Imam 19 godina, a moj brat blizanac 13: Ana doživjela šok, svi se pitaju kako je to moguće

Zanimljivosti

Imam 19 godina, a moj brat blizanac 13: Ana doživjela šok, svi se pitaju kako je to moguće

Sestra ima 19 godina, dok njezin brat blizanac ima 13 godina

Osim što žene mogu ostati trudne s jednim djetetom, također mogu nositi blizance, trojke, četvorke i tako dalje. Opće je poznato da su blizanci dva embrija koju su začeta u maternici istovremeno te se istovremeno razvijaju i rode se jedan za drugim neposredno, Blizanci mogu biti jednojajčani i dvojajčani. Jednojajčani blizanci nastaju oplodnjom jedne jajne stanice s jednim spermijem, dok dvojajčani blizanci se razviju dviju jajnih stanica gdje je svaka oplođena s drugim spermijem, ali to sve istovremeno se odvija. Osim što se oplodnja može dogoditi prirodnim putem, također se sada može dogoditi i umjetnim načinom. Osim što su žene mogle dobiti kroz umjetnu oplodnju dijete, također su neke uspjele ostati trudne s blizancima, pa čak i s osmorkama! No, jedna je priča zanimljivija od drugih. Ana koja nam dolazi iz Velike Britanije i ima 19 godina, njezin brat ima pak 13 godina. No, ono što ne znate je da njezin brat je zapravo njezin blizanac!

Kako je moguće da je njezin brat blizanac 6 godina mlađi

Zasigurno se pitate, kako je moguće da je njezin mlađi brat zapravo njezin blizanac, unatoč k tome što ih dijeli čak 6 godina razlike? ! Ana Hipkins iz Velike Britanije je također bila šokirana kada su joj njezini roditelji otkrili da je njezin mlađi brat Jack od 13 godina zapravo njezin blizanac. Ovu zanimljivu je priču podijelila sa svojim pratiteljima na TikTok aplikaciji, gdje je u videu otkrila ovu šokantnu vijest. Naravno, svi su ju pitali da pojasni svoju priču jer nitko ne zna kako je to moguće da su njih dvoje blizanci iako ih dijeli razlika od 6 godina. U sljedeće videu je pojasnila malo situaciju te je ispričala kako je do toga i došlo na kraju. Rekla je kako su njih dvoje bili istovremeno začeti kroz umjetnu oplodnju. Ona je bila vraćena na natrag u svoju mamu, dok je on odnosno druga začeta jajna stanica bila zamrznuta i stavljena u zamrzivač.

Ona i njezin brat blizanac nisu jedini takav slučaj

Pošto su dvije jajne stanice bile začete istovremeno, njezini roditelji nisu htjeli odmah imati dvoje djece, te su stoga se odlučili jedno sada imati, dok su drugo zamrznuli i pričekali dok nisu htjeli imati i drugo dijete. Tako je prošlo 5 godina prije nego što su odlučili da žele još jedno dijete imati, i tako se 9 mjeseci kasnije rodio njezin brat blizanac. Tehnički gledano, njih dvoje su blizanci jer su istovremeno bili začeti, no samo su rođeni s 6 godina razlike. Ana i njezin brat Jack su dvojajčani blizanci te nisu identični, ali su tehnički i dalje blizanci. Dok jedni ne misle da su blizanci jer nisu se razvijali i rodili istovremeno i zajedno, drugi ih brane i kažu kako ima i drugih sličnih primjera. Jedna je korisnica rekla kako njezina prijateljica isto ima sestru blizanku koju su nastale kroz umjetnu oplodnju, te ih dijeli razlika od 10 godina.

Tagovi: