Dr browns bočice gdje kupiti

Dr browns bočice gdje kupiti

Dr. Brown's je poznat brend koji proizvodi različite proizvode namijenjene roditeljima i bebama. Tvrtka je specijalizirana za proizvodnju bočica, duda, pribora za hranjenje i drugih proizvoda koji olakšavaju brigu o novorođenčadi i dojenčadi. Ova marka posebno stavlja naglasak na inovacije i tehnologiju kako bi pružila najbolje moguće iskustvo za bebe i njihove roditelje. Jedan od ključnih proizvoda su Dr Browns bočice s posebnim sustavom ventilacije. Ovaj sustav pomaže smanjiti unos zraka tijekom hranjenja, smanjujući time mogućnost kolika, regurgitacije i drugih problema povezanih s gutanjem zraka. Dr Browns Bočice također dolaze s posebnim dizajnom cucli koje simuliraju dojenje, olakšavajući prijelaz s dojenja na bočicu. Drugi popularni proizvodi uključuju dudice koje su ergonomski oblikovane kako bi pružile udobnost i poticaj za pravilan razvoj usne šupljine i zuba bebe. Osim toga, Dr. Brown's proizvodi nude različite vrste i veličine duda, prilagođene različitim fazama razvoja djeteta. Tvrtka također proizvodi pribor za hranjenje, poput posuda za pripremu i čuvanje hrane, pribora za hranjenje dojenčadi i druge opreme koja olakšava svakodnevnu brigu o malenim mališanima.

Korištenje Dr Browns bočice za hranjenje vaše bebe je jednostavno, ali važno je voditi brigu o higijeni i pridržavati se uputa proizvođača. Prije upotrebe, operite bočicu, cuclu i sve dijelove u toploj sapunici. Temeljito ih isperite kako biste uklonili sve ostatke sapuna. Bitno je sterilizirati Dr Browns bočice kako bi osigurali potpunu higijenu. Sterilizacija se može obaviti kipućom vodom, sterilizatorom za bočice ili drugim sredstvima prema uputama proizvođača. Ako koristite formulu, pripremite je prema uputama na ambalaži. Ako koristite majčino mlijeko, prije toga ga dobro protresite ako je bilo pohranjeno u hladnjaku ili zamrzivaču. Napunite bočicu pripremljenom formulom ili majčinim mlijekom. Pazite da ne ostane mjehurića zraka u tekućini. Postavite čistu i suhu dudu na vrh bočice. Pazite da je cucla pravilno postavljena kako bi se spriječilo curenje tekućine. Držite bočicu pod laganim kutom kako bi se spriječilo gutanje zraka. Pustite da dijete samo sisa i kontrolira tempo hranjenja. Ako koristite bočicu s ventilacijskim sustavom, obratite pažnju na to da je ventil pravilno postavljen. Nakon hranjenja, odmah operite bočicu, cuclu i sve dijelove kako biste spriječili rast bakterija. Možete ih oprati ručno ili koristiti perilicu za bočice prema uputama proizvođača.

Dr Browns bočice dolaze u raznim varijantama kako bi proizvodi različite tipove bočica kako bi zadovoljili različite potrebe roditelja i beba. Njihove standardne bočice dolaze s inovativnim sustavom ventilacije koji pomaže smanjiti gutanje zraka tijekom hranjenja i smanjuje rizik od kolika, regurgitacije i drugih problema povezanih s gutanjem zraka. Options+ bočice kombiniraju unutarnji sustav ventilacije s opcijom uklanjanja ventila kako bi pružile više opcija roditeljima. Kada se ventil ukloni, bočice postaju sličnije običnim bočicama, što olakšava prijelaz između dojenja i hranjenja bočicom. Dr Browns bočice sa širokim grlom su praktične zbog toga što je olakšano čišćenje bočica. Options+ bočice sa širokim grlom su kombinacija širokog grla i opcije uklanjanja ventila kako bi se pružile fleksibilne opcije hranjenja. Dr. Brown's također proizvodi specijalne bočice za određene potrebe, poput bočica dizajniranih za hranjenje beba s posebnim potrebama. Colic Bočice posebno su dizajnirane za smanjenje kolike i nelagode povezane s gutanjem zraka tijekom hranjenja. Staklene bočice izrađene su od stakla, što može biti privlačno roditeljima koji žele izbjeći upotrebu plastike. Također imaju unutarnji ventilacijski sustav. Anti-Colic bočice su posebno dizajnirane kako bi smanjile kolike i druge probleme s probavom.


Tagovi: