Stanje na autocesti
A1

Zagreb/Lučko - čvor Karlovac
Promet slab
A1

čvor Karlovac - čvor Bosiljevo 2
Promet slab
  • Ograničenja u prometu: Zbog radova na A1 od 41+500 km do 48+000 km u smjeru Rijeke/Splita zatvorena je pretjecajna prometna traka.
A6

čvor Bosiljevo 2 - čvor Kikovica
Promet slab
  • Ograničenja u prometu: Zbog radova zatvorena je vozna prometna traka u tunelu Tuhobić u smjeru Zagreba. Zbog radova u tunelu Tuhobić u smjeru Rijeke zatvorena je pretjecajna prometna traka. Zbog radova od 23+400 do 19+000 km u smjeru Zagreba postavljena je privremena regulacija prometa tipa „C“ (zatvoren je južni kolnik u pravcu Zagreba, a promet se odvija dvosmjerno sjevernim kolnikom). Zbog radova u tunelu Čardak u smjeru Zagreba zatvorena je pretjecajna prometna traka. Zbog radova od 21+700 km do 18+500 km u smjeru Zagreba zatvorene su vozna prometna traka i traka za spora vozila. Zbog radova od 9+000 km do 11+000 km zatvoren je pretjecajni trak u smjeru Rijeke, 11+000 km do 13+500 km promet se odvija dvosmjerno po sjevernom kolniku, od 15+000 km do 13+500 km u smjeru Zagreba zatvorena je pretjecajna prometna traka.
besplatni info telefon
0800 0111
obavijesti

Priopćenje za javnost

Nakon sezonskih cijena koje su bile na snazi od 1. srpnja do 30. rujna i odnosile se na motocikle i osobna vozila (IA i I skupina), od 1. listopada (od ponoći sa subote na nedjelju) primjenjuju se vansezonske cijene cestarine na autocestama pod upravljanjem Hrvatskih autocesta d.o.o.(HAC) i Autoceste Rijeka-Zagreb (ARZ).

Potpisan Sporazum o financiranju postupka izvlaštenja čvora Trinajstići

U sjedištu Primorsko-goranske županije zamjenik župana Petar Mamula, direktor Autoceste Rijeka Zagreb d.d. Josip Šala, gradonačelnik Grada Kastva Matej Mostarac i načelnik Općine Matulji Mario Ćiković potpisali su Sporazum o financiranju postupka izvlaštenja čvora Trinajstići procijenjene vrijednosti oko 8.000.000,00 kn bez PDV-a.

 

Savjeti za vožnju autocestom

Promet na autocestama tijekom ljetnih mjeseci izrazito je gust te povremeno dolazi i do zastoja zbog velike prometne potražnje. Ovim putem apeliramo na korisnike da zbog svoje i sigurnosti drugih sudionika u prometu načinom vožnje pokažu visoku razinu odgovornosti jer smo zadnjih dana nažalost, svjedoci nekoliko teških prometnih nesreća sa smrtno stradalim osobama.

 

stanje na cestama

na dan 20.10.2017 u 12:27 - podaci preuzeti od Hrvatskog autokluba

Zbog opasnosti od naleta na srnu na autocesti A2 Zagreb-Macelj u zoni naplate Zaprešić vozi se uz ograničenje brzine.

opširnije...

 

Prognoza vremena

za Hrvatsku za 20.10.2017 - podaci preuzeti od Državnog hidrometeorološkog zavoda

Pretežno sunčano te i dalje razmjerno toplo. Mjestimice će biti umjerene do povećane naoblake, ponajprije na Jadranu i uz njega, gdje može pasti i vrlo malo kiše. Vjetar slab do umjeren jugozapadni, a na Jadranu i jugoistočni. Najviša dnevna temperatura uglavnom između 19 i 25 °C.

opširnije...