Tražim posao

Financije

Tražim posao

Zatraži brzi kreditKoji iznos trebate?

300 kn (39,82 €) 10000 kn (1.327,23 €)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 29.11.2022 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn (
398,17 ) na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn (796,34 €) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn (810,19 €), uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn (13,86 €) te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (162,03 €) (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Tražim posao prema svojim kvalifikacijama

U današnje vrijeme živjeti bez zaposlenja je vrlo teško, troškovi života rastu iz dana u dan. Čak i da niste zaduženi kreditima, minusima na svom računu ili preko kreditnih kartica, ako nemate stalan izvor primanja teško ćete nabaviti hranu, platiti režije, školovati dijete, brinuti se o starim roditeljima, školovati se u studentskim danima, a da ne spominjemo odjeću, obuću, izlaske i putovanja.

Kad riješite sami sa sobom i shvatite u kakvoj ste situaciji, recite sami sebi: tražim posao! Prvi korak je da sastavite životopis u koji ćete unijeti svoja radna iskustva, školovanje, poslodavce za koje ste do sada radili, navesti imate li vozačku dozvolu, koje strane jezike govorite i na kojem nivou je znanje stranih jezika koje navodite, te neke dodatne podatke o obrazovanjima, seminarima, edukacijama koje ste prošli.

Možete se poslužiti poznatim i priznatim strukturama životopisa poput Europass, ili sastavite vlastiti koji će imati strukturu koja će vas budućim poslodavcima predstaviti u najboljem svijetlu. Zapamtite zanimljiv, pismen i odlično sastavljen životopis je vaša šansa da vas poslodavac izvuče iz mase životopisa i pozove na razgovor. Tada imate šansu da se detaljnije predstavite i misao tražim posao ostavite iza sebe jer ste posao dobili.

Tražim posao uz pomoć headhuntera i agencija za zapošljavanje

Sastavili ste životopis, zadovoljni ste kako ste to napravili i možete krenuti u realizaciju ideje tražim posao. Jedan od načina traženja posla je da se obratite headhunter agenciji ili klasičnim agencijama za zapošljavanje.

Razlika između headhunter agencija i klasičnih agencija za zapošljavanje jer u načinu traženja kadra. Headhunter agencije su uglavnom orijentirane na lov kadra koji već ima zaposlenje, ali angažirani su od strane neke kompanije za kvalitetnim kadrom i love kadar bez da se te osobe i bave mišlju tražim posao. Ako i imate posao možete se obratiti ovim specijaliziranim agencijama koje vam mogu pomoći u traženje bolje plaćenog posla ili bolji uvjeta u nekoj novoj kompaniji.

Klasične agencije za zapošljavanje su više orijentirane na ponudu i potražnju na tržištu rada. Ove agencije za zapošljavanje mogu u ime neke kompanije temeljem ugovora dati oglas i tražiti kadar u skladu zahtjeva poslodavca, čak i bez da objave o kojem poslodavcu se radi. Kod svake ove agencije se možete prijaviti u bazu radnika i agencija će vas kontaktirati ako se vaš profil uskladi sa nekom od potražnje na tržištu rada.

Tražim posao uz pomoć portala, društvenih mreža, aplikacija

Bez obzira da li imate posao i nezadovoljni ste ili ste nezaposleni uvijek vam može proći kroz glavu misao”pa zašto da ne tražim posao“. Ako radite posao koji vas ne zadovoljava ili je stresan ili je premalo plaćen, jednostavno rečeno nezadovoljni ste nemojte se ustručavati tražiti posao. Pogotovo ako ste nezaposleni, glavu gore i krenite u potragu.

Tražim posao vaša je vodilja u vašoj misiji da i nađete posao. Pri tome vam uz već spomenute agencije mogu pomoći portali za ponude i potražnje na tržištu rada, kao i razne društvene mreže. U današnje vrijeme napredne tehnologije čak i preko svom mobitela smartphonea ili i-phone možete krenuti u potragu. Pretražite portale, vidite što se nudi. Uključite se u grupe na društvenim mrežama. Iznenadit ćete se rezultatima potrage, postoji mogućnost da već u nekoliko dana dobijete poziv za razgovor za neko radno mjesto.

Aplikacije za traženje posla su vrlo korisne, brze i jednostavne za korištenje. Vrlo su prilagodljive svakom korisniku jer svoj profil možete urediti kako vama odgovara. Pomoću određenih filtera možete urediti postavke aplikacije da vam javlja otvorene pozicije. Pregledajte što se nudi, izaberite i odlučite se javiti za neki posao. I sretno!

Tagovi: