Kako maknuti google račun s mobitela

Tech

Kako maknuti google račun s mobitela

Evo kako maknuti google račun s mobitela i koristiti novi račun

Ne trebate biti dugogodišnji korisnik android mobitela kako biste znali da za pristup brojnim aplikacijama poput Google Play, e-mail, kalendaru itd. morate imati google račun. Dapače, putem google računa ste vjerojatno prijavljeni i na čitav niz drugih aplikacija koje niste dobili s mobitelom već ste naknadno instalirali. Može vam se dogoditi da ste prestali koristiti dosadašnji google račun te da imate novi.

U tom slučaju će vas zanimati kako maknuti google račun s mobitela. Taj postupak nije ni malo težak. Najprije otvorite postavke na svom mobitelu, a zatim stisnete na opciju računi ili korisnici i računi. Zatim na samom dnu dodirnite opciju dodaj račun. Potom dodajte novi google račun koji planirate koristiti. Pri tom ćete vjerojatno morati upisati lozinku od novog računa i to je to. To je način kako maknuti google račun s mobitela. Ako ćete imati i dalje nekih poteškoća, slobodno kontaktirajte google službu za korisnike i zatražite pomoć.

Znate li kako maknuti google račun s mobitela?

Ako ne želite zamijeniti google račun kao što smo opisali u prethodnom poglavlju te jedino što vas zanima je kako maknuti google račun s mobitela. Postupak je još lakši nego prethodno opisani. Razlozi za micanje google računa mogu biti različiti. Jedan od njih može biti taj da vam je taj račun hakiran, ili da je memorija na njemu popunjena. Koji god da je razlog, u nastavku ćemo vam objasniti kako maknuti google račun s mobitela. Kao i u prethodnom poglavlju, potrebno je otići u opciju postavke a zatim dodirnuti opciju računi. Ukoliko ne vidite opciju računi, utoliko stisnite na opciju korisnici i računi.

Potom dodirnite račun koji želite ukloniti i stisnite opciju koja se zove ukloni račun. Imajte da umu da u slučaju da je taj google račun koji želite ukloniti jedini takav račun na mobitelu, onda ćete za izvršavanje radnje uklanjanja računa morati radi sigurnosti unijeti i PIN ili uzorak.

Evo kako maknuti google račun s mobitela brzo i jednostavno

Pitate se kako maknuti google račun s mobitela? Vjerujte, postupak ne može biti lakši. Ako vas pak muči hoćete li nakon što maknete google račun isti moći vratiti nazad, odgovor je: apsolutno da, također na vrlo jednostavan način. Ipak umjesto da potpuno maknete račun s mobitela, preporučujemo vam da ipak samo dodate novi račun. Na taj način u svakom trenutku uz pomoću jednog klika možete mijenjati dva ili više google računa, ovisno o potrebi. Na taj način ne trebate svaki puta ići kroz postupak dodavanja ili brisanja google računa. Ako vas ipak samo zanima kako maknuti google račun s mobitela, postupak je brz i jednostavan.

Ono što morate napraviti jest otići na postavke, a zatim odabrati opciju računi, a zatim gmail račun. Potom ćete orati odabrati opciju google račun i potvrditi ju. U tom trenutku ćete vidjeti da vam je google račun izbrisan. Ako ga ponovno želite dodati, postupak je gotovo identičan.

Tagovi: