Gotovinski krediti

Financije

Gotovinski krediti

Zatraži brzi kreditAKCIJA! BESPLATAN kredit za NOVE korisnike do 400 € sa rokom otplate do 30 dana. Bez naknada, jamca i skrivenih troškova. Posudiš 400 € - vratiš 400 €

Koji iznos trebate?

50 € (376,73 kn) 4000 € (30138 kn)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 27.03.2023 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € (3.013,8 kn) na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 € (7.534,5 kn) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.017,10 € (7.663,33 kn), uz EKS 7,13%, iznos Premije 17,10 € (128,09 kn) te iznos mjesečne rate 203,42 € (1.532,67 kn) (5 rata). Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,15%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Gotovinski krediti, najtraženiji krediti među građanima

Kada se nalazite u situaciji da vam treba fleksibilan kredit koji vam omogućuje poboljšanje financijskog života tada su gotovinski krediti savršen izbor za vas. Gotovinski kredit je danas jedan od najtraženijih kredita u bankama jer je riječ o nenamjenskom kreditu. Kako opisati ovu vrstu kredita? Kao što smo naveli oni su nenamjenski krediti koje banke odobravaju određenim pojedincima koji imaju problema s likvidnošću. Korisnik navedenog kredita tako slobodno može raspolagati s njime, što znači da novac može potrošiti onako kako on želi bilo da je riječ o putovanju, automobilu, kupnji bijele tehnike ili novog namještaja za kuću. Kad gotovinskih kredita kao instrument osiguranja traži se jamac. Danas na tržištu postoje gotovinski krediti s fiksnom i promjenjivom kamatnom stopom, kao i oni u eurima. Kamatna stopa će ovisiti o individualnom odnosu klijenata s određenom bankom, kao i sama visina kredita. Visina navedenog kredita se najčešće kreće do 4000 EUR.

Gotovinski krediti, uvjeti za dobivanje gotovinskog kredita

Kod bankarskih kredita svaka od hrvatskih banka propisuju zahtijevanu kreditnu sposobnost kako bi klijent uopće mogao ostvariti kredit. Banke kao takve mogu odobriti ili ne odobriti vaš zahtjev za kredit. Uobičajeni uvjeti za kreditnu sposobnost kod gotovinskih kredita su sljedeći: Osobe moraju imati redovita mjesečna primanja, mora postajati urednost u otplati postojećih obveza, iznos kredita koji se podiže je određen potencijalnim anuitetom točnije iznosom neopterećenih mjesečnih primanja, jamci ili sudužnici mogu pridonijeti povećanju kreditne sposobnosti tražitelja kredita. Važno je naglasiti kako primanja korisnika kredita ne smiju biti manja od anuiteta bez obzira na prisutnost jamca ili sudužnika. Koji su tipični instrumenti za osiguranje gotovinskog kredita? Gotovinski krediti traže potrebite instrumente osiguranja. Bankama instrument osiguranja služi kao zaštita ako dođe do nemogućnosti naplate kredita, ali oni ne predstavljaju osnovu za odobrenje kredita. Gotovinski krediti imaju sljedeće instrumente osiguranja: Zadužnica, ili suglasnost o zapljeni plaće, jamac ili sudužnik, polica životnog osiguranja klijenta, polica osiguranja otplate kredita ili depozit.

Gotovinski krediti, postupak odobrenja gotovinskog kredita

Danas više nije nužno hodati od banke do banke kako bi se uvjerili koja ima najpovoljniju ponudu kredita. Danas na internetu tako možete potražiti specijalizirane web stranice koje umjesto vas traže najpovoljnije kredite na tržištu. Dovoljno je da samo pretražite gotovinski krediti. Nažalost, sami postupak podnošenja zahtjeva i odobrenja nije tako lagan. Kako se odobravaju gotovinski krediti? Prvo je važno podnijeti zahtjev za kredit, on se podnosi u poslovnici određene banke ili putem ovlaštenog kreditnog posrednika. Uz zahtjev se prilaže tražena dokumentacija klijenta koja je potrebna za procjenu kreditne sposobnosti. Zatim slijedi obrada kreditnog zahtjeva. Nakon što je dostavljana sva dokumentacija banka kreće u proces obrade kreditnog zahtjeva, tijekom ovog procesa banka može raspolagati s podacima klijenta. Banka također može tražiti dodatnu dokumentaciju koja može pomoći pri određivanju kreditne sposobnosti. Nakon obrade zahtjeva banka će donijeti odluku u najkraćem roku i sukladno odluci obavijestiti klijenta. Kada je kredit odobren sljedeći korak je izrada ugovorne dokumentacije koji se sastoji od ugovora o kreditu, suglasnosti o zapljeni primanja, zadužnica itd. Dolazi se do zaključivanja ugovora o gotovinskom kreditu, on se ovjerava kod javnog bilježnika. Nakon što klijent banci dostavi ovjereni ugovor banka na temelju dokumentacije izrađuje nalog za korištenje kredita koji se potpisuje s obje strane i slijedi isplata na račun.
Tagovi: