HŽ vozni red vlakova – vrijeme polaska i dolaska

Zanimljivosti

HŽ vozni red vlakova - vrijeme polaska i dolaska

HŽ vozni red vlakova

Mnogi od nas svakodnevno putuju do posla ili fakulteta, te se većina koristi javnim prijevozom kako bi došle od točke A do točke B. Dok neki putuju drugim tipom prijevoza drugi se voze s HŽ vlakovima. Oni su jedno od najboljih, ali i ujedno od najbržih načina kako možete doći do gdje god vi trebate, bez da morate plaćati skupo!

Danas možete do mnogih mjesta doći s vlakom te se možete veoma udobno voziti, posebice sada s novijim HŽ vlakovima! Kao što možete vidjeti i na HŽ vozni red vlakova, vlakovi često voze, te uvijek imate opciju vlaka u bilo koje doba dana! U nastavku našega članka, ćemo vam reći gdje možete pronaći HŽ vozni red vlakova te gdje možete saznati sve aktualne informacije vezano uz polazak i odlazak vlakova i ukoliko ima negdje radova na pruzi i potencijalnih kašnjenja, i uz ovo sve ćemo vam reći gdje možete kupiti svoju kartu!

Kako pronaći HŽ vozni red vlakova

Zahvaljujući velikom napretku s tehnologijom i internetom, danas možete veoma jednostavno bez puno problema pronaći sve informacije koje vam ikada mogu zatrebati. Isto se ovo odnosi na HŽ vozni red vlakova, koji možete pronaći na njihovoj službenoj web stranici, ali i ujedno preko dvije posebne aplikacije koje vam nude!

Preko jedne aplikacije ćete moći kupiti si kartu za bilo koju rutu koja je vama potrebna, dok na drugoj aplikaciji možete saznati kada u koje doba dana i tjedna idu vlakovi, te tamo možete saznati na vrijeme ukoliko bude vlak kasnio ili ne! Ovo je jako praktičan način kako možete biti cijelo vrijeme u toku, te da brzo saznate bez puno gubljenja vremena kada vam ide sljedeći vlak! Na web stranici od HŽ možete pronaći njihov godišnji HŽ vozni red vlakova, te si isprintati i imati negdje gdje možete ga uvijek vidjeti, no uvijek je preporučljivo koristiti i aplikaciju gdje saznate na vrijeme ukoliko je došlo do nekih promjena u rasporedu!

Saznajte HŽ vozni red vlakova

Sada kada znate kako možete pronaći HŽ vozni red vlakova, u ovome dijelu ćemo vam reći kako si možete sami od doma kupiti kartu za vlak! Ovo nije nimalo teško te svatko može brzo shvatiti kako to funkcionira, čak i ako niste pretjerano vješti s internetom.

Najprije morate imati registrirani račun na HŽ web stranici, a procedura registracije je ista kao i kada si radite profil na nekoj od društvenih mreža. Kada ste to napravili, bilo preko njihove web stranice ili aplikacije odaberite rutu koja vam je potrebna te odaberite termin polaska i odlaska koju možete vidjeti na HŽ vozni red, odnosno samo polaska ako je jednosmjerna karta u pitanju. Naposljetku samo platite svojom karticom, te će vam za par sekundi biti poslana karta i na email adresu i biti prikazana na web stranici odnosno na aplikaciji. Sada više ne morate trčati do blagajne jer sada možete iz udobnosti doma si kupiti kartu!

Tagovi: