Dežurna ljekarna Zagreb – popis i radno vrijeme

Ljepota i zdravlje

Dežurna ljekarna Zagreb - popis i radno vrijeme

Dežurna ljekarna Zagreb je spas u svim urgentnim zdravstvenim situacijama

Koliko puta završite na hitnoj usred noći u nekom dijagnostički nejasnom stanju, liječnici u Hitnoj službi naprave opservaciju, propišu lijekove koje morate odmah trebate početi uzimati i pošalju vas doma. I nesnosna zubobolja ili glavobolja se znaju javiti usred noći, a u kući nemate ništa protiv bolova. Dežurna ljekarna Zagreb je spas u svim urgentnim zdravstvenim situacijama, čak i ako završite u Traumatološkoj bolnici usred noći s lomovima, oni će vas zagipsati, ali lijekove protiv bolova morate negdje nabaviti, ako ih nemate doma.

Dežurna ljekarna Zagreb ima svoju noćnu službu upravo za takve iznenadne potrebe u noćnim satima. Noćno radno vrijeme je od 20 sati uvečer do 7 sati ujutro. U Zagrebu ima dovoljno dežurnih ljekarni, ako ne možete uzimanje preporučenih ili potrebnih lijekova odgoditi do jutra, jer dnevna smjena je tek od 7 sati do 20 sati, morate u noćnu nabavku lijekova, birajte svakako najbližu ljekarnu, ali prije telefonom provjerite imaju li lijek koji trebate.

Popis dežurnih ljekarni u Zagreu – adrese i telefoni

Dežurne javne ljekarne Zagreb: Trg bana J. Jelačića 3, tel: 4816 198; Ilica 301, tel: 3750 321; Ozaljska 1, tel: 01/3097 586; Grižanska 4, tel: 01/2992 350
Av. V. Holjevca 22, tel: 01/6525 425; radno vrijeme: dnevna služba: 7.00 – 20.00 sati: noćna služba: 20.00 – 7.00 sati.

Dežurna ljekarna Zagreb, popis ljekarni koje imaju noćnu službu, adrese i telefoni, ovaj popis vam pomaže da nađete najbližu ljekarnu, a telefonom možete naručiti lijek koji možda ljekarna treba pripremiti za vas. Privatne ljekarne i njihova radna vremena nisu obuhvaćene ovim popisom, pa ako redovito podižete svoje lijekove u najbližoj privatnoj ljekarni, provjerite imaju li oni noćnih dežurstava i kada ili se o tome informirajte na njihovim službenim web stranicama. Dežurna ljekarna Zagreb je važna informacija i uvijek se može naći na službenim web info stranicama grada Zagreba koje objavljuju svaku promjenu u rasporedu dežurstava ili u samom radnom vremenu.

Dežurna ljekarna Zagreb, dežurstvo od 0 – 24 h, samo na jednom mjestu, za sada

Da, u gradu Zagrebu postoji jedna ljekarna koja radi od 0 – 24 sata, sve dane u tjednu, pa čak i nedjeljom. Ljekarna ZEUS, Divka Budaka 17, Borongaj (okretište tramvaja), svaki dan 0-24 sata; nedjeljom i praznicima 0-24 sata. Dežurna ljekarna Zagreb, dežurstvo od 0 – 24 h, samo na jednom mjestu, za sada, ali to je važna informacija za sve koje zadesi zdravstvena kriza i potreba u nevrijeme.

Za one koji u večernjim satima žure s posla i sve redovne ljekarne su već zatvoreno, bit će korisna informacija da ljekarna “Farmacia”, Držićeva 4, Autobusni kolodvor, radi svaki dan produženo, naime njihovo radno vrijeme je 07 do 21 sat svaki radni dan, pa i vikendima i blagdanima. Dežurna ljekarna Zagreb koje rade produženo ili cijelu noć, znaju da bolest ne gleda na sat i u svačiji život bane nenajavljeno, a tada bolesna osoba treba brzo potreban lijek i pomoć, zato raspored noćnih dežurstava imajte pri ruci.

Tagovi: