Dr franklin gdje kupiti

Dr franklin gdje kupiti

Dr Franklin brand

Dr Franklin brand je poznat po spoju udobnosti, stila i topline kod obuće, posebnog dizajna koji je spoj sportsog stila, mladenačkog stila, namijenjen svim generacijama koje se osjećaju ili jesu mladi. U svom asortimanu u ponudi se nudi odjeća, obuća, sunčane naočale, te dodatke poput torbica, nakita, kapa, satova, privjesaka za ključeve, novčanika.

Asortiman je namijenjen širokoj masi ljudi jer su cijene pristupačne i konkurentne sličnim proizvodima na tržištu. Izuzetno su prije par godina postale popularne D. Franklin čizmice koje su svojim izgledom vrlo zanimljive. Čizmice su vrlo udobne i ono što je najvažnije za zimski period vrlo tople. Može ih se naći od različitih materijala, sjajnih, ali i mat, bez krzna i s krznom, različitih boja i dizajna.

Dr Franklin brand nudi i druge vrste obuća, ali i odjeća, majce, hlače, jakne, čarape, te široki asortiman sunčanih naočala različitih oblika, dizajna, boja, polariziranih, zaobljenih, sportskih naočala. U asortimanu se nude i razni modni dodaci po pristupačnim cijenama, pa svatko može pronaći nešto za sebe.

Dr Franklin kupovina online na službenoj web stranici

Dr Franklin odjeća, obuća, sunčane naočale i sve što je u ponudi ovog branda moguće je nabaviti kupovinu preko web-a. Ukoliko želite biti sigurni da kupujete originalan proizvod naručite sa službene stranice Dr Franklin, no vrijeme dostave će biti sigurno dva tjedna. Prilikom kupovine sa službene web stranice D. Franklin odaberite regiju u svijetu kojoj vaša zemlja pripada jer ćete prema odabranoj regiji imati i uvjete dostave i rokove za dostavu.

Znači za europske zemlje se mogu odabrati neke specifične zemlje za koje je otvoreno web tržiste poput Francuske, Portugala, Velike Britanije, Njemačke, no za hrvatske potrošače ćete odabrati ostale EU zemlje. Web stranice su lokalizirane i prilagođene tržištu te regije, pa tako ako otvorite web stranicu za Mexico stranica je na španjolskom jeziku, njemačka stranica je na njemačkom jeziku, francuska stranica na francuskom jeziku.

Web stranica koju ćete odabrati ze ostale EU zemlje bit će na engleskom jeziku koji je najrašireniji jezik, te ćete svoju kupovinu on line nastaviti na engleskom jeziku prateći korake kupovine kao i kod svakog drugog web shopa.

Dr Franklin dućani

Dr Franklin asortiman se može pronaći i u dućanima koji su ovlašteni distributeri ovog popularnog branda. Najviše D. Frankin dućana ima u Francuskoj, a u Hrvatskoj samo jedan ovlašteni distributer i to u Karlovcu. Na primjer u Italiji nema niti jedan dućan niti jedan ovlašteni distributer ovog branda.

Možda vam više odgovara on line kupovina, no ipak isprobati uživo i vidjeti kako vam neki odjevni predmet stoji nije mjerljivo sa on line kupovinom. Naročito ako volite shoppingirati i obilaziti dućane, isprobavati odjeću, obuću, volite dotaknuti predmet koji kupujete razumljivo je da ćete potražiti gdje možete kupiti ovaj omiljeni brand i isprobati proizvode uživo.

Ako se nalazite u Francuskoj, Španjolskoj, Portugalu provjerite da li na vašoj destinaciji postoji dućan D. Franklin jer ponuda je zasigurno šira nego u Hrvatskoj. U krajnjoj liniji ako niste u mogućnosti u inozemstvu kupovati u dućanima ovaj brand, osim na službenoj web stranici Dr Franklin možete kupovati i na drugim on line web stranicama koje u ponudi imaju ovaj brand.


Tagovi: