Veza sa oženjenim muškarcem

Ljubav i veze

Veza sa oženjenim muškarcem

Ima li veza sa oženjenim muškarcem budućnost?

Iako postoje različite vrste veza, jedna od najkontroverznijih je veza sa oženjenim muškarcem. Ova vrsta veze ima drugačiju dinamiku od svih ostalih, jer se par ne može posvuda pojavljivati zajedno, zbog čega je sve skriveno i prilično tajanstveno. Osim što se odnos smatra kontroverznim, tu ima i mnogo drugih problema. Prije svega, radi se o iskrenosti veze. Muškarac koji je spreman prevariti svoju ženu daje dovoljno razloga za sumnju i iz tog razloga takva veza nikada ne može biti stabilna. Veza sa oženjenim muškarcem često je prožeta nizom složenih elemenata, a ljubavnica nikada ne može biti sigurna koliko će veza trajati. U početku, veza između oženjenog muškarca i slobodne žene može biti vrlo strastvena, ali obično prema statistikama samo 1% takvih veza završi u zajednici. Budući da područje ljubavnih odnosa prkosi logici, puno ovisi o pojedincu i situaciji. S obzirom na brojne aspekte veze s oženjenim muškarcem, nema sumnje da u takvoj situaciji u svakom trenutku mora postojati spremnost na mogući prekid.

Zašto je veza sa oženjenim muškarcem privlačna

Nije tajna da je mnogim ženama veza sa oženjenim muškarcem privlačna. Razloga za to ima bezbroj, no među najčešćim je želja da se desi avantura i lagan početak romanse, bez obaveza. U ovoj vrsti interakcije, partneri često zanemaruju svoje obveze i sastaju se kako bi uživali u intimnom užitku. Budući da ih ne spajaju zajedničke obveze, ova interakcija se temelji na seksualnim željama, privlačnosti i strasti. Takav odnos ne podrazumijeva stvaranje obitelji, nema brige za egzistenciju i nema opterećenja svakodnevnim kućanskim poslovima. Broj oženjenih muškaraca koji preferiraju ovu vrstu veze posljednjih je godina sve veći, dok se za neudate žene to povezuje s istinskom pobjedom i uzbuđenjem. Kao što je poznato, veza sa oženjenim muškarcem za slobodne djevojke obično je iz potrebe za avanturom, ali u mnogim slučajevima radi se i o znatiželji isprobati nešto novo i “zabranjeno”. Drugim riječima, slobodne žene oženjenog muškarca smatraju privlačnijim, šarmantnijim i s više iskustva.

Nedostaci veza sa oženjenim muškarcem

Nisko samopouzdanje i izražena nesigurnost često su isprike kada je u pitanju veza sa oženjenim muškarcem i upletanje u ljubavni trokut. I dok muškarci nevjeru povezuju s aspektom muškosti, slobodne žene traže naklonost i prihvaćanje. Ali nakon prevladavanja početne faze seksualnog užitka, počinje proces u kojem su prisutni ljutnja, tjeskoba i nezadovoljstvo. Među razlozima za to je i to što se ljubavnica osjeća sve usamljenijom, jer oženjen muškarac provodi vrijeme sa svojom obitelji. Veza sa oženjenim muškarcem ne znači javno pokazivanje emocija, držanje za ruke i ljubljenje u kafiću, jer je to tajna veza, zbog čega uvijek mora postojati izgovor da se radi o prijateljskom odnosu ili kolegi s posla. Ljubavnica je svjesna da oženjeni muškarac s njom nikada neće provesti više od nekoliko sati, najčešće zbog uživanja u intimnosti, što je još jedan razlog za nezadovoljstvo. Za one žene koje žele posvetiti više vremena partneru, koncept ove veze to neće dopustiti. Ne treba zaboraviti da je u očima muškarca žena uvijek važnija, dok je ljubavnica ona pred kojom nema nikakvu odgovornost ni obavezu.

Tagovi: