Zabrana prometa
  • Zabrana prometa za sva vozila OSIM OSOBNIH VOZILA zbog olujnog vjetra na dionici čvor Čavle -čvor Kikovica u oba smjera.
  • olujni vjetar (21 do 30 m/s) na dionici čvor Čavle - čvor Kikovica.

Stanje na autocesti
A1

Zagreb/Lučko - čvor Karlovac
Promet slab
  • Ograničenja u prometu: Zbog radova sanacije mosta sužen je kolnik na kraku 1 čv. Jastrebarsko (izlaz za Jastrebarsko iz smjera Zagreba) i ulazni krak 2 na autocestu u smjeru Karlovca/Rijeke.
A1

čvor Karlovac - čvor Bosiljevo 2
Promet slab
A6

čvor Bosiljevo 2 - čvor Kikovica
Promet slab
  • Zabrana prometa za sva vozila OSIM OSOBNIH VOZILA zbog olujnih udara vjetra na dionici Kikovica - čvor Delnice (u oba smjera). Promet se za vozila pod zabranom odvija obilazno preko D3.
  • Ograničenja u prometu: Promet se odvija usporeno na dionici Kikovica - tunel Tuhobić zbog bočnih udara vjetra. Na dionici od čvora Vrata do čvora Vrbovsko molimo za oprez zbog opasnosti naleta na divljač (zbog snijega je mjestimično uništena zaštitna ograda). Zbog oštećenog kolnika od 64+400 km do 65+100 km u smjeru Rijeke zatvorena je traka za spora vozila. Zbog radova (sanacija odrona) je zatvorena traka za spora vozila od 69+400 km do 70+600 km, u smjeru Rijeke. Promet se do daljnjega odvija voznom i pretjecajnom prometnom trakom. Zbog oštećenog kolnika od 70+600 km do 71+000 km u smjeru Rijeke zatvorene su traka za spora vozila i vozna prometna traka, te se promet odvija usporeno pretjecajnom prometnom trakom.
besplatni info telefon
0800 0111
obavijesti

POZIV NA ISKAZ INTERESA

za korištenje cestovnog zemljišta na Otoku Krku radi pružanja ugostiteljskih usluga.

Obavijest korisnicima

Dana 21. ožujka 2018. od 21,00 sat do 22. ožujka 2018. do 06,00 sati i 27. ožujka 2018. od 21,00 sat do 28. ožujka 2018. do 06,00 sati predviđa se privremeno zaustavljanje cijelog prometa ispred tunela Tuhobić (smjer Zagreb) u više navrata do 15 minuta zbog radova u tunelu.

 

Ovim putem molimo naše korisnike za razumijevanje i pojačani oprez u zoni postavljene privremene regulacije prometa.

Obavijest korisnicima

Poštovani korisnici,

 

ovim putem vas želimo izvijestiti da je u završnoj fazi prilagodba naplatnih staza kako bi se omogućio prihvat novog tipa ENC uređaja na dionicama autoceste pod upravljanjem društva Hrvatske autoceste d.o.o. i Autoceste Rijeka - Zagreb d.d.

 

Iz navedenog razloga došlo je do privremene obustave prodaje ENC uređaja u prodajnim uredima, koji su u nadležnosti društva Autoceste Rijeka-Zagreb d.d.

 

U Zagrebu, 14. ožujak 2018. godine

 

Autocesta Rijeka-Zagreb d.d.

 

stanje na cestama

na dan 22.03.2018 u 12:28 - podaci preuzeti od Hrvatskog autokluba

Zbog olujnog vjetra za sav promet zatvorene su;

opširnije...

 

Prognoza vremena

za Hrvatsku za 22.03.2018 - podaci preuzeti od Državnog hidrometeorološkog zavoda

U većini krajeva pretežno ili djelomice sunčano. Oblačnije će biti u južnoj Dalmaciji, mjestimice s kišom i susnježicom, češćom navečer i prema kraju dana. Uz naoblačenje i u Slavoniji te Lici potkraj dana povremeno može pasti malo snijega. Vjetar uglavnom umjeren sjeveroistočni, povremeno s jakim udarima, osobito u gorju. Na Jadranu će puhati jaka i olujna bura, mjestimice s orkanskim udarima. Najviša dnevna temperatura uglavnom od 1 do 6, u gorju ponegdje malo niža, a na Jadranu između 5 i 10 °C.

opširnije...