Automehaničar rekao koji auto nikada ne bi kupio, najviše se kvari. On je najgori, ne bacajte novce!

Automehaničar rekao koji auto nikada ne bi kupio, najviše se kvari. On je najgori, ne bacajte novce!

Kada je riječ o kupnji automobila, mnogi se oslanjaju na preporuke stručnjaka kako bi osigurali pouzdanost i dugoročnu vrijednost svog vozila. Međutim, postoje modeli koji izazivaju posebnu zabrinutost među automehaničarima, a jedan od njih se izdvojio kao prava noćna mora za popravke i održavanje.

Victor Shack iskusni automehaničar, koji ima dugogodišnje iskustvo u industriji, odlučio je podijeliti svoje mišljenje o automobilu koji, prema njegovom mišljenju, predstavlja najveći izazov za vozače i najgoru investiciju koju mogu napraviti.

Mnogo automobila se može popraviti i održavati s relativnom lakoćom, ali postoji jedan model koji je postao sinonim za neprestane probleme i troškove", kaže automehaničar

Na svom TikTok profilu, Shack je otkrio svojim pratiteljima da nikada ne bi preporučio Nissanov model, nazivajući ga "gomilom smeća".

U videu koji je podijelio, Shack je istaknuo Nissan Rogue 2.5 iz 2019. kao primjer automobila koji bi trebali izbjegavati. Ključni problem koji je naveo je skriveni alternator u automobilu, što je za njega bio dovoljan razlog da snimi video kako bi upozorio druge potencijalne kupce.

Prema njegovim riječima, u ovom modelu auta gotovo ništa ne možete promijeniti bez rastavljanja brojnih drugih dijelova. Shack je naglasio da je raspored motora automobila toliko skučen da neki dijelovi ne mogu biti ni odvrnuti ni servisirani.

Shack je izrazio svoje nezadovoljstvo ovim vozilom, ističući da bi radije vozio karavan. Nazvao je Nissan Rogue 2.5 "šalom" i "gomilom smeća", izražavajući svoje neslaganje s kvalitetom i dizajnom vozila.

Dodatno, Shack je iznio svoje sumnje u kvalitetu servisa i održavanja Nissanovih automobila, tvrdeći da se često kvare i da su potencijalni problem za vlasnike čim izađu iz autosalona.

Shack je sugerirao svojim pratiteljima da razmotre ulaganje u Toyota vozila, tvrdeći da ih Toyota neće razočarati. U komentarima ispod videa, mnogi vozači koji su imali negativna iskustva s Nissanom podijelili su svoje priče, a čak je i zaposlenik iz Nissanovog salona potvrdio loše iskustvo, tvrdeći da su mijenjači u vozilima poput donjeg rublja - zamjenjuju ih svakodnevno.

Prema njegovim riječima, Nissan Rogue 2.5 je postao poznat po svojoj sklonosti kvarovima koji zahtijevaju skupa popravke i redovito održavanje.

Vlasnici ovog automobila često dolaze kod nas s istim problemima, i to su često ozbiljni kvarovi koji zahtijevaju dubinske intervencije u motoru, kočnicama ili električnom sustavu, objašnjava automehaničar. To su troškovi koje mnogi vozači ne mogu podnijeti, a koje bi mogli izbjeći odabirom pouzdanijeg vozila.

On ističe važnost detaljne provjere i istraživanja prije donošenja odluke o kupnji automobila, posebno kada je riječ o modelima koji su poznati po svojoj nestabilnosti i sklonosti kvarovima.

Kupnja automobila je velika investicija, stoga je važno biti informiran i obaviti sve potrebne provjere prije nego što se odlučite za određeni model, savjetuje automehaničar. Neki automobili jednostavno nisu vrijedni troška koji ih prate, pa je bolje izbjegavati ih u širokom luku.

U konačnici, njegova poruka je jasna: Kada je u pitanju automobil, ne želite trošiti novac na vozilo koje će vas neprestano izlagati riziku od kvarova i nepredviđenih troškova. Umjesto toga, odaberite model koji je poznat po svojoj pouzdanosti i trajnosti kako biste uživali u sigurnoj vožnji i mirnom umu.


Tagovi: