Interskin - za genetsko pomlađivanje

Riješite se bora i izgledajte mladoliko

 • Sadrži različite komponente UV zaštite
 • Biološki aktivne elemente za obnavljanje stanica kože
 • Pomaže u spriječavanju ponovne pojave bora
 • Obogaćuje kožu lica i vrata
 • Aktivira prirodnu proizvodnju kolagena
 • Koža dobiva elastičnost i mladost u rekordno kratkom vremenu

Kako izgledati mlađe

Ljepota i zdravlje

Kako izgledati mlađe

Kako izgledati mlađe promjenom načina života

Sa starenjem nekima od nas važno je kako izgledati mlađe nego što doista jesmo. Starenje je prirodan proces sa kojim se neke osobe jednostavno ne mogu i ne žele suočiti. Svi ponekad ako smo iskreni prema sebi želimo izgledati mlađe i rado bismo se riješili i bora i masnih naslaga i sijedih vlasi.

Ukoliko doista i želimo učiniti nešto sa sebe, ne samo zbog izgleda već za svoje tijelo i za svoje zdravlje trebat ćemo se riješiti loših životnih navika, loše prehrane, pušenja, konzumiranja alkohola, povećati tjelesnu aktivnost. Promjenom načina života doista i možemo ostvariti svoj cilj kako izgledati mlađe.

Unosom namirnica koje sadrže hranjive tvari potrebne našem tijelu za zdravo funkcioniranje i probave i krvožilnog sustava, rada srca, pluća, možda i svih unutarnjih organa, osjećat ćemo se odmornije, opuštenije i puno energičnije. Ukoliko uključimo u prehranu i namirnice koje imaju antioksidativno svojstvo pomoći ćemo tijelu da se riješi štetnih tvari i toksina.

Kako izgledati mlađe promjenom stilom odijevanja

Promjena stila odijevanja također može biti jedan od načina kako izgledati mlađe. Svjetlije boje koje ćemo unijeti u našu garderobu podignut će i osvježiti našu pojavu. Boje poput zelene, žute, crvene su boje koje dižu atmosferu, no nije potrebno nositi prejake boje da ne izgledamo kao cirkusanti, već potrudimo se kako izgledati mlađe uz dozu vedrih boja u našim odjevnim predmetima.

Svakako garderobu treba prilagoditi svojim godinama, rijetko koja bakica od sedamdesetak ili osamdesetak godina izgleda kao popularna pjevačica Tina T. u vrućim hlačicama. Ne želimo izgledati nakaradno sa oskudnom odjećom i mlohavim opuštenim mišićima. Međutim, dobar komad odjeće koji je mladenački detalj u našem stilu odijevanja svakako će unijeti osvježenje i naša će okolina to primijetiti.

Tamne boje, naročito crna znamo da stanjuju vizualno i skrivaju višak kilograma, no ako tamnu boju kombiniramo sa nekom nijansom vedre boje oči promatrača neće biti na tamnom dijelu odjeće već na odjevnom predmetu ili nakitu koji je vedre boje. Povedite u kupnju prijateljicu koja će vam zasigurno dati iskren savjet kada želite promijeniti stil odijevanja.

Kako izgledati mlađe promjenom frizure

Promjena frizure je sljedeći način kako izgledati mlađe, ukoliko godinama imate istu frizuru svakako će vam dobro doći promjena. Nije isključeno čak i bojanje kose jer promjenom boje kose doista jest način kako izgledati mlađe. Nije potrebno da ako je vaša kosa prirodno tamna, crna ili tamno smeđa da pobojate kosu u plavu, već će možda za par nijansi svjetliji pramenovi učiniti čuda.

Također pravilna njega kose vratit će joj sjaj i punoću, a šišanjem ispucalih vrhova kosa će izgledati punije i zdravije. Pustite svojoj frizerki da vam preporuči stil frizure koji će odgovarati obliku vašeg lica. Vjerujte frizerke imaju više iskustva nego vi, možda vam se njen prijedlog svidi pa isprobajte novi stil frizure.

Ponekad će samo šišanje ili možda šišanje na šiške po čelu donijeti dovoljnu promjenu jer će šiške prikriti bore na čelu i time ćete izgledati mlađe samo sa ubacivanjem šiški u vašu frizuru. Promjenom frizure i vi ćete se osjećati bolje kao što će se osjećati i vaša kosa nakon pravilne njege.

Tagovi:

Interskin - za genetsko pomlađivanje

Riješite se bora i izgledajte mladoliko

 • Sadrži različite komponente UV zaštite
 • Biološki aktivne elemente za obnavljanje stanica kože
 • Pomaže u spriječavanju ponovne pojave bora
 • Obogaćuje kožu lica i vrata
 • Aktivira prirodnu proizvodnju kolagena
 • Koža dobiva elastičnost i mladost u rekordno kratkom vremenu