Hitne pozajmice

Financije

Hitne pozajmice

Zatraži brzi kreditKoji iznos trebate?

300 kn (39,82 €) 10000 kn (1.327,23 €)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 05.12.2022 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn (
398,17 ) na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn (796,34 €) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn (810,19 €), uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn (13,86 €) te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (162,03 €) (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Hitne pozajmice za blokirane

Osobe koje se po tekućem računu nalaze u blokadi imaju mogućnost otvaranja zaštićenog računa na koji im mogu dolaziti primanja neophodna za egzistenciju. Nevoljko takve osobe odlaze u banke jer su unaprijed uvjerene da od banke zbog blokade neće dobiti pozajmicu koja im treba.

Međutim, postoji rješenje i za ovakve situacije. Tvrtke koje se bave financijskim pozajmljivanjem novca vam uopće ne moraju isplatiti pozajmicu na neki određeni račun. Postoje opcije da se pozajmice uz potpisivanje ugovora i bez puno dokumentacije odobre i isplate na ruke.

U pravilu na taj način možete dobiti hitne pozajmice koje nisu veliki iznosi, sve što je potrebno je da dokažete da imate hrvatsko državljanstvo. U pravilu hitne pozajmice možete dobiti i na zaštićeni račun uz prethodnu najavu banci da vam je pozajmica potrebna za egzistencijalne potrebe. Niti jedna banka vam neće dirati zaštićeni račun jer on tome i služi kad vam je glavni tekući ili žiro račun u blokadi.

Hitne pozajmice bez ovjere poslodavaca

Hitne pozajmice svakako bez velikog broja dokumenata uključivo i ovjerene platne liste poslodavca možete dobiti vrlo brzo i jednostavno. Pretražite online ponude, ima ih doista jako puno, odaberite nekoliko i usporedite uvjete koji su ponuđeni za iznos novca koji vama treba i rok otplate koji vama odgovara.

Banke uobičajeno čak i vaše matične banke traže kod isplata kredita, pa čak i manjih pozajmica ovjerene platne liste vašeg poslodavca. Međutim, financijske kompanije koje se bave davanjem pozajmica u mogućnosti su vam dati hitne pozajmice bez ovjere poslodavaca vaših platnih listi. najvažnije ovim kompanijama je da ste hrvatski državljanin i da se dogovorite za iznos i rok otplate.

Postoje i banke u Hrvatskoj koje u svom postupku odobravanja ovakvih pozajmica ne traže ovjere poslodavaca. Uglavnom su to mini pozajmice s rokom otplate do 12 mjeseci. Naročito ako ste već koristili usluge ove banke i redovito otplaćivali rate banka već ima povjerenje u vas. Za nove korisnike rok otplate može biti i 30 dana ako se radi o malim iznosima kredita bez ovjere poslodavaca.

Hitne pozajmice za nezaposlene

Ako ste se našli u situaciji da se nezaposleni, svakako ste kandidat za traženje hitne pozajmice. Vrlo ćete vjerojatno brže doći do pozajmice nego do novog posla. To što ste ne zaposleni online financijskim kompanijama nije toliko važno kao tradicionalnim bankama.

Iznosi hitne pozajmice mogu biti i do 10000 kuna, a kamatne stope su oko 7, 2 do 7, 8% EKS, rokovi otplate ovise o iznosima ali i vašim mogućnostima. Najvažnije je da se iako ste nezaposleni držite dogovorenih termina otplate pogotovo ako ste u postupku traženja brze pozajmice trebali jamca.

Međutim, jamci su u velikoj većini slučajeva prošlost, no sve ovisi o iznosu pozajmice koju tražite i institucije gdje tražite pozajmicu. Preporuka je da potražite online nekoliko ponuda, istražite tržište i provjerite gdje kao nezaposlena osoba možete dobiti pozajmicu na brz i jednostavna način bez komplikacija sa papirologijom i dokazivanjem da možete pozajmicu doista i otplaćivati. Na vama je da odlučite tko nudi najpovoljniju varijantu upravo za vas.

Tagovi: