24 sata vijesti

24sata

Što je 24 sata

24 sata je medijska kuća koje svojim svestranim temama i projektima na online platformama, ali i u tiskanim izdanjima informira i zabavlja svoje čitatelje pružajući im provjerene informacije. Tvrtka se prvi puta pojavila sa svojim tiskanim izdanjem 2005. godine u proljeće. A danas na svakom vašem uređaju možete pratiti njihove najnovije vijesti. 24 sata zadovoljava i najznatiželjnije čitatelje i svoje pratitelje. Svojim čitateljima pružaju ono što bi moglo zanimati široku publiku.

Ova medijska kuća je najsuvremeniji moderni medij u Hrvatskoj i u regiji. Prvotno su se pojavili u tiskanom izdanju koje je izlazilo na dnevnoj osnovi i sadržavalo provjerene isitnite vijesti koje su bile utemeljene na stručni istraživanjima njihovih profesionalnih novinara.

Za to su zaslužni i urednici i članovi redakcije koji smjelo i pravilno vode ovu kuću kako bi svojim čitateljima i pratiteljima na svim platformama, te u svim oblicima medija pružali ono što trebaju, žele i zaslužuju. Već dugi niz godina postavljaju trendove u medijskom oglašavanju, kontinuirano se prilagođavaju potrebama i uvjetima tržišta od tiska do digitala.

Što 24 sata nudi

24 sata nudi tiskana izdanja za čitatelje koji vole miris novinskog papira, međutim web izdanja, video sadržaji na platformama društvenih mreža poput FB, Instagrama, Twittera i njihovog poznatog JoomBoos koji predstavlja You Tube zajednicu sa zavidnim brojem i pratitelja i gledatelja koji su po prvi puta na kanalu. Inovativan i originalan sadržaj, uz organizaciju različitih evenata i pokretanje i realizaciju raznih projekata osigurava milijune pregleda, te velik broj korisnika i pratitelja.

Poznati projekti u organizaciji 24 sata su vam zasigurno poznati miss 7, uz koju ćemo navesti i miss ZDRAVA, miss GASTRO, miss MAMA i miss BLOG namijenjeni razonodi, informiranju i zabavi. JoomBoos dostupan je na YouTube platformi kao video star magazin. Zatim Express koji obrađuje teme iz kulture, politike, tehnike i znanosti. Astral koji je ezoterijski časopis koji tumači zvijezde, horoskope, tarot tehnike i ostale discipline iz ezoterije.

Enigmatika je namijenjena za rješavanje najraznovrsnijih zadataka poput skandija, Binga ili sudoku. I najvažnije vijesti koje informiraju i prenose aktualne teme i probleme današnjice iz hrvatske i svjetske svakodnevice na objektivan i profesionalan način. Ukoliko je ova medijska kuća vaš izbor uvijek ćete biti u toku najnovijih zbivanja.

Zašto odabrati 24 sata

Svojim čitateljima, korisnicima i svim pratiteljima, 24 sata pruža zabavu i najnovije provjerene vijesti. Danas je jako bitno imati pravi izbor informacija pred sobom kojeg stvaraju educirani profesionalni novinari u cilju boljitka i napretka društva kako bi svaki pojedinaca imao dostupne informacije u svakom trenutku i to na svim dostupnim uređajima.

24 sata nudi upravo to, zadovoljava potrebe čitatelja tiskanog izdanja koji vole novine u papirnatom obliku, ali i ostale, ne samo mlađe generacije koji prate i čitaju objave, vijesti i zabavno informativne članke online koji su dostupni i na mobilnim uređajima. Pružaju svojim korisnicima najraznovrsnije vijesti, zabavu, savjete, te informacije i činjenice koji ljudima mogu pomoći u svakodnevnim situacijama.

Baš kao što je ova medijska kuća jedna od najviše nagrađivanih medijskih kuća u Hrvatskoj, tako i svoje čitatelje vole nagrađivati. Ukoliko tražite medij koji može pokriti vaše hobije, načine zabave, zanimacije, izvor zabave, želju za znanjem i učenjem, novim provjereni informacijama i pravom istinom ova medijska kuća ima sve to u svojoj ponudi.


Tagovi: