Afrička šljiva nuspojave

Ljepota i zdravlje

Afrička šljiva nuspojave

Što je afrička šljiva i kako ona djeluje?

Afrička šljiva je dodatak prehrani koji ima pozitivan utjecaj na povećanu prostatu kod muškaraca. Njenim redovitim uzimanjem smanjuje se potreba za čestim mokrenjem, otklanja se erektilna smetnja prostate, postiže se zdrava i jaka erekcija, vraća se želja za seksom. Aktivni sastojak Afričke šljive je beta sitosterol koji će pomoći u jačanju potencije. Redovitom primjenom muškarac će osjetiti kako mu se povećava dotok krvi u njegovo erektilno tkivo spolnog organa i na taj način će se poboljšati kvaliteta erekcije.

Koristi se i onda kada postoje problemi s prostatom. Ekstrakt Afričke šljive pomoći će smanjiti i usporiti benignu hiperplaziju prostate i upalu prostate, što znači da se smanjuju urinarne tegobe koje su često simptomi ovih stanja. Mnogobrojni muškarci dokazali su kako Afrička šljiva značajno poboljšava neugodne urološke simptome te kako djeluje pozitivno na muški libido. Ovaj dodatak prehrani doprinijet će boljoj funkciji i smanjenju prostate i ublažiti će simptome učestalog uriniranja i nepotpunog pražnjenja mokraćnog mjehura.

Da li Afrička šljiva uzrokuje nuspojave?

Cilj ovoga dodatka prehrani je pružiti muškarcima bolji i kvalitetniji život. Afrička šljiva pobrinnut će se za zdravlje prostate, zdravlje mokraćnog mjehura, libido muškarca kao i erektilnu disfunkciju muškarca. Riječ je o prirodnom te učinkovitom lijeku koji je siguran za svakog muškarca kojemu je potrebna pomoć s prostatom i libidom. Da li Afrička šljiva uzrokuje nuspojave? Ovaj dodatak prehrani djelovat će različito kod svakog muškarca. Učinak je često snažan i traje dulje nego kod ostalih tableta/kapsula s istom namjenom.

Riječ je o prirodnom dodatku prehrane koji ne sadrži kemijska svojstva, što znači da su nuspojave minimalne. Koje se nuspojave mogu pojaviti? Vrtoglavica, glavobolja, curenje nosa, začepljenje nosa, crvenilo u licu. Ove nuspojave su prolazne i ne uzrokuju daljnje komplikacije, što je često slučaj kod tableta s kemijskim sastojcima. Ako već dulje vremena patite od problema s prostatom i erekcijom, tada je poželjno da se najprije savjetujete sa svojim liječnikom ili ljekarnikom.

Gdje se može kupiti Afrička šljiva?

Navedeni dodatak prehrani možete kupiti u ljekarnama, drogerijama ili online. Postoji više proizvođača, stoga je potrebno obratiti pozornost na kvalitetu proizvoda. Iako je Afrička šljiva sigurna i ima pozitivno djelovanje na brojne muškarce, potrebno je naglasiti kako ona može uzrokovati nuspojave i kako ona ne mora djelovati kod svakog muškarca. Prije odluke o kupnji i korištenju Afričke šljive, poželjno je da pročitate recenzije i da se savjetujete sa svojim liječnikom ili ljekarnikom.

Koliko dugo se pije Afrička šljiva? Upute o primjeni dolaze sa svakim pakiranjem lijeka. Često je dovoljno popiti jednu kapsulu dnevno, poželjno uz jelo. Otvoreno pakiranje čuvat će se na suhom te tamnom mjestu, na temperaturi do 25 stupnjeva. Važno je naglasiti kako ovaj dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena za kvalitetnu prehranu. Koliko dugo smijete koristiti Afričku šljivu? Poželjno je da se proizvod koristi 4 tjedna, nakon čega je poželjno napraviti pauzu. Dulje uzimanje može uzrokovati neželjene posljedice.

Tagovi: