Kako izabrati božićni poklon za nju

Zanimljivosti

Kako izabrati božićni poklon za nju

Kako odabrati savršeni božićni poklon za nju?

Svake godine većina nas proživljava istu priču, početkom prosinca krenemo razmišljati o darovima i onda pred sami Božić hrlimo u dućane kako bi što prije sve zapakirali i stavili pod bor. Savršeni poklon ne bi trebalo biti teško odabrati ako poznajemo osobe koje darujemo, no ponekad dođe do zasićenja i pitanja “što pokloniti ove godine”? Neke je jednostavno darivati, dok neke malo teže. Kako odabrati savršeni božićni poklon za nju? Za početak, božićni poklon možete kupiti već sad, ukoliko znate što želi.

Kako znati što želi? Koristite se najjednostavnijim trikom u knjizi, slušajte što treba i što želi kroz godinu i zatim kupite nešto od toga. Ovakvim darom dat ćete joj do znanja da ste slušali i da vam je zaista stalo. Nadopunite dar s personaliziranom porukom u kojoj možete napisati zašto ste i kako odabrali poklon, i osmijeh na njenom licu je zagarantiran. Zapamtite da možete preduhitriti blagdansko ludilo i u pred blagdansko razdoblje ući smireni i sretni.

Poklonite joj božićni poklon prema karakteru

Što ako ne znate što želi? Tada je najbolje pokloniti dar prema njenom karakteru. Donosimo vam najbolje poklone za određene karaktere djevojaka: Romantične – Sitnice im često znače cijeli svijet. Poklonite joj personaliziranu božićnu kuglicu, šalicu, uokvirenu sliku određenog trenutka. Uz nekoliko napisanih riječi dobili ste odličan božićni poklon za nju. Kreativke – Ako je djevojka kreativna i voli raditi s rukama, tada je najbolje da joj poklonite određeni predmet koji će zahtijevati ljubav i preuređenje. Poklon će ovdje ovisiti o kreativnosti djevojke. Ako crta poklonit ćete joj nešto vezano za to.

Poslovna žena – Često u žurbi, nemaju vremena da razmišljaju o sebi, veoma organizirane. Ovakvom tipu žene najbolje je pokloniti personalizirani rokovnik ili planer. Ako se želite iskazati, možete pokloniti i kakav poklon on za opuštanje. Ljubiteljica knjiga – Veoma jednostavan izbor. Žena koja voli čitati uvijek će biti oduševljena dobrom knjigom ili zanimljivim oznakama za knjige. Žene koje vole film, kazalište, koncert, putovanja – Karte za film, kazalište i koncert je odličan dar, kao i karta za određenu destinaciju. Istražite što voli i sukladno tome kupite karte.

Ljubiteljica životinja – Životinje su čest dar za blagdane, no u većini slučajeva je riječ o nepromišljenom daru. Ne preporučujemo kupnju psa ili mačke bez prijašnje konzultacije, no ako ona zaista želi kućnog ljubimca, tada je to pun pogodak! Najbolji božićni poklon može varirati. Ako želite igrati na sigurno, tada ne možete pogriješiti s čokoladom, cvijećem ili dobrim parfemom. Kockica čokolade budi dobro raspoloženje, parfem ostavlja predivan miris, cvijeće je znak pažnje.

Božićni poklon uz dodatnu pažnju

Odabrali ste savršeni božićni poklon, čekate Božić, no željeli biste sve to skupa podići na još jednu razinu? Možete! Božićni pokloni su uvijek ijepši kada dolaze uz ručno pisanu čestitku koja sadržava najbolje želje. Osim navedenog, možete se dodatno potruditi i oko samog zamatanja kako bi poklon vizualno bio što ljepši ili zanimljiviji. Isto tako, božićni poklon ne morate pokloniti na badnjak ili božićno jutro, već možete sami odrediti kada ćete ga i gdje pokloniti.

Neovisno o tome što, kako i kada poklonili, ako je dar od srca žena će to svakako prepoznati. Prilikom davanja poklona možete isto tako reći kako ste ga odabrali i na temelju čega, garantirano ćete dobiti za uzvrat iskren osmijeh. Kako vas ne bi zahvatilo božićno ludilo, savjetujemo da o kupnji poklona krenete razmišljati već sad ili najkasnije početkom zime. Dočekajte blagdane onako kako bi svi trebali, u miru, uz najbliže, uz dobru hranu i piće i darivanje najmilijih.

Tagovi: