Gdje muškarci vole da ih se dira

Ljubav i veze

Gdje muškarci vole da ih se dira

Gdje muškarci vole da ih se dira i zašto

Da li znate gdje muškarci vole da ih se dira? Naravno, žene i muškarci jednako vole dodire. Ako znamo da smo društvena bića i da više od svega volimo komunikaciju i kontakt sa drugima, onda je jasno i zašto je dodir jako važan dio neverbalne komunikacije. Dodir nekada može govoriti tisuću riječi i imati isto toliko skrivenog značenja. Ovisno kada, kako i koga dirate može značiti različite poruke, emociju i žudnju. Mjesto i intezitet dodira jako puno govori o vašim namjerama i prisnosti. Kada je ova tema u pitanju možemo pričati o nekakvom prosjeku, a za točnije mjesto točno određenog muškarca morat ćete istražiti u razgovoru sa njim ili metodom pokušaja. Ipak neka mjesta gdje muškarci vole da ih se dira su i više nego očita, pa ih ovaj put nećemo obrađivati. Možda je interesantnije analizirati mjesta koja nam ne padaju prva na pamet. Muškarci vole dodire, posebno one koji nose erotičnu poruku.

Gdje muškarci vole da ih se dira i kako

Osim dijela tijela gdje muškarci vole da ih se dira, možda će i važnije biti na koji način ih dodirujete. Tu čak možemo reći da postoji konsenzus, barem veći od onoga kada je u pitanju mjesto dodira. Možda bi najbolja kombinacija bila izmjena nježnih i grubljih dodira i poteza. Ako vam je cilj uzbuditi muškarca, to će svakako biti dobra kombinacija. Na primjer, vrat je svakako jedno od mjesta na tijelu gdje muškarci vole da ih se dira. Vrat je jaka erogena zona i postoji dobra kombinacija dodira i poljubaca koji će zapaliti svakog muškarca. Muškarci obožavaju kada ih žena nježno dodiruje i lagano ljubi po vratu. Te vrste dodira izazvat će, posebno što ih nježnije izvodite, probudit će onaj senzacionalni osjećaj koji se proteže i završava u dnu kralježnice. U svakom slučaju koje god mjesto odabrali, potrudite se i budite kreativni kada je način i intezitet dodira u pitanju.

Gdje muškarci vole da ih se dira i koje su erogene zone

Možemo reći kako su erogene zone mjesta gdje muškarci vole da ih se dira. Osim vrata, sljedeća erogena zona su leđa. Leđa se neopravdano zanemaruju. Međutim ako svi volimo masažu leđa, onda ćemo to znanje iskoristiti i u svrhu uzbuđivanja muškarca. Leđima pristupite čvršće, pomalo agresivnije. Leđa su ipak nešto jača i grublja pa će češkanje noktima izazvati osjećaj ugode kod muškarca. Još jedan od zicera gdje muškarci vole da ih se dira su uši. Igrajte se sa njegovim uhom. Lagano grickanje, ljubljenje i dahtanje uha i oko uha dovest će svakog muškarca do „ludila“. Isti oni trnci koje smo spomenuli kod dodirivanja vrata, biti će prisutni i u ovom slučaju. Stražnjica, ruke pa i unutarnja strana bedara također su jako erogene zone kod muškaraca i dodirivanjem tih zona sigurno ćete uzbuditi muškarca. Osim ovih mjesta koje smo naveli, na vama je i da eksperimentirate. Što bolje budete poznavali svoga muškarca i što više mjesta isprobate bolje ćete znati što vašeg muškarca najviše uzbuđuje.

Tagovi: