Zabrana prometa
  • Zabrana prometa za sva vozila OSIM OSOBNIH VOZILA zbog olujnih udara vjetra na dionici čvor Kikovica - čvor Delnice ( u oba smjera ). Promet se za vozila na koja se odnosi zabrana odvija obilazno preko D3.
  • olujni vjetar (21 do 30 m/s) udari od Kikovice do tunela Tuhobić.

Stanje na autocesti
A1

Zagreb/Lučko - čvor Karlovac
Promet slab
A1

čvor Karlovac - čvor Bosiljevo 2
Promet slab
A6

čvor Bosiljevo 2 - čvor Kikovica
Promet slab
  • Zabrana prometa za sva vozila OSIM OSOBNIH VOZILA zbog olujnih udara vjetra na dionici čvor Kikovica - čvor Delnice ( u oba smjera ). Promet se za vozila na koja se odnosi zabrana odvija obilazno preko D3.
  • Ograničenja u prometu: Zbog radova zatvorena je vozna prometna traka od 1+500 km do 2+200 km u smjeru Rijeke. Promet se odvija usporeno pretjecajnom trakom uz ograničenje brzine od 80 km/h.
besplatni info telefon
0800 0111
Poziv iz inozemstva: +385 1 6504 899
obavijesti

Obavijest korisnicima

Obavještavamo sve korisnike autoceste da je INA Industrija nafte d.d. započela rekonstrukciju PUO Cernik Čavle (smjer Rijeka-Zagreb). Navedeni PUO neće biti u funkciji od 01.10.2018. do 01.03.2019. godine.

Europski dan bez poginulih na cestama 19. rujna 2018.

Europski dan bez poginulih na cestama obilježit će se ove godine u srijedu, 19. rujna, tijekom Europskog tjedna mobilnosti  koji će trajati od 16. – 22. rujna. European Day Without A Road Death ili Projekt EDWARD ovime ulazi u treću godinu realizacije, a cilj mu je  jedan dan bez poginulih osoba u prometu. Projekt je pokrenula Europska mreža prometne policije (TISPOL), a podržava ga Europska komisija.

Opširnije...

Priopćenje za javnost

APEL VOZAČIMA, VOZITE OPREZNO!

 

Neprilagođena brzina, umor, nepažnja vozača i vožnja pod utjecajem alkohola,

najčešći su uzrok teških prometnih nesreća.

 

U srcu smo sezone i pred nama je još jedan udarni turistički vikend na autocestama. Kao i prethodnih vikenda, na većini dionica očekuje se izrazito gust promet. U zoni naplatne postaje Lučko, a zbog priljeva vozila iz tri pravca, moguće je stvaranje kolona.

 

I ovog vikenda, u subotu i nedjelju, Hrvatska turistička zajednica u suradnji s ARZ-om i HAC-om dijelit će vodu i letak na tri jezika, sa savjetima za sigurnu vožnju autocestom.

 

stanje na cestama

na dan 22.10.2018 u 19:27 - podaci preuzeti od Hrvatskog autokluba

Samo za osobna vozila otvoreni su (zbog olujnog vjetra):

opširnije...

 

Prognoza vremena

za Hrvatsku za 22.10.2018 - podaci preuzeti od Državnog hidrometeorološkog zavoda

U unutrašnjosti umjereno do pretežno oblačno, ponegdje i uz malo kiše. Na Jadranu sunčanije i vjetrovito. Vjetar na kopnu slab i umjeren sjeverni i sjeveroistočni, u gorju s jakim udarima. Na Jadranu će puhati umjerena i jaka bura s olujnim, podno Velebita i orkanskim udarima. Najviša dnevna temperatura zraka u unutrašnjosti između 10 i 15, a duž obale i na otocima od 16 do 21 °C.

opširnije...