Kako nadoplatiti simpa bon na drugi broj

Kako nadoplatiti simpa bon na drugi broj

Što je Simpa bon na drugi broj?

Simpa tarifa je osnovni plan koji se primjenjuje na potrošnju svih korisnika koji nemaju aktivnu Simpa opciju. Ova tarifa dolazi s SIM karticom u Start paketu ili kada korisnik prijeđe na Simpu. Ako ne aktivirate jednu od opcija ili potrošite usluge iz aktivnih opcija, nastavljate koristiti Simpa tarifu. Simpa bon na drugi broj se može poslati. U okviru ove tarife, pozivi prema svim mrežama naplaćuju se po cijeni od 0,16 eura po jednoj minuti, SMA poruke se naplaćuju po cijeni od 0,08 eura, MMS poruke se naplaćuju po cijeni od 0,26 eura, dok podatkovni promet se naplaćuje po cijeni od 0,16 eura po jednom megabajtu, dok se uspostava poziva naplaćuje po tarifi od 0,04 eura. S aktiviranjem jednom od opcija, korisnici mogu bezbrižno surfati internetom, a neiskorišteni podaci se onda prenose za sljedeći mjesec. Za one koji mnogo telefoniraju, a ne vole plaćati dodatno za uspostavu poziva, dostupna je opcija "Bez uspostave". Međutim, ova opcija je dostupna samo ako je već aktivirana neka od opcija. U nastavku doznajte kako nadoplatiti Simpa bon na drugi broj.

Koliko košta Simpa bon na drugi broj?

Simpa nudi bogati izbor raznih opcija paketa koji vam omogućuju više nego ikad prije, sve to u trajanju od 30 dana od trenutka aktivacije. Simpa S nudi 25000 minuta ili poruka i 3 GB, Simpa S nudi 2500 minuta ili poruka i 5 GB, Simpa M nudi 2500 minuta ili poruka i 8 GB, Simpa L nudi 2500 minuta ili poruka i 12 GB, te Simpa XL nudi 2500 minuta ili poruka i 17 GB. Sve Simpa opcije uključuju 5G, uz uvjet da koristite kompatibilan uređaj na području pokrivenom 5G signalom. Uz sve to, registrirani Simpa korisnici mogu dobiti dodatne megabajte. Ako ne potrošite sve odjednom, možete prenijeti neiskorištene resurse u sljedeći mjesec ili ih podijeliti s bilo kojim drugim Simpa korisnikom putem usluge Podijelite Simpu. Vaša opcija će se automatski obnoviti ako imate dovoljno sredstava na računu. Također, možete poslati Simpa bon na drugi broj. Ako potrošite sve resurse iz Simpa opcija, daljnje korištenje bit će naplaćeno prema Simpa tarifi ili drugim aktivnim opcijama, sve dok ne aktivirate novu Simpa opciju. Kako poslati Simpa bon na drugi broj možete doznati u sljedećem odlomku.

Kako poslati Simpa bon na drugi broj?

Kako biste aktivirali Simpa bon, otiđite na njihovu web stranicu ili aplikaciju Moj Telekom. Ako više preferirate SMS, možete aktivirati opciju slanjem poruke s ključnom riječi naziva opcije paketa, kao na primjer SIMPA XS, na njihov broj 13636. Kako biste provjerili stanje potrošnje, pošaljite SMS s porukom STANJE na sljedeći broj 13230. Možete podijeliti Simpa bon na drugi broj. Samo trebate poslati poruku s tekstom PODIJELI na njihov broj 13636. Potom unesite broj korisnika i odaberite što i koliko želite prebaciti. Kako biste nadoplatiti Simpa bon na drugi broj, posjetite njihovu web stranicu, odaberite bon i unesite broj koji želite doplatiti. Simpa dolazi i s digitalnim opcijama paketa koji se mogu aktivirati putem Moj Telekom aplikacije. Također, možete ih aktivirati sa slanjem SMS poruke s tekstom A na sljedeći broj 13636. Registrirani Simpa korisnici dobivaju dodatnih 1 GB uz svaku aktivaciju eSimpa opcija, bez obzira na fiksne usluge Hrvatskog Telekoma.


Tagovi: