Kako muškarci testiraju žene

Ljubav i veze

Kako muškarci testiraju žene

Kako muškarci testiraju žene? Rade li to namjerno?

Neovisno o tome jeste li sa svojim muškarcem tek u početnim fazama odnosa, u dugoj vezi ili braku, opće je poznata činjenica da muškarci uvijek testiraju žene na ovaj ili onaj način. Nekad ih testiraju da vide koliko su lojalne i povjerljive, nekad ih testiraju samo zato što vole na taj način vidjeti kako će reagirati, a nekada testiraju žene samo da ih izlude! No pravo pitanje je kako muškarci testiraju žene? Rade li to potpuno svjesno i planirano ili je to neki spontani akt? Muškarci često na zajednički odnos gledaju kao na međusobno poštovanje, ljubav i povjerenje, a kad imaju osjećaj da žena kaska u nekoj od tih stvari, stavljaju ih na test. Kako muškarci testiraju žene? Oni to rade vrlo suptilno. Postave scenarij za svoj test i onda gledaju kako njihove žene reagiraju. Ponavljamo da muškarci to ne rade uvijek svejsno – nekada Vas testiraju sasvim usputno kada ni sami to ne planiraju.

Kako muškarci testiraju žene? Shvati u startu što radi i pobjedi ga u njegovoj igri!

Kada su u pitanju žene, muškarac je pravi mađioničar, istovremeno kontrolira emocije igrajući igru koja mu trenutno odgovara. Uzmimo za primjer da muškarac testira svoju ženu u početnim fazama veze da vidi koliko je sposobna i kvalitetna. Onda takvi muškarci često otvaraju teme za razgovor da vide kako njihove žene se snalaze u nekim temama koje im možda nisu na prvu poznate. Kakve će to biti teme ovisit će isključivo o tome što Vaš muškarac cijeni i voli. Nekada će mu biti bitno može li njegova žena sama isplanirati jedan izlazak. Svi znamo da je lijepo kada je muškarac u kontroli, a žena se samo treba prepustiti, no dame nemojte se zavarati: muškarce će više privući žena koja i sama ima nekakvu inicijativu nego ona ljepotica koja samo čeka da joj se sve servira. Kako muškarci testiraju žene u toj situaciji? Pitat će Vas jeste li što god planirali za ovaj vikend? Ukoliko se viđate s njim već nekoliko tjedana, možda bi sada bila dobra prilika da Vi njemu pokažete koliko ste žena od inicijative. Kako muškarci testiraju žene? Vrlo vidljivo zapravo, samo pratite znakove.

Kako muškarci testiraju žene u drugim sferama odnosa? Kako prepoznati da si na “testu”?

Smatramo da je vrlo bitno raspraviti o tome što znači testirati u ovom smislu. Kako muškarci testiraju žene je pitanje koje zvuči kao da muškarci vrše eksperimente nad ženama bez njihovog znanja. Takvi testovi se rijetko događaju. Puno češće će Vaš muškarac pred Vas postaviti test transparentno i u dobroj namjeri. Isto tako i žene svoje muškarce konstantno stavljaju pod testove, jednako polusvjesno kao i oni žene. Ti testovi su ustvari samo mala pitanja pomoću kojih će muškarac pokušati shvatiti jeste li Vi žena za njega. Potrebno je biti prirodnog ponašanja i znati svoju vrijednost te ne raditi ništa što i inače ne biste radile. Ukoliko je njegov test da vidi jeste li kadri raditi nešto što on želi, a Vi ne, Vaše je puno pravo ne na to pristati. Kako muškarci testiraju žene, tako i žene testiraju muškarce, a svi ti testovi uglavnom su od koristi da bismo shvatili želimo li s nekime ostvariti značajan odnos.
Tagovi: