motion free

Oculear - vratite kristalno čist vid

Inovacija za obnavljanje vida

  • Ublažava stres i bolove u očima za 5 minuta
  • Vraća vid za 99% nakon jednog punog tretmana
  • Sprječava razvoj očnih bolesti i slabljenje vida

Gdje kupiti leće u boji bez dioptrije

Ljepota i zdravlje

Gdje kupiti leće u boji bez dioptrije

Želite novu boju očiju, a ne znate gdje kupiti leće u boji bez dioptrije

Sve je krenulo naravno iz Hollywooda, filmski svijet je zbog što efektnijih učinaka na gledatelja počeo koristiti obojene leće, za promjenu boje očiju, no brzo su te crazy kontaktne leće postale pomodni trend i optička industrija je lansirala novi proizvod dostupan svima koji uvijek žele izgledati novo i drugačije. Želite novu boju očiju, a ne znate gdje kupiti leće u boji bez dioptrije, raspitajte se u najbližoj optičkoj trgovini, ali bi bilo dobro da se prije posavjetujete sa svojim oftalmologom.

Iako su to estetske leće, što znači da ih iz estetskih razloga i želite nabaviti, možda ćete prije odluke gdje kupiti leće u boji bez dioptrije morati napraviti optometriju. Higijena i pravilno rukovanje lećama su najvažnije, a ako ste osjetljivi na strani predmet u oku, bit će najbolje da kupujete jednokratne leće koje se bacaju nakon jedne upotrebe. Svaku iritaciju treba ozbiljno shvatiti, treba ju pregledati oftalmolog i ordinirati najbolji način da je riješite.

Savjeti, upozorenja i gdje kupiti leće u boji bez dioptrije

Kozmetičke leće u boji je možda pogrešno nazivati tako, jer se tako šalje pogrešna poruka da se mogu kupovati napamet i bilo gdje. Savjeti, upozorenja i gdje kupiti leće u boji bez dioptrije, iako je to “ukrasna” leća koja mijenja vaš izgled po želji, ona je u neposrednom doticaju s okom kao i dioptrijska leća i važno je da slijedite savjete oftalmologa, poduzimate sve higijenske mjere i upute o rukovanju. Najbolje je da vam prvi put leće bez dioptrije, kao i one dioptrijske, aplicira stručnjak.

Nikada, ali nikada ne isprobavajte tuđe leće dok se odlučujete kada i gdje kupiti leće u boji bez dioptrije, jer je prijenos bakterija sa tuđih leća na vaše oko neizbježan, a možete zaraditi infekcije i upale kojih ćete se možda teško riješiti. Isto tako ne bi trebali kupovati filmske ili kazališne leće, one takozvane “crazy”, jer propuštaju manje kisika u oko, pa nakon dužeg nošenja mogu oštetiti zdravlje vaših očiju.

Koliko vrsta ima i gdje kupiti leće u boji bez dioptrije

Na tržištu su dostupne prozirne (za naglasiti prirodnu boju oka) i neprozirne ( za promjenu boje kod tamnih očiju) leće bez dioptrije. Koliko vrsta ima i gdje kupiti leće u boji bez dioptrije, važno je da prije kupovine znate da nijedna leća ne skriva potpuno prirodnu boju očiju, pogotovo ako želite tamne oči obojiti u plavo, ali isprobavanje sa stručnjakom će vam pomoći da kupite leće koje će najbolje ići uz vaš ten, vašu boju kose, pa čak i vaš stil odijevanja i šminkanja.

Leće za svijetle oči bi trebali birati tako da samo jače istaknu vašu prirodnu boju očiju, što se postiže izraženim rubom šarenice. Leće u sivoj ili zelenoj boji će promijeniti boju vašeg oka tako da još uvijek izgleda prirodno. Gdje kupiti leće u boji bez dioptrije za tamne oči trebate svjetlosivu ili svjetlo smeđu boju za prirodan izgled, a dramatičnu promjenu postižete smeđom bojom leća, a ljubičasta, zelena ili plava od vas stvaraju novu osobu.

Tagovi:

motion free

Oculear - vratite kristalno čist vid

Inovacija za obnavljanje vida

  • Ublažava stres i bolove u očima za 5 minuta
  • Vraća vid za 99% nakon jednog punog tretmana
  • Sprječava razvoj očnih bolesti i slabljenje vida