Vrhunski način da ovladate životom bez dugova

Vrhunski način da ovladate životom bez dugova

Zatraži brzi kredit

Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:00
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Razlozi zašto nastaju dugovi

Život svakog dužnika je težak i naporan. Dug često stvara osjećaj bezizlaznosti, utječe na zdravlje i duševno stanje osobe. I dok sam pojam duga mnogima izaziva osjećaj nelagode, važno je za znati kako je riječ o problemu koji se može riješiti uz dovoljno truda i vremena. Zašto nastaju dugovi? Postoji mišljenje kako su dugovi rezervirani samo za one koji imaju mala primanja, no to je daleko od istine. Dug se može dogoditi svakome, bez obzira na njihovo financijsko stanje. Ljudi se danas zadužuju iz brojnih razloga, u najčešće ubrajamo:

Gubitak posla i gubitak stalnog prohoda, razvod, razvoj bolesti, smanjenje prihoda, povećanje životnih troškova, loše upravljanje s financijama. Sve navedeno može dovesti do raznih nepodmirenih rata kredita ili režija, kao i do nepromišljenog trošenja novca. Dug primarno nastaje radi krivih financijskih procjena, a upravo se s njome većina osoba bori. Upravljanje vlastitim financijama može biti težak zadatak ako imate određena primanja, no ono je bitno ako želite isplivati na površinu iz mora dugova.

Dugovi se pojavljuju kada nastane problem sa osobnim financijama

Dugovi su usko povezani s našim životnim navikama, što znači da oni nastaju našom krivicom. Kako bi shvatili kako nastaje određeno dugovanje, moramo znati kako ocijeniti pravo stanje svog financijskog položaja. Kako se to radi? Razmislite o sljedećim stavkama: Da li imate problema s otplatom stambenog kredita, da li kasnite u mjesečnim plaćanjima režija jer ih niste podmirili na vrijeme, da li kasnite s plaćanjem drugih kredita, dobivate li opomene radi dugovanja, koristite li prekoračenja na tekućem računu, pokrivate li stare troškove s novima, da li trošite novac bespotrebno?

Ukoliko ste na većinu ovih pitanja odgovorili potvrdno, tada je vaš financijski položaj loš i on zahtjeva novi plan. Dugovi se najčešće rješavaju uz dobar plan otplate koji se radi prema mogućnostima dužnika. Ako kod planskog proučavanja svojih financija primijetite kako je vaš položaj zaista nezahvalan, tada možete uzeti u obzir izvansudsku nagodbu s vjerovnicima ili možete razmisliti o reprogramiranju svojih kreditnih obveza (u slučaju da su dugovanja vezana za bankarski kredit). Nemojte ignorirati svoji nezahvalni financijski položaj, reagirajte na vrijeme kako ne bi snosili određene posljedice.

Dugovi se mogu spriječiti

Živimo u dobu koje od nas zahtijeva velika financijska izdavanja. Danas je teško preživjeti bez dodatne financijske pomoći u obliku pozajmica, zajma ili kredita. Da li se dugovi mogu spriječiti? Odgovor je da. Ukoliko imate određenu financijsku obavezu ili obaveze, tada razmislite o sljedećem: Napravite popis prioriteta, sastavite financijski plan za vaše domaćinstvo, trošite novac samo na potrebne stvari. Dugovi će nastati onda kada zanemarimo određena plaćanja, misleći kako ništa neće biti ako ignoriramo ratu ili dvije. Svaki dug se može spriječiti ako smo unaprijed svjesni svog financijskog položaja. Što to znači? Ne uzimate kredit ili bilo koju drugi financijsku pomoć ukoliko ste svjesni da vaša primanja to ne mogu podmiriti.

Naravno, mnogi su doživjeli razne probleme poput nezaposlenosti ili promjene u plaći - što isto može rezultirati na stvaranje dugovanja. Svaka nezahvalna financijska situacija ima svoji izlaz, i to je ono što je potrebno znati. Što ako se pronađete u situaciji gdje vam je hitno potrebna financijska pomoć? Iako mnogi financijski stručnjaci ne savjetuju rješavanje starih dugovanja s otvaranjem novih, hitri krediti su posljednjih godina itekako popularna opcija za sve one kojima je novac potreban. Riječ je o brzim kreditima koji se dobivaju bez obzira na kreditnu sposobnost klijenta, i kreditima koji su dostupni u roku od 24 sata.


Tagovi: