Tko me zvao po broju

Tech

Tko me zvao po broju

Tko me zvao po broju, pretraga telefonskih imenika

Nitko od nas ne voli javljanje na nepoznate brojeve i često se ovdje postavlja pitanje tko me zvao po broju ili čiji je ovo broj. Ako želite provjeriti o kakvom broju je riječ a ne želite zvati broj natrag, tada su imenici odgovor na vaše pitanje. Danas je na internetu prisutan veliki broj online imenika koji nude jednostavan proces pronalaska broja. Kako to izgleda? Kada odaberete određeni online telefonski imenik samo u polje za pretragu broja krenete upisivati pozivni broj i kliknete traži. Iako je sama procedura veoma jednostavna, rezultati nekada znaju biti prazni, tj. traženi broj se ne može pronaći. Što to znači? Većina korisnika danas ne registrira svoje brojeve i upravo zato ih je nemoguće pronaći. Pitanje tko me zvao po broju tako može završiti s pretragom bez rezultata. Vlasnici brojeva na bonove tako najčešće ne registriraju svoje brojeve jer već imaju u planu mijenjati broj. Hrvatska statistika tako kaže da naš telefonski imenik je većinski prazan i takav je od 2015 godine, razlog tome je što ljudi imaju izbora da li žele ili ne žele registrirati svoj broj.

Tko me zvao po broju, druge opcije pretrage

I dalje se pitate tko me zvao po broju a niste pronašli broj u imeniku? Postoje i drugu načini kako možete saznati tko stoji iza broja koji vas je zvao. Provjera broja je moguća i na sljedeće načine. Najjednostavniji način je da vi povratno nazovete nepoznati broj. Posebnu pažnju treba obratiti na uzvraćanje poziva prema nepoznatim brojevima koji nemaju domaće pozivne brojeve, razlog je taj što bi vas mogli udariti po džepu. Ako je u pitanju takav broj onda je najbolje pričekati da vas opet nazove. Drugi način kako možete saznati tko me zvao po broju je putem internet pretraživanja. Otvorite internet pretraživanje i jednostavno krenite tipkati broj koji vas je nazvao i stisnite pretraži. Postoji mogućnost da je broj vezan uz neku tvrtku ili kompaniju i tada će vam internet pretraživanje odmah pokazati o čijem broju je riječ. Broj koji tražite se također može pojaviti i na forumu, zato je uvijek dobro uvijek pročitati o čijem se broju radi.

Tko me zvao po broju, pomoć aplikacija

Znamo kako danas postoje određene aplikacije koje su vezane za komunikaciju, pričamo o aplikacijama WhatsApp i Viber. Kako bi pristupili ovim aplikacijama potrebno je unašanje broja mobitela. Pitate se tko me zvao po broju? Odgovor možete potražiti i pomoću navedenih aplikacija. Kako? Prvo pravilo je da je pozivni broj mobilne mreže. Spremite broj u vaš imenik i ako osoba koja se krije iza broja ima neku od navedenih aplikacija u imeniku će vam se uz broj prikazati ikonica aplikacije. Pomoću fotografije možda možete otkriti o kome je riječ, ili uvijek možete preko aplikacije upitati tko je. Danas navedene aplikacije ipak traže razmjenu poruka između vas i nepoznatog broja kako bi mogli vidjeti fotografiju, iako postoje i razne aplikacije koje mogu skinuti profilne slike i uvećati ih. Reklo bi se gdje ima volje ima i načina. Tko me zvao po broju je ipak pitanje čiji odgovor se najčešće nalazi pomoću jednostavnog internet pretraživanja.

Tagovi: