Kako ga zavesti

Ljubav i veze

Kako ga zavesti

Kako ga zavesti i dovesti do ludila?

Znate li kako ga zavesti i kako ga očarati? Ako ste kao većina žena tada sigurno mislite da je kod zavođenja najvažniji izgled. I dok je istina da je dobar izgled važan faktor u osvajanju muškarca, muškarci ne obraćaju pozornost samo na to. Žena koja je previše fokusirana na svoj izgled nerijetko i otjera muškarca od sebe, zašto? I dok muškarci vole samouvjerene žene, također vole i žene koje se znaju istaknuti sa svojim kvalitetama.

Zavođenje možemo opisati kao igru, igru u kojoj žena baca mamac i čeka muškarca da zagrize. Kako god opisali zavođenje, ono je zapravo umjetnost i sasvim je jednostavno. Poanta cijelog zavođenja je zabava. Ako nikada do sada niste pokušali zavesti muškarca i pitate se kako ga zavesti, sada je pravi trenutak da se odvažite.

Postoji neko krivo mišljenje da su muškarci ti koji moraju napraviti prvi korak, i upravo je zato faktor iznenađenja na vrhuncu kada žena napravi prvi korak. Zavođenje kod žena jača samopouzdanje i seksualnu energiju. Muškarce će u jednu ruku već zaluditi sama činjenica da je žena prva prišla, još ako žena odiše određenim šarmom i seksualnošću ono može biti recept za zanimljivo provedenu noć.

Trikovi kako ga zavesti i osvojiti?

Naveli smo kako su muškarci vizualni tipovi, točnije prvo primijete izgled ali isto tako vole i određene karakteristike vezane za stav žena. Kako ga zavesti kreće s igranjem pogleda, pripazite da sami pogled na muškarca traje par sekundi, kada vas uhvati u pogledu blago se nasmijte. Ovo je zlatno pravilo koje vrijedi ovisno da li ste uputili pogled prema muškarcu na drugom kraju kafića ili ako sjedite s muškarcem za istim stolom.

Druga bitna stavka je da budete zabavni, bilo da sa željenim muškarcem već sjedite za stolom ili da vam je tek prišao ponašajte se opušteno. Smijanje će muškarcu dati do znanja da se zabavljate i da generalno uživate u društvu. Ako vas muškarac zanima nemojte se sramiti to pokazati. Interes za njega kreće od najjednostavnijih stvari poput zanimanja za njegove priče, slušanje o njegovim interesima.

Razgovor će odrediti mnogo toga, zato je bitno pažljivo birati teme za razgovor. Ovdje je poželjna blaga tajnovitost sa strane žene, jer pitanjima s muške strane vi ćete dobiti u uvid da li mu se zapravo sviđate ili ne. Neka teme razgovora uvijek budu zabavne i vedre, izbjegavajte pričanje o osobnom životu i bivšim odnosima. Za kraj kako ga zavesti, dodirnite ga. Muškarci jednako kao i žene uživaju u dodirima i malim znakovima pažnje.

Kako ga zavesti i zadržati?

Sada kada znate kako ga zavesti ne znači da je to kraj. Muškarci baš kao i žene vole da se partner trudi oko njih i svakodnevno im daje do znanja da su poželjni i voljeni. U mnogo slučajeva osoba koju zavodimo nam postane partner ili možda ljubavnik ili prijatelj, upravo zato je bitno odnos i dalje njegovati. Kako ga zavesti i zadržati? Zaveli ste ga i osvojili još tada kada ste se prvi put pogledali i kada su se razmijenili osmijesi, no kako ga zadržati?

Jednostavnim znacima pažnje. Naglasite mu kako je divno moći ga poljubiti, zagrliti i imati ga kraj sebe. Ako ste postali partneri ili mogući ljubavnici tada nemojte zaboraviti tu i tamo pozvati ga kod sebe i dočekati ga u sexy rublju ili mu napisati kako ga želite. Dogovorite spoj koji može završiti seksom na brzinu. Jednom kada osvojite svog željenog muškarca stvari postaju lakše ali sami trud ne smije nestati.

Zavođenje ne prestaje jednom kada osvojite nekoga, ono traje uvijek neovisno da li ste u vezi ili ne. Znamo kako male stvari čine veliku cjelinu, upravo je to i slučaj kada je u pitanju zavođenje. Bilo da samo želite probati svoje taktike zavođenja ili želite osvojiti muškarca za vezu bitno je da znate svoje jake strane. Budite samouvjereni, šarmantni, i nasmiješeni i zavođenje je zagarantirano.

Tagovi: