Kako kupiti bitcoine

Tech

Kako kupiti bitcoine

Uloži u kriptovalute

Najbolje i najsigurnije mjesto za kupovinu i prodaju kriptovaluta po najboljim cijenama

Kako kupiti bitcoine i koju razmjenu odabrati

Postoji mnogo vrsta razmjena kriptovaluta. Budući da se etos bitcoina odnosi na decentralizaciju i individualni suverenitet, neke razmjene omogućuju korisnicima da ostanu anonimni i ne zahtijevaju od korisnika da unose osobne podatke. Takve razmjene djeluju autonomno i tipično su decentralizirane, što znači da nemaju središnju točku kontrole. Kako kupiti bitcoine ovisi i o tome koju razmjenu odaberete. Trenutno najpopularnije burze nisu decentralizirane i zahtijevaju KYC.

U Sjedinjenim Državama te razmjene uključuju Coinbase, Kraken, Gemini i Binance. US, da spomenemo samo neke. Svaka od ovih razmjena značajno je porasla u broju značajki koje nude. Coinbase, Kraken i Gemini nude Bitcoin i sve veći broj altcoina. Ove tri vjerojatno su najjednostavnije kriptovalute u čitavoj industriji. Binance opslužuje naprednije trgovce, nudeći ozbiljniju funkcionalnost trgovanja i bolju raznolikost izbora altcoina i bitcoina.

Prilikom stvaranja računa za razmjenu bitcoina važno je napomenuti korištenje sigurnih internetskih praksi. To uključuje korištenje dvofaktorske provjere autentičnosti i lozinke koja je jedinstvena i duga, uključujući mnoga mala slova, velika slova, posebne znakove i brojeve. Kako kupiti bitcoine ovisiti će i o tome koju ste platformu odabrali za njegovu kupovinu.

Kako kupiti bitcoine i kako povezati svoju mjenjačnicu s opcijom plaćanja

Ako vas zanima kako kupiti bitcoine i kako povezati svoju mjenjačnicu s opcijom plaćanja, onda pročitajte ovaj tekst i saznajte sve o tome. Nakon što odaberete razmjenu, morat ćete prikupiti svoje osobne dokumente. Ovisno o razmjeni, to može uključivati ​​slike vozačke dozvole ili broja socijalnog osiguranja, kao i podatke o vašem poslodavcu i izvoru sredstava.

Podaci koji vam mogu zatrebati mogu ovisiti o regiji u kojoj živite i zakonima u njoj. Nakon što razmjena osigura vaš identitet i legitimitet, moći ćete povezati opciju plaćanja. Na većini mjenjačnica možete izravno povezati svoj bankovni račun ili debitnu ili kreditnu karticu. Iako možete koristiti kreditnu karticu za kupnju bitcoina, to je općenito nešto što treba izbjegavati zbog nestabilnosti koju bitcoin može doživjeti.

Postoje različite naknade za depozite putem bankovnog računa, debitne ili kreditne kartice. Coinbase je solidna razmjena za početnike i ima proviziju od 1, 49% za bankovne račune, uz naknadu od 3, 99% za debitne i kreditne kartice. Važno je istražiti naknade povezane sa svakom opcijom plaćanja kako biste lakše odabrali mjenjačnicu ili odabrali najbolju opciju plaćanja. Kao što vidite da bi znali kako kupiti bitcoine morate znati i koju mjenjačnicu odabrati prilikom kupovine bitcoina.

Kako kupiti bitcoine?

Zanima vas kako kupiti bitcoine? Onda ste na pravom mjestu jer vam ovaj tekst donosi sve informacije o tome kako kupiti bitcoine. Kad ste odabrali mjenjačnicu i povezali opciju plaćanja, sada možete kupiti Bitcoin i druge kriptovalute. Posljednjih godina razmjene bitcoina polako su postale sve popularnije. Oni su značajno porasli u smislu likvidnosti i njihove širine značajki.

Operativne promjene na burzama bitcoina paralelne su s promjenom percepcije bitcoina. Industrija za koju se nekad mislilo da je prijevara ili sa sumnjivom praksom polako se pretvara u legitimnu koja je privukla interes svih velikih igrača u industriji financijskih usluga. Sada su burze bitcoina došle do točke u kojoj imaju gotovo istu razinu značajki kao i njihove kolege posrednici u burzama. Kad pronađete mjenjačnicu i povežete način plaćanja, spremni ste za rad.

Kripto burze danas nude brojne vrste naloga i načine ulaganja. Gotovo sve kriptovalute nude i tržišne i ograničene naloge, a neke nude i stop-loss naloge. Od gore navedenih burzi, Kraken nudi najviše vrsta narudžbi. Kraken dopušta tržišne, limit, stop-loss, stop-limit, take-profit i take-profit granične naloge. Coinbase, na primjer, korisnicima omogućuje postavljanje ponavljajućih kupnji za svaki dan, tjedan ili mjesec

Tagovi:

Uloži u kriptovalute

Najbolje i najsigurnije mjesto za kupovinu i prodaju kriptovaluta po najboljim cijenama