Zabrana prometa
  • Zabrana prometa za za SVA VOZILA zbog orkanskih udara vjetra na dionici Kikovica - čvor Delnice (u oba smjera). Promet se za vozila na koja se odnosi zabrana odvija obilazno preko D3.
  • orkanski vjetar (više od 30 m/s) udari od Kikovice do tunela Tuhobić

Stanje na autocesti
A1

Zagreb/Lučko - čvor Karlovac
Promet slab
  • Ograničenja u prometu: Zbog radova sanacije mosta sužen je kolnik na kraku 1 čv. Jastrebarsko (izlaz za Jastrebarsko iz smjera Zagreba) i ulazni krak 2 na AC u smjeru Karlovca/Rijeke.
A1

čvor Karlovac - čvor Bosiljevo 2
Promet slab
A6

čvor Bosiljevo 2 - čvor Kikovica
Promet slab
  • Zabrana prometa za za SVA VOZILA zbog orkanskih udara vjetra na dionici Kikovica - čvor Delnice (u oba smjera). Promet se za vozila na koja se odnosi zabrana odvija obilazno preko D3.
  • Ograničenja u prometu: Promet se odvija usporeno na cijeloj dionici zbog mjestimično razmočenog snijega na kolniku. Na dionici od čvora Delnice do čvora Vrbovsko molimo za oprez zbog opasnosti naleta na divljač (zbog snijega je mjestimice uništena zaštitna ograda).
besplatni info telefon
0800 0111
obavijesti

Obavijest korisnicima

Dana 21. ožujka 2018. od 21,00 sat do 22. ožujka 2018. do 06,00 sati i 27. ožujka 2018. od 21,00 sat do 28. ožujka 2018. do 06,00 sati predviđa se privremeno zaustavljanje cijelog prometa ispred tunela Tuhobić (smjer Zagreb) u više navrata do 15 minuta zbog radova u tunelu.

 

Ovim putem molimo naše korisnike za razumijevanje i pojačani oprez u zoni postavljene privremene regulacije prometa.

Obavijest korisnicima

Poštovani korisnici,

 

ovim putem vas želimo izvijestiti da je u završnoj fazi prilagodba naplatnih staza kako bi se omogućio prihvat novog tipa ENC uređaja na dionicama autoceste pod upravljanjem društva Hrvatske autoceste d.o.o. i Autoceste Rijeka - Zagreb d.d.

 

Iz navedenog razloga došlo je do privremene obustave prodaje ENC uređaja u prodajnim uredima, koji su u nadležnosti društva Autoceste Rijeka-Zagreb d.d.

 

U Zagrebu, 14. ožujak 2018. godine

 

Autocesta Rijeka-Zagreb d.d.

Priopćenje za javnost

Nastavak radova izvanrednog održavanja na nadvožnjaku Kraljevački Novaki

 

Danas, 12.03.2018. godine od 09:00 sati ujutro, u široj zoni čvora Kraljevački Novaki (oba smjera), na dionici autoceste A4, započet će radnje i aktivnosti postavljanja privremene regulacije prometa zbog sanacije zapadnog nadvožnjaka preko željezničke pruge.

 

stanje na cestama

na dan 21.03.2018 u 09:41 - podaci preuzeti od Hrvatskog autokluba

Zbog olujnog vjetra za sav promet zatvorene su;

opširnije...

 

Prognoza vremena

za Hrvatsku za 21.03.2018 - podaci preuzeti od Državnog hidrometeorološkog zavoda

Pretežno oblačno s oborinama te u većini krajeva vjetrovito. U većem dijelu unutrašnjosti padat će slab snijeg, osobito u istočnim i gorskim krajevima, a najčešće u Lici. Na Jadranu povremeno kiša, osobito na jugu gdje će biti i obilnija uz grmljavinu, dok će na sjevernom i dijelu srednjeg Jadrana te u unutrašnjosti Dalmacije biti i susnježice i snijega. Prema kraju dana postupni prestanak oborina i djelomično razvedravanje. Vjetar na kopnu umjeren do jak sjeveroistočni, na istoku povremeno umjeren sjeverni, na Jadranu jaka i olujna bura, a na krajnjem jugu još prijepodne jugo. Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti uglavnom od -2 do 3, uz obalu od 4 do 9 °C, a na krajnjem jugu malo toplije.

opširnije...