Kako hodati u štiklama

Kako hodati u štiklama

Život na visokoj peti, kako hodati u štiklama

Nekada su djevojačke škole učile mlade žene stilu odijevanja i načinu kretanja, i društvenoj etikeciji, a danas se time bave samo plesne, manekenske i filmske škole. Štikle se danas nose u svečanim i običnim zgodama, a u nekim profesijama su ultimativne. Obzirom da većina mladih djevojaka danas uglavnom odrasta u tenisicima, nije lako odjedanput uskočiti u štikle. Život na visokoj peti, kako hodati u štiklama ima smisla naučiti nekoliko trikova, jer vas štikle mogu odvesti u neslućene pustolovine.

Žena se na visokim petama osjeća graciozno, samopouzdano, seksi i poželjno, muškarcima su žene u štiklama neodoljivo privlačne, a neki imaju i pravi fetiš na štikle. Ritualno ispijanje vina iz ženske štikle muškarci doživljavaju kao ispijanje ljubavnog napitka, time muškarac pokazuje da ga je oborila s nogu i da može od njega tražiti sve što poželi. I samo zbog takvih trenutaka treba naučiti kako hodati u štiklama i zasjati u punom sjaju seksipila i zavodljivosti.

Kako hodati u štiklama, kao i u svemu drugom, najvažniji je prvi put

Ako se pripremate za neku svečanu zgodu na kojoj se prvi put u životu trebate pojaviti u štiklama, počnite se pripremat i vježbati na vrijeme. Počnite s nižom petom, vježbajte po kući i polako povećavajte visinu pete sve do željene visine. Nemojte samo uskočiti u štikle i riskirati klimavi, teturavi hod, izvrtanje nogu i javnu sramotu i blamažu. Kako hodati u štiklama, kao i u svemu drugom, najvažniji je prvi put, ako ste vježbali, koračat ćete graciozno i samouvjereno i zadiviti sebe i druge.

Neka vam se bedra nježno dodiruju dok stavljate nogu pred nogu, takav hod vam neće zaplitati noge, samo će izazivati zavodljivo i jedva primjetno njihanje bokova. Ne oblačite preusku odjeću koja će vas tjerati na sitne koračiće, korak u štiklama treba biti nešto duži. Opustite koljena, ukočen hod nije ženstven, mislite na to kako vam visoke pete erotično izdužuju noge to će pojačati vaše samopouzdanje dok učite kako hodati u štiklama.

Pravilno držanje tijela dok učite kako hodati u štiklama

Pravilno držanje tijela je i inače važno za opće zdravlje i sliku kakvu odajete o sebi dok hodate. Hodajte uspravno, ramena malo zabacite prema natrag, budite ponosni i samouvjereni, njihanje bokovima ne treba biti prenapadno, samo jedva naglašeno, oslanjajte se na pete, a ne na prste, to odaje čvrste zglobove i pravit ćete skladne korake. Pravilno držanje tijela dok učite kako hodati u štiklama, pogrbljeno hodanje u štiklama skoro da i nije moguće, a da to ne izgleda ružno i nezgrapno.

Nema žurbe na visokim petama, samo spori i odmjereni koraci u istoj liniji, bez teturanja odaju sliku samouvjerene žene koja je svjesna svog učinka na oči koje je prate. Nemojte obuti pretijesne cipele sa visokom petom, jer bi se mogli bosi vraćati doma, a i model štikli treba odgovarati građi vaših stopala. Vježbajte i istežite stopala za sigurniji hod. Sve su to stvari o kojima morate voditi računa dok učite kako hodati u štiklama.


Tagovi: