Aplikacija za otkrivanje broja

Aplikacija za otkrivanje broja

Truecaller aplikacija za otkrivanje broja

Truecaller aplikacija za otkrivanje broja pomaže u identificiranju nepoznatih dolaznih poziva, a upozorava vas i na neželjene pozive. TrueCaller aplikacija za otkrivanje broja trenutno ima više od 250 milijuna korisnika u cijelom svijetu. Live Caller ID prikazuje vam tko zove čak i u slučaju da brojevi nisu pohranjeni u vašem imeniku.

Live Caller ID zahtijeva 3G ili Wi-Fi, a možete ga instalirati samo u memoriju telefona, ne i na SD-karticu. Možete blokirati neželjene pozive. Možete tražiti bilo koji telefonski broj da biste vidjeli kome pripada. Možete stupiti u kontakt s ljudima putem pretraživanja imena. Najnovija verzija aplikacije donijela je neka poboljšanja, a to su: obavijesti o zahtjevima za kontakt: pomoću ove značajke možete prihvatiti/odbiti zahtjeve za kontakt čak i bez otvaranja aplikacije; označavanje: možete vidjeti kako su drugi korisnici Truecallera označili pozive; ID izvanmrežnog pozivatelja: bilo koji poziv moći će se identificirati čak i kad ste izvan mreže itd.

Aplikacija je besplatna. Jedan od nedostataka je činjenica da ne radi svaki put pod zaključanim zaslonom, a to znači da nećete uvijek dobiti potrebne podatke. Preporučeni operacijski sustavi za ovu aplikaciju uključuju Windows 10 Mobile, Windows Phone 8. 1 i Windows Phone 8.

NumBuster aplikacija za otkrivanje broja

NumBuster aplikacija za otkrivanje broja je besplatna aplikacija koja vrši pretraživanje bilo kojeg telefonskog broja. U nastavku pogledajte ključne značajke NumBuster aplikacije za otkrivanje broja. Uz pomoć nje možete saznati tko zove, možete ocijeniti i ostaviti komentare o bilo kojim telefonskim brojevima i pošiljateljima SMS -a, čak i ako ih nema u vašem imeniku. Možete tražiti informacije o nepoznatim telefonskim brojevima iz cijelog svijeta.

NumBuster aplikacija za otkrivanje broja vam omogućuje stvaranje vlastitog profila u zajednici, a također možete postaviti njezin izgled i upravljati kontaktima. Moći ćete saznati tko vas zove čak i ako se taj određeni broj ne nalazi u vašem imeniku. Pomoću značajke Pretraživanje po broju unutar aplikacije možete saznati potencijalni naziv, rang i komentare za bilo koji nepoznati broj. Aplikacija ne uključuje oglase, a to je jako dobra stvar. Samo će osobe koje zovete moći vidjeti vaš telefonski broj jer će vaši podaci uvijek biti zaštićeni, a to uključuje i vaš popis kontakata i zapisnik poziva.

CallClerk aplikacija za otkrivanje broja

CallClerk aplikacija za otkrivanje broja automatski će upravljati i bilježiti sve vaše pozive onako kako želite. Evo nekoliko najvažnijih značajki aplikacije. Prva od njih se odnosi na to da možete vidjeti prilagodljiv prozor za prikaz ID -a pozivatelja s imenom, brojem i slikom vašeg pozivatelja.

Aplikacija nudi poseban ton poziva za svakog pozivatelja. Na e-mail će vam stići poruka, ili vam može dići glasovna poruka ili faks kao jedna od varijanti. Svoj imenik možete objaviti, kao i povijest poziva na svom web mjestu zaštićenom lozinkom. CallClerk aplikacija za otkrivanje broja nudi korisnicima automatsko blokiranje ID -a pozivatelja. Aplikacija također uključuje telefonsku sekretaricu CallClerk koja će vam ponuditi sljedeće funkcionalnosti: pušta zadani pozdrav ili pozdrav specifičan za pozivatelja, omogućuje vam spremanje snimljenih poruka na disk, može automatski slati poruke e-pošte ostavljene na automatskoj sekretarici.

Sučelje aplikacije je jednostavno, a postoji mnogo postavki koje vam omogućuju da ga prilagodite tako da bude najbolji program za identifikaciju pozivatelja za vaše posebne potrebe. Aplikacija radi sa svim ostalim računalima, prijenosnim računalima i poslužiteljima na vašoj mreži pa ćete bez obzira na uređaj koji koristite uvijek znati tko vas zove.


Tagovi: