Evo kako odjećom možete prekriti trbuh da se ne vidi – genijalan trik: Žena otkrila što trebate napraviti.

Zanimljivosti

Evo kako odjećom možete prekriti trbuh da se ne vidi - genijalan trik: Žena otkrila što trebate napraviti.

Prekrite trbuh na brze i jednostavne načine

Priznali mi to ili ne, trbuh je svakako najproblematičniji dio na tijelu. Ponekad želite obući određeni komad odjeće i shvatite da ne možete radi naglašavanja trbuha. Da li postoji način kako sakriti trbuh? Naravno, bitno je jedino da ste upoznati s određenim modnim trikovima. Od kuda krenuti? Monokromatski izgled – Većina se slaže kako crna boja može vizualno smanjiti određene nedostatke na tijelu, no takve kombinacije su često monotone i dosadne. Kako bi složili dobri monokromatski stajling potrebno vam je malo promišljanja, osobito ako su u pitanju bež nijanse.

Gledajte na to da uvijek kombinirate dvije različite boje kada kreirate outfit, neka gornja bude tamnija kako bi sakrila nedostatke. Hlače s visokim strukom- Posljednjih godina su hlače visokog struka postale nezaobilazan komad odjeće u ormaru, što svakako pridonosi svima onima koji žele sakriti nedostatke. Hlače visokog struka možemo odlično kombinirati s košuljama i tunikama.

Slojevito oblačenje – Zimsko doba je savršeno za slojevito oblačenje, osobito sada kada se u modu vrača široki i oversized kroj. Fokus oblačenja na gornji dio tijela – Istaknite prednosti gornjeg dijela tijela, obucite pristojnu dekoltiranu majicu, stavite zanimljiv nakit. Vizualno će privući pažnju i nitko neće posumnjati da imate problema sa sakrivanjem trbuha. Što sitniji print – Printevi su također popularni u svijetu mode, no u slučaju sakrivanja određenih dijelova tijela – manje je svakako više. Manji print će vizualno suziti figuru.

Odjeća koju morate imati ako želite prekriti trbuh

Rijetko koja žena može reći kako je u potpunosti zadovoljna sa svojim izgledom i kako može nositi bilo što. U većini slučajeva mnoge žene biraju outfite kako bi sakrile određene nedostatke, a jedan od najvećih nedostataka je trbuh koji često pronađe način da se istakne. Dobra vijest je da se trbuščić može sakriti s pametnim modnim izborima, a sve što vam je potrebno je samo par komada određene odjeće koju možete kombinirati ovisno o prigodama. Sljedeći puta kada se zaputite u kupnju odjeće i želite sakriti trbuh, tada imajte na pameti sljedeće:

Haljine A kroja – Razigrane i jednostavne, haljine A kroja su odličan izbor za žene koje imaju punije grudi i problematični trbuščić. Haljine se šire odmah ispod prsa i na taj način kamufliraju problematičan dio. Tunike i dulje majice – Neovisno o tome da li imate problema s donjim dijelom tijela ili ne, tunike su must have odjevni predmet. Odlično se slažu sa svim hlačama, pa čak i sportskim tajicama i trenirkama. Isto vrijedi i za majice duljeg kroja.

Vertikalne prugice – Svaki modni stručnjak će vam reći kako vertikalne prugice sužavaju, dok horizontalne proširuju. Haljina s vertikalnim prugama može u potpunosti promijeniti vaš izgled. Kardigan – Dobro iskombinirani kardigan može vizualno produljiti figuru i suziti struk, i upravo je zato omiljen komad odjeće mnogim ženama koje žele prekriti svoje nedostatke. Suknje – Suknje s naborima ili šireg kroja mogu sakriti trbuščić i naglasiti gornji dio tijela.

Osnovna pravila kako sakriti trbuh

I dok nam odjeća može pomoći jako puno u prikrivanju trbuha, bitno je znati što smijemo, a što ne smijemo kombinirati. U slučaju da volite haljine, bilo bi dobro da prigrlite haljine na preklop. Ove haljine će istaknuti prave atribute, dok će one manje poželjne staviti u drugi plan. U slučaju da niste od haljina, suknji, tunika, tada možete probati nositi sako. Dobar kroj, ili kroj po mjeri može učiniti čuda za vašu figuru. Nikada nemojte birati veća odjela ili blejzere – jer na taj način vizualno postajete veći. Mnogi će odgovoriti na pitanje kako sakriti trbuh – s crnom bojom.

I dok tamne boje svakako vizualno produljuju i sužuju figuru, potrebno ih je dobro kombinirati kako ne bi postale monotone. U slučaju jače figure, svakako je poželjno izbjegavati jarke boje. U slučaju da želite obući nešto uže i bojite se naglašenog trbuščića, tada možete kupiti i rublje za oblikovanje koje će uspješno stisnuti višak trbuščića na par sati. Što nikako ne bi smjeli raditi ako želimo sakriti trbuh? Savjeti su sljedeći: Trebali bi izbjegavati bilo kakve modne detalje na tom dijelu tijela, što znači da ne bi trebali nositi remen, hlače ili suknje s mašnama i slično. Također je potrebno zaboraviti na nametljive tkanine koje se više priljubljuju uz tijelo. Birajte prozračne tkanine koje će kliziti po tijelu, ne prianjati.

Tagovi: