Duster – djelovanje, nuspojave, cijena, iskustva

Ljepota i zdravlje

Duster - djelovanje, nuspojave, cijena, iskustva

Duster je lijek za liječenje dobroćudnog povećanja prostate

Dobroćudno povećanje prostate (benigna hiperplazija prostate) je najučestaliji poremećaj modernih muškaraca koji im otežava mokrenje i koji treba liječiti, da uriniranje ne bi postalo potpuno onemogućeno. Do uvećavanja prostate dovodi pretjerano lučenje hormona dihidrotestosterona, a duster je lijek za liječenje dobroćudnog povećanja prostate koji smanjuje proizvodnju ovog hormona, automatski smanjuje i već uvećanu prostatu i pomaže vam da izbjegnete operaciju. Lijek je namijenjen samo odraslim muškarcima (žene, djeca i adolescenti ovaj lijek ne smiju uzimati).

Duster je lijek s minimalnim nuspojavama ako se pridržavate uputa o pravilnom uzimanju i doziranju lijeka, a ne smiju ga uzimati muškarci s bolesnom jetrom. Tijekom liječenja muškarci tijekom seksualnog odnosa obavezno trebaju koristiti kondom, jer se tvari iz lijeka izlučuju i kroz spermu, kao i kroz urin, a ako radite pretrage na rak prostate trebate reći svom doktoru da ste na terapiji Dusterom. Primijećena je i povećana osjetljivost bradavica i povećanje prsa kod nekih muškaraca i izrastanje novih dlaka.

Posavjetujte se s liječnikom ako uzimate duster uz druge lijekove za druge bolesti

Kod ljudi koji se liječe od nekih drugih bolesti interakcije među različitim lijekovima su moguće, a neke i očekivane. Posavjetujte se s liječnikom ako uzimate duster uz druge lijekove za druge bolesti, pogotovo ako nastupe neke neobične reakcije. Naročito trebate paziti ako uzimate neke lijekove za tlak, neke od lijekova protiv HIV-a, neke antimikotike (za gljivične bolesti), neke alfa blokatore i neke antidepresive, a morate biti oprezni i ako ste alergični na soju ili kikiriki.

Duster je lijek za dugotrajnu terapiju, uzima ga se strogo prema preporukama, jedna kapsula dnevno, sa hranom ili bez nje, ali izbjegavajte alkohol. Ako vam je žena trudna i pijete ovaj lijek, seks bez prezervativa nosi u sebi rizik da izlučene tvari utječu na razvoj ploda, naročito ako očekujete dječaka. Ako radite na začeću, sjetite se da ovaj lijek smanjuje broj spermija i njihovu pokretljivost, a time i vašu plodnost. Dogovorite sa svojim liječnikom pauziranje lijeka do začeća.

Duster se apsorbira i kroz kožu, maknite ga od žene i djece

Uvećana prostata može dovesti do raka prostate i zato su lijekovi za njezino smanjivanja velika nada mnogim muškarcima. Kada je cijena povoljna mnogi muškarci su skloni sami nabavljati lijek i počnu ga uzimati a da ne pročitaju ništa o tom lijeku i ničija iskustva drugih muškaraca s njim, što nije dobro. Duster se apsorbira kroz kožu, maknite ga od žene i djece, a lijek može djelovati i na opadanje spolne moći i na ejakulaciju.

Pročitajte upute o lijeku, ako ste zaboravili danas uzeti duster, to ne znači da sutra trebate uzeti duplu dozu, a ako ste zabunom uzeli duplu dozu javite se svom liječniku. Ako slučajno dobijete alergijsku reakciju u vidu osipa, svrbeža, ako vam počnu oticati usne, lice, obrve, noge, ruke ili dobijete koprivnjaču (urtikariju), ako se pojavi oticanje i bol u testisima, odmah prestanite uzimati lijek i javite se svom liječniku. Jednako postupite i ako primijetite da postajete depresivni.

Tagovi: