Hpb Sisak

Zatraži brzi kredit

Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:08
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Hpb Sisak - povijest i razvoj banke u gradu Sisku

Hrvatska poštanska banka, skraćeno Hpb, jedna je od najpoznatijih i najutjecajnijih banaka u Hrvatskoj. Ova banka posluje u više od 70 gradova diljem zemlje, a jedan od gradova u kojima je prisutna jest i Sisak. Hpb Sisak svojim klijentima nudi širok spektar usluga i podršku lokalnoj zajednici kroz razne društveno odgovorne projekte.Kada govorimo o povijesti i razvoju Hpb Sisak, važno je naglasiti da je ova banka prvi put otvorila svoja vrata u gradu Sisku davne 1966.

godine. U početku, banka je poslovala u skromnim prostorima, no s vremenom je rasla i razvijala se te je danas jedna od najjačih banaka u Sisku i okolici. Danas su poslovnice Hpb-a u Sisku moderno uređene te su uvijek spremne pružiti najbolju uslugu svojim klijentima.Kada raspravljamo o uslugama koje jedna od banaka u Sisku pruža svojim klijentima, treba napomenuti da ta banka nudi širok spektar bankarskih proizvoda i usluga.

Osobe koje žive u Sisku mogu otvoriti tekući račun, štedni račun, kreditnu karticu i koristiti različite vrste kredita u Hrvatskoj poštanskoj banci. Ova banka je posebno poznata po svojoj brzoj i učinkovitoj obradi kredita te je stoga vrlo popularna među građanima Siska i okolice.Kada govorimo o podršci lokalnoj zajednici, Hpb Sisak ima dugogodišnju tradiciju sudjelovanja u društveno odgovornim projektima. Ova banka redovito podržava razne projekte koji imaju za cilj unaprijediti život građana Siska i okolice.

Jedna od banaka u Sisku često se uključuje u humanitarne aktivnosti te podržava kulturne i sportske događaje u gradu.Hpb u Sisku već dugi niz godina surađuje s građanima Siska i okolice kao pouzdan partner. Ova banka nudi širok spektar bankarskih usluga te podržava lokalnu zajednicu kroz razne društveno odgovorne projekte. S obzirom na njezinu dugogodišnju tradiciju i kvalitetu usluga, ne čudi što je Hpb Sisak jedna od najpopularnijih banaka u gradu Sisku.

Usluge Hpb Sisak - što nudi banka svojim klijentima u Sisku

Kada razmišljamo o uslugama koje nudi Hpb Sisak, važno je istaknuti da ova banka svojim klijentima nudi širok spektar bankarskih proizvoda i usluga. Jedna od najpopularnijih usluga koju nudi Hpb Sisak je otvaranje tekućeg računa. Ova banka nudi različite vrste tekućih računa, a klijenti mogu odabrati onaj koji najbolje odgovara njihovim potrebama.

Osim toga, Sisak Hpb ima u ponudi štedne račune s različitim kamatnim stopama, a klijenti mogu odabrati onaj koji im najbolje odgovara.Jedna od ponuda koju nudi Sisak Hpb svojim klijentima je mogućnost korištenja kreditne kartice. Ova kartica omogućuje klijentima da brzo i jednostavno obavljaju kupnje te da imaju uvijek dostupan novac. Kreditna kartica iz Hrvatske poštanske banke nudi različite pogodnosti i popuste na kupovinu kod različitih trgovina u Sisku. Također, ova banka nudi i razne vrste kredita, poput stambenih kredita, auto kredita i kredita za obrazovanje.

Klijenti mogu odabrati kredit koji najbolje odgovara njihovim potrebama i mogućnostima.Sisakova Hrvatska poštanska banka pruža pristup internet bankarstvu, što klijentima omogućuje upravljanje svojim financijama s računala ili mobilnih uređaja. Ova usluga omogućuje klijentima da pregledaju stanje na računu, plaćaju račune i vrše druge transakcije bez potrebe za odlaskom u banku. Sisak Hpb također pruža uslugu bankarstva putem SMS-a, koja omogućuje klijentima da dobivaju obavijesti o stanju na njihovim računima putem SMS-a.Kada raspravljamo o uslugama koje nudi ova banka u Sisku, bitno je istaknuti da uvijek stavlja klijente na prvo mjesto te se trudi pružiti im optimalnu uslugu.

Hpb Sisak ima stručne i ljubazne djelatnike koji su uvijek spremni pomoći klijentima te pružiti im sve potrebne informacije. Sve usluge koje nudi Hpb Sisak su transparentne, a klijenti uvijek mogu biti sigurni da će imati jasnu sliku svojih financija.Ukratko, Hpb Sisak nudi širok spektar bankarskih proizvoda i usluga koji su prilagođeni potrebama klijenata. Usluga otvaranja tekućeg računa, štednje, kreditne kartice, kredita i internetskog bankarstva, samo su neke od usluga koje ova banka nudi u Sisku. Svi klijenti mogu biti sigurni da će imati najbolju moguću uslugu te da će dobiti podršku stručnog i ljubaznog osoblja.

Hpb Sisak - podrška lokalnoj zajednici kroz društveno odgovorne projekte

Hpb Sisak je banka koja svoje poslovanje temelji na društveno odgovornom djelovanju te je uvijek spremna pomoći zajednici u kojoj posluje. Kroz razne društveno odgovorne projekte, Hpb Sisak pruža podršku razvoju lokalne zajednice i unapređenju kvalitete života građana Siska i okolice.Jedan od primjera društveno odgovornog djelovanja je podrška Hrvatske poštanske banke gradu Sisku u projektu "Za život slijepih i slabovidnih osoba". Ovaj projekt je pokrenula Udruga slijepih Sisačko-moslavačke županije, a cilj mu je poboljšati kvalitetu života slijepih i slabovidnih osoba u Sisku. Ovaj projekt je financijski podržan, što je omogućilo Udruzi nabavku potrebne opreme za poboljšanje kvalitete života njenih članova.Banka Hpb u Sisku podržava razne kulturne i sportske aktivnosti u gradu i okolici. Ova banka je bila sponzor mnogih kulturnih manifestacija, poput Sajma knjiga u Sisku te koncerata i izložbi umjetnosti.

Sisak Hpb također podržava sportske klubove i udruge u Sisku i okolici, pružajući im financijsku pomoć za nabavu sportske opreme i organizaciju sportskih događaja.Banka koja se nalazi u Sisku pruža podršku humanitarnim akcijama u tom području. Ova banka je bila aktivno uključena u prikupljanje pomoći za poplavljene krajeve u Hrvatskoj te za pomoć obiteljima u potrebi. Sisak Hpb također podržava rad različitih humanitarnih organizacija u Sisku, poput Crvenog križa te prikuplja donacije za potrebe tih organizacija.Ukratko, jedna od banaka aktivno pridonosi razvoju lokalne zajednice kroz razne društveno odgovorne projekte. Ova banka podržava kulturne i sportske događaje u Sisku i okolici te je uvijek spremna pomoći u humanitarnim akcijama. Banka u Sisku se stoga ističe po svom aktivnom doprinosu zajednici u kojoj posluje, nadilazeći svoju osnovnu djelatnost.
Tagovi: