Extra FM

Tech

Extra FM radio

Extra FM je radio program koji emitira na zagrebačkom području koje pokriva Zagreb, te zagrebačku županiju na dvjema radio frekvencijama 93,6 i 104,5 MHz od Zaprešića, Velike Gorice, Dugog Sela, Samobora, te Stupnik i Brdovec. Uskoro se pokreće i programska shema za područje Varaždina.

Ovaj radio je prisutan u suradnji sa TV platformama i na televizijskim kanalima sa svojim programom, suradnja je sa MAXTV, A1, Iskon i Optima, Bnet. Radio ima i svoj broj mobilne linije na koju slušatelji mogu slati na mobilne aplikacije svoje poruke, fotografije, te video zapise koje radio objavljuje na društvenim mrežama Facebooka i Instagrama. Na taj način je interakcija sa slušateljima dodatno obogaćena jer nije samo u klasičnom stilu telefonskih poziva u emisiju ili studio.

Extra FM emitira zabavnu i narodnu muziku iz naše regije te je stoga vrlo popularan među mladima. S obzirom da se Extra može slušati i preko službene web stranice jedan je od najslušanijih stanica na području cijele regije. Muzika koja se sluša je muzika koja pokreće uz zabavni program emisija sa zabavnim voditeljima.

Extra FM program

Program Extra FM radija ima slogan “Muzika koja te pokreće” i program je prilagođen velikom interesu za regionalnom glazbom. Navesti ćemo samo nekoliko zvijezda čiji se hitovi vrte kao što su Željko Joksimović, Dino Merlin, Jelena Karleuša, Maja Šuput, Seka Aleksić, Željko Samardžić, Zdravko Ćolić, Severina i mnogi drugi.

Voditelji Elvis, Leon, Ivona i Jasmin u svojim programskim emisijama tematski vode slušatelje kroz programe emisija uz zabavnu i narodnu glazbu koju vole mladi.

Na službenim web stranicama osim svih informacija o emisijama i voditeljima, uz live slušanje radio programa, Extra FM ima i rubriku kojom prati najnovije događaje vezane uz zvijezde čiji hitovi se vrte na radiju. Događanja se prate i na društvenim mrežama na kojima ovaj radio ima svoje službene profile i objavljuje razna događanja i interakciju sa slušateljima.

Osim na live streamu putem interneta moguće je i pratiti ovaj radio preko aplikacije na mobilnim telefonima, tako da slušatelji u svakom trenutku mogu pratiti događanja, emisije i pjesme sa ovog radija.

Extra FM emisije

Trenutno Extra FM ima osam emisija i u najavi je i deveta. Tokom tjedna Extra dan je emisija koju vodi Elvis zabavnog karaktera u popodnevnim satima. Nakon Extra dan emisije, je večernja emisija tokom tjedna sa Ivonom i Jasminom koj se trude oraspoložiti slušatelje nakon stresnog radnog dana uz regionalnu glazbu.

Vikendom se mladi uobičajeno navečer pripremaju za izlaske slušajući nabrijanu muziku, pa čak i da se ne izlazi subotom u noćni život, Extra vikend emisija će vas zabavljati nakon što se nedjeljom naspavate, za to će se pobrinuti voditelj Leon.

Extra FM ima još pet emisija kojima zabavlja svoje slušatelje u točno određene termine koje traju sat ili dva ovisno o emisiji. Extra DJ emisija koju vodi voditelj Jasmin namijenjena je glazbenim mixevima regionalnih DJ-eva. Extra Resident će predstaviti najbolje mashup hitove koji se vrte u klubovima. Extra Fresh je emisija koja predstavlja najnovije hitove regionalne glazbe koji su trenutno aktualni. Extra Lista nedjeljom u dva sata daje top 40 hitova sa Extra liste. Emisija MKTP utorkom i četvrtkom pruža 120 minuta najbolje regionalne glazbe u predvečernjim satima. Extra Fire je emisija u najavi i puštat će se muzika kakvu su slušatelji naručili putem aplikacije.
Tagovi: