Aplikacija za otkrivanje broja

Aplikacija za otkrivanje broja

Truecaller aplikacija za otkrivanje broja

Truecaller aplikacija za otkrivanje broja pomaže u identificiranju nepoznatih dolaznih poziva, a upozorava vas i na neželjene pozive. TrueCaller aplikacija za otkrivanje broja trenutno ima više od 250 milijuna korisnika u cijelom svijetu. Live Caller ID prikazuje vam tko zove čak i u slučaju da brojevi nisu pohranjeni u vašem imeniku.

Live Caller ID zahtijeva 3G ili Wi-Fi, a možete ga instalirati samo u memoriju telefona, ne i na SD-karticu. Možete blokirati neželjene pozive. Možete tražiti bilo koji telefonski broj da biste vidjeli kome pripada. Možete stupiti u kontakt s ljudima putem pretraživanja imena. Najnovija verzija aplikacije donijela je neka poboljšanja, a to su: obavijesti o zahtjevima za kontakt: pomoću ove značajke možete prihvatiti/odbiti zahtjeve za kontakt čak i bez otvaranja aplikacije; označavanje: možete vidjeti kako su drugi korisnici Truecallera označili pozive; ID izvanmrežnog pozivatelja: bilo koji poziv moći će se identificirati čak i kad ste izvan mreže itd.

Aplikacija je besplatna. Jedan od nedostataka je činjenica da ne radi svaki put pod zaključanim zaslonom, a to znači da nećete uvijek dobiti potrebne podatke. Preporučeni operacijski sustavi za ovu aplikaciju uključuju Windows 10 Mobile, Windows Phone 8. 1 i Windows Phone 8.

NumBuster aplikacija za otkrivanje broja

NumBuster aplikacija za otkrivanje broja je besplatna aplikacija koja vrši pretraživanje bilo kojeg telefonskog broja. U nastavku pogledajte ključne značajke NumBuster aplikacije za otkrivanje broja. Uz pomoć nje možete saznati tko zove, možete ocijeniti i ostaviti komentare o bilo kojim telefonskim brojevima i pošiljateljima SMS -a, čak i ako ih nema u vašem imeniku. Možete tražiti informacije o nepoznatim telefonskim brojevima iz cijelog svijeta.

NumBuster aplikacija za otkrivanje broja vam omogućuje stvaranje vlastitog profila u zajednici, a također možete postaviti njezin izgled i upravljati kontaktima. Moći ćete saznati tko vas zove čak i ako se taj određeni broj ne nalazi u vašem imeniku. Pomoću značajke Pretraživanje po broju unutar aplikacije možete saznati potencijalni naziv, rang i komentare za bilo koji nepoznati broj. Aplikacija ne uključuje oglase, a to je jako dobra stvar. Samo će osobe koje zovete moći vidjeti vaš telefonski broj jer će vaši podaci uvijek biti zaštićeni, a to uključuje i vaš popis kontakata i zapisnik poziva.

CallClerk aplikacija za otkrivanje broja

CallClerk aplikacija za otkrivanje broja automatski će upravljati i bilježiti sve vaše pozive onako kako želite. Evo nekoliko najvažnijih značajki aplikacije. Prva od njih se odnosi na to da možete vidjeti prilagodljiv prozor za prikaz ID -a pozivatelja s imenom, brojem i slikom vašeg pozivatelja.

Aplikacija nudi poseban ton poziva za svakog pozivatelja. Na e-mail će vam stići poruka, ili vam može dići glasovna poruka ili faks kao jedna od varijanti. Svoj imenik možete objaviti, kao i povijest poziva na svom web mjestu zaštićenom lozinkom. CallClerk aplikacija za otkrivanje broja nudi korisnicima automatsko blokiranje ID -a pozivatelja. Aplikacija također uključuje telefonsku sekretaricu CallClerk koja će vam ponuditi sljedeće funkcionalnosti: pušta zadani pozdrav ili pozdrav specifičan za pozivatelja, omogućuje vam spremanje snimljenih poruka na disk, može automatski slati poruke e-pošte ostavljene na automatskoj sekretarici.

Sučelje aplikacije je jednostavno, a postoji mnogo postavki koje vam omogućuju da ga prilagodite tako da bude najbolji program za identifikaciju pozivatelja za vaše posebne potrebe. Aplikacija radi sa svim ostalim računalima, prijenosnim računalima i poslužiteljima na vašoj mreži pa ćete bez obzira na uređaj koji koristite uvijek znati tko vas zove.

Tagovi:

Više članaka

Što je tik tok

Što je tik tok

Ako ste pripadnik starije generacije vjerojatno ne znate što je tik tok. Svakih nekoliko godina nova aplikacija redefinira način na koji koristimo društvene medije. TikTok je 2021. godine platforma dr

Najbrži auto na svijetu

Najbrži auto na svijetu

Ako ste zaljubljenik u automobile vjerojatno ste se barem jednom zapitali koji je trenutno najbrži auto na svijetu? SSC-ova verzija trenutačno je najbrži proizvodni automobil na svijetu, sa službeno p

Što je internet

Što je internet

Internet je sve važniji dio svakodnevnog života za ljude diljem svijeta. Ali ako nikada niste koristili Internet prije, sve ove nove informacije bi se mogle osjećati malo zbunjujuće u početku. Kroz ov