Kako ljubi muškarac koji voli

Kako ljubi muškarac koji voli

Muškarac koji voli ljubi strastvenije u krevetu

Muškarac koji je zaljubljen u svakom trenutku u intimnim trenucima će nastojati udovoljavati ženi. Njegovo ljubljenje je nježno, dulje traje i češće to radi jer muškarcu koji voli je čin ljubljenja jedan od najintimnijih trenutaka. U intimnim trenucima u krevetu svaki pokret će biti usmjeren da zadovolji ženu, da je uzbudi, da te nježnosti duže traju i pazit će da žena bude u potpunosti zadovoljena.

Možemo reći da kod muškaraca sve polazi iz glave jer se oni mogu suzdržati u trenutku kada se bliži njihovo svršavanje, pa će možda u nekom trenutku ako žena nije svršila prestati s ljubljenjem kako bi se koncentrirao da sebe uspori. Ako je par već neko dulje vrijeme u vezi svoje intimne igre jako dobro poznaju i znaju što ono drugo voli i koji dodiri i pokreti dovode do vrhunca.

Muškarac koji voli učinit će sve da u intimnim trenucima svoju partnericu zadovolji makar to značilo da će svoju seksualnu energiju u jednom trenutku smanjiti, to je znak prave ljubavi.

Kako muškarac koji voli u javnosti ljubi

U javnosti svakako će ponašanje biti drugačije nego kada ste u intimi svoga doma, zasigurno nećete pred drugim ljudima započeti svoje intimne igre. Iako nježnost u javnosti može biti dio predigre koju ćete nastaviti kada budete sami.

U javnosti muškarac koji voli može uzeti vašu ruku i poljubiti vas u zapešće kao izraz velike ljubavi i poštovanja koje gaji prema vama. S pogledom u oči, poljubac u zapešće bez imalo riječi pokazat će vam da taj muškarac ima jako puno ljubavi prema vama jer to radi pred drugim ljudima i nije mu stalo do tuđeg mišljenja, te je svoj muški ego potpuno eliminirao.

Poljubac u vrat dok ste se nagnuli da vam nešto šapne u uho diskretan je potez od koje će vas možda proći trnci kroz cijelo tijelo. Ovim potezom on vam ukazuje da vas strastveno želi i da jedva čeka da ostanete sami da vam pokaže svu svoju ljubav koji gaji prema vama u trenucima intimnih strasti.

Muškarac koji voli ljubi brižno

Muškarac koji voli ljubit će vas i brižno naročito ako ste dugi niz godina u vezi. Poljubac u tjeme ili poljubac u čelo za njega znači da se brine o vama, te to nije nimalo iskazivanje manje ljubavi ili manje strasti koje on prema vama gaji. Naravno da nismo si raspoloženi za seksualne igre u svakom trenutku ili svaki dan, pa kada dobijete poljubac u tjeme ili čelo znajte da pored sebe imate muškarca koji vas čuva, pazi i koji se brine za vas.

Lagani poljupci koji su površni i suhi također nisu razlog za brigu i sumnju da vas manje voli, zapravo oni su znak da vas voli jer ti mali poljupci koji u mnogim vezama tokom godina nestaju znače da je pažljiv i da osjeća potrebu za dodirom u trenucima kad na primjer ide u dućan i vratit će se kroz desetak minuta. To je pravi znak da taj muškarac voli jer osjeća potrebu za dodirom jer vas neće vidjeti čak desetak minuta.

Poljupcem u oko pokazuje vam da vas istinski poštuje i cijeni jer oko nije erogena zona, time vam poručuje da ste vi njemu sve i da u vama ima sve što mu je potrebno u životu.


Tagovi: