Cijepljenje Velesajam – informacije i termini

Cijepljenje Velesajam - informacije i termini

Cijepljenje Velesajam, promjena lokacije i raspored rada, novost je cijepljenje i vikendom

Zbog povećanog broja zaraženih porastao je i broj osoba koje se žele cijepiti. Cijepljenje Velesajam, promjena lokacije i raspored rada, novost je cijepljenje i vikendom, od 2 studenog, umjesto Paviljona 6, sva cijepljenja se obavljaju u Paviljonu 9, a cijepljenja se odvijaju po javnom pozivu, svaki dan, čak i vikendima i to trenutno dostupnim cjepivima. Raspored cijepljenja: ponedjeljak, srijeda, petak, subota i nedjelja je od 8 - 12h, a utorak i četvrtak se možete cijepiti od 14;30 - 19h. Novost je i da građani mogu primiti prvu, drugu ili treću dozu cjepiva, ako je ranije govoreno samo o trećoj dozi i docjepljivanju takozvanom booster dozom.

Cijepljenje Velesajam je lokacija svima dostupna javnim prijevozom, autobusima i tramvajima, a stranci u Zagrebu, koji se žele cijepiti, često koriste i taxi prijevoz. Ovo je najveći Cijepni punkt u Zagrebu koji radi svaki dan i jedini koji radi i vikendom, a svi mogu doći na red u vremenu koje im odgovara.

Cijepljenje Velesajam, bez obzira iz kojeg smjera dolazite možete koristiti javni prijevoz

Bez obzira da li se cijepite prvo, drugom ili trećom dozom, ako idete kroz sustav naručivanja moglo bi se dogoditi da se načekate dok ne dođete na red. Najveći cijepni punkt vam je otvoren bez listi čekanja, radi svaki dan, a to je velika prednost. Cijepljenje Velesajam je namijenjeno svima, a do Velesajma vozi autobus broj 109, voze tramvaji broj 14 i 7 i vlakovi broj 4052,5104 i 8025. Ako dolazite svojim prijevozom možete koristiti velesajamski parking, a ni prijevoz taksijem nije tako skup.

Cijepljenje Velesajam, bez obzira iz kojeg smjera dolazite možete koristiti javni prijevoz i nema izgovora za ne iskoristiti ovu priliku cijepljenje, na dobro organiziranom Cijepnom punktu. Za prvu dozu cijepljenja samo izaberete dan, za drugu dozu morate voditi računa o vremenskom razmaku od prvog cijepljenja, a za treću dozu vremenski razmak od drugog cijepljenja treba biti šest mjeseci. Treća ili booster doza je docjepljivanje koje treba pojačati zaštitu već dobivenih cjepiva.Cijepljenje Velesajam, glavni Cijepni punkt na karti cijepljenja

Nema važnog i važnijeg cijepljenja i sva su nužna. Već prvo cijepljenje postavlja temelj zaštite od covida19 i jača vaš imunosni sistem u borbi protiv zaraze. Mnogi građani su već davno dobili prvo cjepivo, a drugo cijepljenje su iz tko zna kojih razloga odgađali, ali sada imaju priliku jednostavno i brzo obaviti i drugo cijepljenje. Građani koji zbog nekih bolesti spadaju u rizičnu skupinu, trebaju i treću dozu cijepljenja da bi ojačali svoju imuno-zaštitu.

Cijepljenje Velesajam, glavni Cijepni punkt na karti cijepljenja, zato jer Cijepni timovi rade svaki dan, zato jer možete odabrati prijepodnevne ili popodnevne termine cijepljenja prema rasporedu svojih privatnih obveza i zato što možete doći na cijepljenje čak i vikendom, ako su vam svi radni dani popunjeni obvezama. Cijepljenje Velesajam nudi idealnu priliku za svakoga, ma koliko bili zauzeti, da to obavite ležerno, bez velike gnjavaže i bez kompliciranih procedura, skinete tu brigu s vrata i počnete opet normalno živjeti.


Tagovi: