Gdje kupiti playstation 4

Gdje kupiti playstation 4

Isplati li se kupiti PlayStation 4?

PlayStation 4 je igraća konzola koja je brojnim ljudima omogućila sate zabave. Danas kada je na tržištu dostupan PlayStation 5, prethodna verzija je kod igrača opala u zaborav, što je mnoge druge potaklo na pitanje da li se isplati kupiti PlayStation 4? Cjenovno, odgovor je da. PS 4 danas košta oko 379 € ako želite kupiti verziju s najnižom cijenom. Usporedite li navedeno s novim PS 5 koji dođe oko 599 € vidjet ćete kako razlika u cijeni nije zanemariva.

Što ako želite nešto bolji PS 4? Za otprilike 412 € možete nabaviti model koji će doći uz određene poznate igre više memorije. Upitate li gamere ili gamerice njihovo mišljenje, svakako ćete dobiti odgovor da je navedena igraća konzola dobar i isplativ izbor, osobito ako imate određen budžet. Da li je bolje kupiti novi ili rabljeni? Ovo ovisi o budžetu i spremnosti za pregovaranje. Po raznim oglasnicima možete pronaći i za niže cijene od navedenih, no u većini slučajeva postoji neka mana ili caka zašto je cijena takva kakva je.

Gdje se može kupiti PlayStation 4?

Gdje je najbolje kupiti PlayStation 4? Pro izdanje i dalje možete kupiti u specijaliziranim dućanima s elektronikom, no slabije modele je sve teže pronaći. Ako želite novi PlayStation 4 za najbolju cijenu, tada je potrebno pretražiti online trgovine. Koje trgovine je najbolje pretražiti? Media Markt, njemački gigant koji nudi odlične ponude za sve igraće konzole. Ovdje možete pronaći paket PS4 s vaučerima i dodatnim igrama po cijeni od 379 €. Potrebno je imati na umu da morate pratiti njihove promocije ako želite ostvariti najbolju ponudu.

Media Markt preko e Bay-a je također izvrsna opcija, ovdje možete pronaći PS4 pro za cijenu od 323,95€ i dostava je besplatna. Amazon isto tako nudi sjajne promocije koje dolaze sa strane raznih prodavača. Cijena se kreće oko 340 €. Važno je spomenuti i Tuimeilibre koji također nudi PS4 pakete po cijenu do 375 €. Ovdje je jedino potrebno uzeti u obzir cijenu pošiljke koja iznosi dodatnih 6,00 €. Za kraj, možete također provjeriti i MyElectro koji također nudi PlayStatione po cijeni do 400 €. Što ako ne želite riskirati s ovakvom online kupnjom? Tada možete pretražiti lokalne oglasnike.

PlayStation 4 ili PlayStation 5?

Iako PlayStation 4 više nije aktualna konzola, ona je svakako isplativa radi brojnih razloga. Zašto? Krenimo od najbitnijeg detalja, prelaska s generacije na generaciju. Sadašnji prijelaz između PS4 i PS5 e značajno manja i drugačija nego je to bio slučaj između PS3 i PS4. Što je drugačije? Kada je PS4 izašao, on nije mogao pokretati igre sa prijašnje verzije, što je automatski privuklo nove kupce. Iako najomiljenija verzija ove konzole, PS4 polako je pao u zaborav kada se pojavio PS5 koji je mogao sve što i prijašnji PlayStation - samo bolje.

Na tržištu se još uvijek postavlja pitanje što je bolje, PlayStation 4 ili PlayStation 5? Ako niste veliki gamer i ako nemate doma 4 k tv ili monitor i nemate u planu provoditi sate i sate igrajući, tada je PS4 svakako isplativija opcija. Naravno, prije same kupnje potrebno je savjetovati se sa stručnjakom kako bi u potpunosti bili sigurni da je ova igraća konzola za vas.


Tagovi: