motion free

Acai Berry 900 - za vitku liniju i lijep izgled bez vježbanja

Izgubite do 10 kg u 4 tjedna

 • klinički ispitano i posve prirodno
 • ubrzava metabolizan
 • bez jo-jo efekta
 • dugotrajni rezultati
 • smanjuje viška masnoće
 • masti pretvara u mišiće
 • bez vježbanja i teškog napora

Treninzi za mršavljenje

Sport

Treninzi za mršavljenje

Treninzi za mršavljenje

Treninzi za mršavljenje nikada nisu bili traženiji pojam zbog cijelog niza razloga. Jedan od vodećih razloga, možemo reći nažalost, zbog kojega ljudi vježbaju i reguliraju svoju kilažu su društvene mreže i opća pomama za lijepim fizičkim izgledom koji se onda prezentira na tim društvenim mrežama. Kako bilo, bili vaši razlozi popularnost na društvenim mrežama ili prvenstveno briga o zdravlju, vježbanje je svakako dobra navika koju uvodite u svoj život i svakodnevicu. Sa razvitkom društvenih mreža i interneta, pojavio se nevjerojatan broj trenera i trenerica, gurua za vježbanje. Ipak, koliko god se od vježbanja, treninga i mršavljenja radi sve veća filozofija, stvar je prilično jednostavna.

Kakvi god bili vaši treninzi za mršavljenje, najvažnija stvar je da treninzima doprinesete postizanju kalorijskog deficita na dnevnoj bazi. Dakle, mršavljenje nije ništa drugo do kalorijski deficit ili situacija u kojoj unosite manje kalorija u svoj organizam od kalorija koje potrošite svojom dnevnom aktivnošću. Posebno slaganje treninga nije potrebno za početnike, osim ako imaju određenih fizičkih problema i tegoba. Za početnike se preporučuje uvođenje bilo kakve fizičke aktivnosti u dnevnu rutinu.

Treninzi za mršavljenje i pojačanu potrošnju kalorija

Treninzi za mršavljenje mogu se prilagođavati vašoj fizičkoj pripremljenosti, a osim treninga jednako je važno paziti na svoju prehranu. Prije koncipiranja treninga za mršavljenje bilo bi dobro iskoristiti jedan od online kalkulatora kalorija. Pomoću tih kalkulatora možete, s obzirom na vašu kilažu, dob i životni stil, izračunati kolike su vam potrebe za unosom kalorija dostatnih za obavljanje dnevnih obaveza, a da pri tom zadržite kilažu. Kada to jednom izračunate, moći ćete koncipirati trening i planirati napredak s obzirom na to koliko pojedine vježbe troše kalorija.

Konkretne podatke o potrošnji kalorija možete pronaći na internetu za svaku pojedinačnu vježbu, a ono što možemo preporučiti su svakako dugotrajne vježbe u što je moguće jačem intenzitetu. Najbolji treninzi za mršavljenje baziraju se na dugotrajnom hodanju, trčanju, plivanju ili vožnji bicikla. Ove vježbe i do sat vremena nakon samog prestanka vježbanja, sagorijevaju kalorije. Svim treninzima baziranim na ovim vježbama zajedničko je korištenje čitavog tijela u njihovom izvođenju, a posebno se preporučuju plivanje i vožnja bicikla jer najmanje stvaraju neželjenog učinka na zglobove i mišiće.

Treninzi za mršavljenje kod kuće

Treninzi za mršavljenje mogu biti problematični sa motivacijske točke. Dosljednost u vježbanju je veliki problem brojnih samostalnih vježbača. Svako vježbanje stvara neugodne napore, koje ljude tjera na pomicanje granica na koje nismo uvijek spremni. Nitko ne voli izlaziti iz svoje zone komfora, a upravo su vježbanje, treninzi i mršavljenje mehanizmi koji nas konstantno tjeraju van zone komfora. Ako ste se odlučili mršavjeti i trenirati kod kuće, olakšajte si posao kupnjom nekog od ponuđenih online programa treniranja. Prvenstveno jer su to programi koje su razvili stručnjaci, a gledajući pripremljene video materijale nećete se osjećati usamljeno. Također, sve vježbe savršeno su prikazane putem video materijala, a na vama je da slijedite upute i vježbu izvodite u optimalnom zadanom vremenskom periodu.

Prednost ovih vježbi je što ih možete izvoditi u vlastitoj kući ili stanu, bez obzira na vremenske uvjete i doba dana kada poželite vježbati. Svi treninzi za mršavljenje su dobri, a jedino što je bitno, vježbali kod kuće, vani ili u teretani je da budete uporni jer je za postizanje rezultata i gubljenje kilograma potrebno vrijeme. Što sporije i kroz duži vremenski period izgubite kilograme, teže će vam se kilogrami u bumerang efektu vratiti.

Tagovi:

motion free

Acai Berry 900 - za vitku liniju i lijep izgled bez vježbanja

Izgubite do 10 kg u 4 tjedna

 • klinički ispitano i posve prirodno
 • ubrzava metabolizan
 • bez jo-jo efekta
 • dugotrajni rezultati
 • smanjuje viška masnoće
 • masti pretvara u mišiće
 • bez vježbanja i teškog napora