Kako poljubiti curu ili dečka

Kako poljubiti curu ili dečka

Kako poljubiti curu ili dečka prvi puta

Ove su stvari važne da biste znali kako poljubiti curu ili dečka uspješno! Pokušajte koristiti spasioce ili kovnice novca i uvijek operite zube prije nego što se sretnete s njim. Ne možete uvijek planirati kada ćete i gdje poljubiti dječaka, ali možete pokušati biti spremni. Ako ste odjeveni lijepo i osjećate se ugodno, imat ćete odskočnu dasku. To znači da ćete biti sigurniji u sebe. Držite ga za ruku ili stavite ruke na njegova ramena. Počnite pokretati tijelo tako da vam je puno bliže, bit će neugodno ako se budete morali jako udaljiti da biste ga poljubili. Provjerite jeste li oboje spremni za poljubac. To znači i fizički i emocionalno. Ljubljenje kaže "Sviđaš mi se više nego samo prijatelj", a ponekad je teško spasiti prijateljstvo nakon što imate vezu. Kako poljubiti curu ili dečka? Polako pomaknite usne prema njemu / njoj, zatvarajući oči u posljednjoj sekundi. Ljubljenje nije uvijek nešto što prirodno dolazi - to je umjetnost koju treba naučiti, vježbati i usavršavati.

Kako poljubiti curu ili dečka francuskim poljupcem

Slijede savjeti kako poljubiti curu ili dečka francuskim poljupcem. Ako želite znati kako poljubiti curu ili dečka strastveno, započnite laganom četkom ruke na licu ili potiljku. Pričekajte samo trenutak - dovoljno dugo da poželi još, ali ne toliko da počne razmišljati o nečem drugom. Sljedeći je korak krenuti prema njemu, licem u lice. Dotaknite ga očima da želite njegov poljubac i da on stvarno želi vaš. Isprva nježno premažite usne po njegovim, a zatim polako otvorite usta. Umijeće ljubljenja pojačava se kad zatvorite oči kad se usta otvore njegova. Previše sline gotovo su uvijek odbojni i za muškarce i žene. S druge strane, neke žene i muškarci vole sparno, traljavo, mokro ljubljenje. Poljubac se u osnovi svodi na ono što par smatra strastvenim. Vrući, mokri poljubac obično započinje snažno i invazivno. Jezik preplavi usta i širom otvori usta. Vlažni poljubac ponekad može obuhvaćati lizanje usana i oko usana, pa čak i lica. Iako to nije nešto za svakoga, ali zasigurno je nešto u čemu će neki uživati, mokri poljubac ne razmišlja o ispravnosti ili slinjenju: mokri poljubac općenito je toliko intenzivan da niti jedna osoba to ne primijeti ili ga nije briga. Imajte na umu da nisu svi ljubitelji francuskog poljupca, uključujući žene i muškarce. Stoga nemojte osjećati da se morate francuski poljubiti da biste uživali u zdravom i seksi seansu ljubljenja. Polako uvodite jezik u njegova usta dok se ljubite.

Kako poljubiti curu ili dečka i o tome razgovarati

Vjerojatno jedan od najboljih savjeta kako poljubiti curu ili dečka vani jest pomoću komunikacije. Svatko se ljubi drugačije, a svi vole različite stvari. Stoga ne zaboravite komunicirati sa svojim muškarcem u vezi sa svim stvarima povezanim s ljubljenjem. Ovo može biti pomalo neugodno, pogotovo na početku vaše veze. Ali baš kao i seks, ako ne razgovarate o tome, nikada nećete znati što voli, što ne voli, što radite dobro, što radite krivo i kako možete poboljšati svoju tehniku ​​ljubljenja. I ne bojte se reći mu / joj što volite i ne volite u umijeću ljubljenja i tako ćete znati savršen način kako poljubiti curu ili dečka. Nitko se savršeno ne ljubi i trebao bi biti prihvatljiv za vaše povratne informacije i prijedloge. Zaista ne postoji jedan savršen poljubac koji svaki par mora usvojiti. Svaka žena, muškarac i par drugačije će definirati svoj savršeni poljubac, a to se može promijeniti, a također može biti u mnogim oblicima. Nikad se ne osjećajte kao da morate raditi nešto što ne želite, bilo da vam je neugodno ili jednostavno ne uživate. Što je najvažnije, zabavite se! Iako se ulaže određeni trud u usavršavanje vaših vještina ljubljenja, to bi uglavnom trebalo biti ugodna aktivnost za oboje.


Tagovi: