vam određenu dozu sigurnosti uz provođenje mjera protiv krađe i prevare. Ako slučajno obavite kupnju i na kraju se ispostavi da je to prevara i za svoj uplaćeni novac ne dobijte proizvod, PayPal će vam pomoći kod postupka vraćanja novca.

PayPal također postavlja zaštitu za vaše podatke i informacije o vašoj kreditnoj kartici ili o bankovnom računu. Uz to sve što je PayPal uslugom moguće ostvariti, postoje i neke loše strane ovog online načina plaćanja. Ako ne šaljete novac nekom bližnjem i obavljate neku kupovinu ili poslovnu transakciju, u tom slučaju morate platiti naknadu. Također, vaš račun preko PayPala može biti zamrznut i nećete ga moći koristiti, ako se procjeni da pomoću svojih transakcija obavljate radnje koje nisu zakonite.

Tagovi: