Stanje na autocesti
A1

Zagreb/Lučko - čvor Karlovac
Redovno, kolnik suh
A1

čvor Karlovac - čvor Bosiljevo 2
Redovno, kolnik vlažan
A6

čvor Bosiljevo 2 - čvor Kikovica
Ograničenje brzine 60 km/h
  • Molimo korisnike za poštivanje prometnih znakova. Vozi se uz ograničenje brzine 60 km/h mjestimice na dionici Kikovica - tunel Tuhobić zbog jakog vjetra.
  • Radovi na autocesti A6 između 62+000 km i 64+400 km u smjeru Rijeke promet se vodi po dvije prometne trake. Vozi se uz ograničenje brzine 60 km/h. Predviđeno trajanje radova je od 13.01.2019. godine do 29.05.2019. godine.
besplatni info telefon
0800 0111
Poziv iz inozemstva: +385 1 6504 899
obavijesti

ZAPOČELA ZIMSKA SLUŽBA ODRŽAVANJA

Zimska služba održavanja autocesta započela je 15.10. na brdskim dionicama od čvora Karlovac do čvora Vrata na A6 (Gorski kotar), a na ostalim dionicama autocesta 01.11. tekuće godine.

 

Ovisno o vremenskim prilikama (stanje kolnika, temperatura, padaline...) nastupaju zimski uvjeti na autocesti, odnosno na određenoj dionici, a isto podrazumijeva ograničenje ili zabranu prometovanja motornim vozilima koja nemaju zimsku opremu i teretnim automobilima s priključnim vozilom.

Poziv na javne konzultacije

Temeljem smjernica Svjetske banke i u skladu s načelom transparentne suradnje s javnošću na koju projekt ima utjecaja, MMPI vas poziva na sudjelovanje u javnoj raspravi o prijedlogu Izvješća o okolišnoj i socijalnoj usklađenosti sustava upravljanja i poslovanja društava HC, HAC i ARZ u sklopu projekta "Modernizacija i restrukturiranje cestovnog sektora".

 

Izvješće o okolišnoj i socijalnoj usklađenosti sustava upravljanja i poslovanja javno je dostupno na internetskim stranicama od 31.10.2018. u skladu s politikama WB i dobrom praksom.

Obavijest korisnicima

Korisnici koji ostvaruju pravo na sezonski popust u razdoblju od 01.11. tekuće godine do 31.03. naredne godine za ARZ elektroničku naplatu sezonske cestarine, nadoplatu sezonskog ENC računa kupljenim  ARZ SMS E-bonovima moguće je izvršiti isključivo u prodajnim uredima ARZ-a .

 

stanje na cestama

na dan 21.01.2019 u 07:01 - podaci preuzeti od Hrvatskog autokluba

IZVANREDNE SITUACIJE I OGRANIČENJA NA AUTOCESTAMA:-na dionici autoceste A1 između čvora Gornja Ploča i južnog ulaza u tunel Sveti Rok zbog snijega se vozi uz ograničenje brzine na 40 km/h, a od tunela Sveti Rok do tunela Ledenik ograničenje brzine je 60 km/h. -uočen je pas kod čvora Čepin na autocesti A5 Osijek-Đakovo.

opširnije...

 

Prognoza vremena

za Hrvatsku za 21.01.2019 - podaci preuzeti od Državnog hidrometeorološkog zavoda

Prevladavat će oblačno. Mjestimice u gorju i Slavoniji slab snijeg, češći prema kraju dana, dok će na Jadranu, ponajprije u Dalmaciji biti kiše ili pljuskova. U Istri i u središnjim predjelima uglavnom bez oborine. Vjetar većinom slab. Na sjevernom i dijelu srednjeg Jadrana umjerena i jaka bura, podno Velebita s olujnim udarima, drugdje jugo i istočni vjetar. Najviša dnevna temperatura većinom između -2 i 3, a na Jadranu 7 i 12 °C.

opširnije...