Kako instalirati windows 10

Tech

Kako instalirati windows 10

Kako instalirati Windows 10 – obavite instalaciju u samo 3 koraka.

Operativni sustav Windows 10 najkorišteniji je u svijetu i kao takav osnova poznavanja korištenja sučelja osobnog računala za milijune ljudi. Windows 10 predstavlja standard i osnovni način korištenja računala i upravo zbog toga trebali biste znati kako instalirati Windows 10 na svom računalu. Ono što je dobra vijest u svemu tome jest da ne trebate kupovati desetku da biste ju koristili, već možete svoj aktualni Windows operacijski sustav samo unaprijediti.

Ukoliko ažurirate sa sedmice ili osmice na desetku, proces je vrlo jednostavan: morate posjetiti stranice Microsofta, instalirati poseban program za instalaciju Windowsa 10 i ponovo pokrenuti računalo. Ne postoji step by step vodič za instalaciju Windowsa 10 jer je u pitanju vrlo intuitivan niz klikanja i ništa drugo. Dakle, kako instalirati Windows 10? Posjetite stranice Microsofta, pronađite download Windows 10 Tool i pokrenite program. Nakon što je instalacija gotova, resetirat ćete svoje računalo i pri ponovnom paljenju imati Windows 10 sučelje.

Kako instalirati Windows 10? Windows 10 kao najpouzdaniji operacijski sustav.

Windows 10 vjerojatno Vam je prvi pao na pamet jer je upravo to operacijski sustav koji se koristi najviše u svijetu pa je isto tako najviše aplikacija, programa i alata upravo na njemu. U Europi je Windows znatno korišteniji nego ijedan drugi operacijski sustav stoga nema puno razloga zašto biste instalirali išta drugo. Kako instalirati Windows 10?

Sve što trebate napraviti je posjetiti gore navedenu stranicu, potražiti download link i pratiti upute. Ukoliko planirate instalirati Windows 10 na novo računalo, možete sav sadržaj koji ste skinuli pohraniti na USB ili neki drugi pohranjivač podataka i tako ga instalirati na računalo koje još nema instaliran operacijski sustav. Kako instalirati Windows 10 bez USB-a? Možete iskoristiti i DVD pa skinite sadržaj u ISO obliku kako biste ga mogli pročitati na novom računalu. Windows 10 instalacija je jednostavna i nema previše uputa za ovo – sve što treba napraviti je podatke skinuti i kliknuti gumb za instalaciju.

Kako instalirati Windows 10? Što napraviti kada počne setup?

Nakon što ste skinuli Windows 10 sa interneta i pokrenuli ga, prije instalacije trebate odabrati mjesto gdje ćete instalirati novi Windows. Neka to uvijek bude primarni tvrdi disk (obično je to C: ). Ukoliko niste sigurni koji Vam je primarni, informacije o tome također možete pronaći na svome računalu. Kako instalirati Windows 10? Nakon što odaberete lokaciju, potrebno je pričekati 10 minuta, potencijalno i duže kako bi se instalacija dovršila.

Nakon što to obavite, potrebno je restartati svoje osobno računalo i pri ponovnom paljenju imat ćete ono što ste tražili. Kako instalirati Windows 10 na laptopu? Na laptopu obavljate baš identičan posao i nema razlike ako instalirate Windowse na osobnom računalu ili na laptopu. Za instalaciju Windowsa nije Vam potreban niti programer niti mlađi član kućanstva – posjetite stranicu, skinite potrebne podatke, pokrenite instalaciju, restartajte kompjuter i gotovi ste. Ova jednostavna radnja je nešto što svatko može sam obaviti, stoga se uhvatite u koštac s time i pokrenite svoje Windowse.

Tagovi: