Covidgo aplikacija – gdje ju skinuti i kako koristiti

Tech

Covidgo aplikacija - gdje ju skinuti i kako koristiti

Preuzmite Covidgo u svoj mobilni telefon

Za Android telefone i uređaje aplikaciju skinite OVDJE

Za iPhone telefone i Apple uređaje aplikaciju skinite OVDJE

Covidgo aplikacija – čemu služi

U današnjem modernom dobu gdje trenutno vlada pandemija uzrokovana korona virusom Covid 19 te sada se u mnogim sektorima se uvode obavezne covid potvrde koje će vam biti potrebne kako biste mogli normalno ući u neki instituciju ili neki drugi poslovni objekt. Ujedno, s važećom covid potvrdom možete i putovati u strane zemlje, te možete otići na razne događaje, poput predstave, festivale, koncerte i druge oblike manifestacija. Covid potvrde možete dobiti na temelju ako ste se cijepili protiv spomenutog korona virusa, ako ste preboljeli korona virus ili ako ste se testirali na ovaj virus.

Do sada ste morali imati isprintani oblik svoje covid potvrde, no sada uz posebnu aplikaciju Covidgo možete na veoma jednostavan način pokazati covid redaru svoju potvrdu te će vam nesmetano pustiti u objekt ili gdje god da vi trebate otići. Kroz ovaj članak ćemo vam malo više reći o tome kako i gdje možete i vi skinuti Covidgo aplikaciju!

Covidgo aplikacija – gdje ju skinuti

Uz Covidgo aplikaciju moći ćete puno lakše prikazivati svoju covid potvrdu te brže ući u bilo koji objekt ili događaj. Sada vas više ništa ne mora sprječavati prilikom ulaska bilo gdje, jer će vam ova aplikacija pomoći pri tome! Ukoliko se pitate gdje sve možete skinuti ovu Covidgo aplikaciju, sreća je ta što je dostupna za sve mobilne uređaje bez obzira koji sustav vi koristite. Ukoliko se služite iPhone mobitelom, tada preko njegovog vlastitog AppStorea možete ga skinuti, isto vrijedi za Android mobitele koji mogu preko Google Playa ili neke druge app trgovine mogu skinuti ovu aplikaciju.

Samo ukucajte njegovo ime i odmah će vam ga među prvim rezultatima prikazati, te onda potom samo stisnete gumb i začas će se aplikacija skinuti i pojaviti na početnom zaslonu. Aplikacija nije teška te vam stoga ne bude niti zauzimala puno prostora, što je odlično za sve ljude, posebice ako nemate puno slobodne memorije na mobitelu!

Covidgo aplikacija – kako ju koristiti

Sada kada ste skinuli Covidgo aplikaciju, vrijeme je da u stavite u upotrebi! U samo nekoliko, veoma jednostavnih koraka se možete prijaviti u aplikaciji. Sve što trebate učiniti je unijeti potrebne informacije koje se traže u aplikaciji, i automatski će potom prepoznati vas te će se vaša covid potvrda prikazati na ekranu.

Kao što možete vidjeti, nije nimalo teško za koristiti Covidgo aplikaciju, te svatko tko se bio testirao, cijepio ili prebolio korona virus i dobio je potvrdu preko prijavnog proces na web stranici od zdravstva, moći će aktivirati ovu aplikaciju, te si olakšati cijeli proces skeniranja vaše potvrde. Svatko tko često mora putovati ili ići negdje gdje su covid potvrde obavezne, zna koliko je naporno stalno vaditi potvrdu iz torbe ili novčanika, ili tražiti po mailu ili kroz slike. Na ovaj način više nećete morati puno razmišljati o tome. Samo otvorite ovu aplikaciju i vaša vas potvrda čeka te je samo prikažete stražaru i to je to!
Tagovi: