Hefbalife proizvodi

Ljepota i zdravlje

Hefbalife proizvodi

Hefbalife proizvodi za kontrolu težine i uravnotežen doručak

Hefbalife proizvodi za kontrolu težine usmjereni su na pomoć osobama koje imaju višak ili manjak kilograma. Osobe sa viškom ili manjkom kilograma imaju cilj postići optimalnu težinu u skladu sa svojom visinom i građom tijela. Taj zadatak nije lagan i ne ostvaruje se preko noći, rezultati su vidljivi nakon dužeg perioda primjene proizvoda, zdrave prehrane i promjene navika života.

U svojoj ponudi koja je orijentirana na kontrolu težine ova kompanija nudi razne vrste shakeova sa vrlo raznolikim okusima, proteinske pločice kojima je cilj topljenje masnih naslaga i gradnja mišićne mase, te raznih proteinskih zrna soje. Shakeovi koj služe kao zamjenski obroci upotpunit će obrok i nahraniti tijelo svim potrebnim sastojcima za normalno funkcioniranje. Proteinski međuobroci i niskokalorični napitci će služiti kao zamjene za nepotrebne grickalice i hidrataciju potrebnu tijelu.

Hefbalife proizvodi za uravnotežen doručak su shakeovi namijenjeni zdravom doručku koji sadrže sve što je potrebno za zdrav doručak. Ovi su shakeovi orijentirani i za veganske obroke, te za obroke bez glutena, ali i za osobe koji nisu vegani i podnose gluten. Uravnotežen doručak uz shake će vas osvježiti, nahraniti i pružiti vam dovoljno tekućine koje vaše tijelo treba.

Hefbalife proizvodi za sportaše

Hefbalife proizvodi za sportaše imaju svrhu nadopuniti prehranu osoba koji se bave nekim sportom jer baveći se sportom njihov organizam drugačije troši unesene masti i elektrolite, gradeći mišićnu masu. Sportaši koji se bave vrhunskim sportovima troše iznimno puno energije koju trebaju nadoknaditi kroz prehranu i dodatke prehrani. U tome će im pomoći upravo proizvodi ove linije za sportaše.

Proizvodi namijenjeni sportašima orijentirani su na dodatke prehrani u obliku shakeova koje konzumiraju prije vježbanja kako bi tijelo pripremili za napor i dovoljno ga opskrbili. Tokom vježbanja sportašima je potrebno nadoknaditi proteine i elektrolite koje gube tokom vježbanja pa se u ponudi mogu naći i proizvodi za konzumaciju tokom vježbanja.

Hefbalife proizvodi nakon vježbanja usmjereni su na oporavak tijela nakon napornog vježbanja, kada je potrebna dovoljna hidratacija i elektroliti koji su vježbanjem potrošeni. Proizvodi za sportaše se mogu primjenjivati i kao cjelodnevni dodaci prehrani kao program treninga prilagođen individualnom načinu treniranja i svakoj osobi i njenim sportskim potrebama.

Hefbalife proizvodi za osobnu njegu i dodaci prehrani

Hefbalife proizvodi za osobnu njegu su namijenjeni za njegu kože i za njegu kose. Koža i kosa su vrlo osjetljivi jer su izloženi vanjskim utjecajima kao i utjecaju starenja organizma. Proizvodi su napravljeni na bazi biljke aloa vera koja je jedna od najhranjivijih biljaka kad je koža i kosa u pitanju. Uz to proizvodi su dodatno oplemenjeni vitaminima i mineralima koji pospješuju njegu. Svaku kožu ali i kosu treba čistiti i hidratizirati jer je i koži i kosi potrebna čistoća i dovoljno vlage.

Dodaci prehrani u obliku vitamina i minerala, zdravih masti, hranjivih vlakana, fitonutrijenata i proteinskih dodataka još su jedan segment u liniji Hefbalife proizvodi. Ukoliko svojom prehranom koja nije dovoljno raznolika ne unosimo dovoljno vitamina i minerala ovi dodaci će uvelike pomoći.

Umjesto loših i nezdravih masti postoje i zdrave masti Omega-3 koje naše tijelo treba jer ne možemo u potpunosti ukinuti unos svih masnoća. Jednako tako je važno u tijelo unijeti dovoljno zdravih vlakana kako bi probavni sistem normalno funkcionirao na zdrav način. Fitonutrijenti će pomoći u razgradnji vitamina i minerala, a proteinski dodaci će vam dati dodatne proteine za izgradnju mišićne mase.

Tagovi:

Želite naručiti HERBALIFE proizvode? Regulirati tjelesnu težinu