Kako je umro Mislav Bago? Širi se vijest o samoubojstvu

Propucan avion Croatia Airlinesa? Šta se točno dogodilo na letu iz Zagreba za Sarajevo

Poznati Hrvatski novinar Mislav Bago danas je pronađen mrtav. Njegova smrt trenutno se istražuje, no već su se pojavile glasine kako Mislav Bago nije umro u snu kako se na početku navodilo. Neki mediji prenose kako se radi o samoubojstvu. Misteriozna poruka koju je Bago ostavio na svome profilu budi sumnju kako se ipak ne radi o smrti za koju se na početku mislilo.

Mediji su danas prenijeli vijesti kako je Mislav Bago pronađen mrtav u Martićevoj ulici, a ne u stanu koji se nalazi u Martićevoj ulici. Sada mediji pišu kako je tijelo pronađeno u stanju koje ukazuje na teške ozljede vjerojatno izazvane padom s visine. Da li je Mislav Bago je skočio s balkona na četvrtom katu vrlo vjerojatno ćemo saznati uskoro.

Poruka na Baginom profilu o kojoj svi govore

Poruka nije javna već je zaključana i dostupna je manjem broju ljudi, a glasi: "A što sad, kad te nema tu, nisi bitan, kad si tu, opet nisi bitan i luzer si i što onda". Što bi navelo Bagu na tako strašan čin možda ćemo s vremenom otkriti, no do tada nam ostaje detaljnija istraga, a informacije će biti dostupne javnosti u narednim danima.

Uskoro više ...