Tarot preko Vibera

Tarot preko Vibera

Tarot preko vibera, porukama ili videovezom s majstorom tarota uživo

Globalizacija ne bi bila moguća bez digitalizacije svijeta, isprepletene su i neodvojive i naravno to je otvorilo posve nove komunikacijske kanale koji brišu geografske granice među zemljama. I kao što tarot svojim arhetipskim slikama ilustrira atlas svijeta globalno, isto tako priča priču života svakog čovjeka koji mu postavlja pitanja, na osobnoj razini. Tarot preko vibera, porukama ili videovezom s majstorom tarota uživo, no, čak i oni koji vole poruke s vremenom zaključe da su nekako šture i nedovoljne, pa ipak nazovu svog majstora tarota uživo, da mogu postavljati potpitanja osnovnom pitanju i razbistriti nedoumice oko dobivenih odgovora.

Problematične situacije su uvijek komplicirane, bez obzira o čemu pitate, o ljubavi, novcu, zdravlju, karijeri, obitelji ili prijateljima, a svaki odgovor rađa nova pitanja. Tarot preko vibera vam pruža do sada neviđene mogućnosti za konzultacije sa svojim omiljenim savjetnikom, ma gdje se nalazili u trenutku kada problemi nahrupe, onako iznenada i bez najave u vaš život.

Tarot preko vibera je kao online proricanje koje u svakom trenutku možete pretvoriti u poziv uživo

Ljudi koji brzo žive vole postavljati pitanja sms porukama jer je to brza komunikacija koju razumiju i odgovara njihovom osobnom ritmu življenja, mobitel im je ionako stalno pri ruci ili u ruci. No, ako se radi o kompliciranom ljubavnom trokutu ili čak četverokutu ili o složenoj obiteljskoj situaciji ipak požele detaljnija objašnjenja od onih koji stanu u brze i kratke poruke.

Tarot preko vibera je kao online proricanje koje u svakom trenutku možete pretvoriti u poziv uživo, u svakoj situaciji koja zahtijeva detaljnu analizu da bi odgovor bio točan i koristan, razgovor uživo može biti nužan. Lako se je prebaciti s poruka na video poziv i razjasniti sve nejasnoće, zapravo poruke se i savjetuju kod kratkih i jednostavnih pitanja, a sve ozbiljnije životne situacije treba analizirati kroz živi razgovor. Tarot preko vibera je u današnje vrijeme dostupan svima što uvelike olakšava da dođete do svih potrebnih odgovora na pitanja koja vas muče u realnom vremenu.

Tarot preko vibera, poruke vas usmjeravaju, živi razgovor daje cjelovite odgovore

Ako ste samo u nekoj dilemi, poruke će biti dostatne, ali ako mislite da ste pod magijskim utjecajem, da vam netko nešto iza leđa ružno radi, da vam se netko umiješao u brak, znate i sami da je nemoguće u kratkoj poruci opservirati cijelu problematiku i pomoći vam da to riješite na najbolji mogući način. Tarot preko vibera, poruke vas usmjeravaju, živi razgovor daje cjelovite odgovore, dakle, ako trebate samo smjernice, poruke će biti dostatne, ali ako trebate spriječiti zlo i izbjeći veće štete, uključite video poziv. Inače na ovaj način možete postaviti sva pitanja kao i na tarot liniji.

Tarot preko vibera možete konzultirati svaki dan, sedam dana u tjednu i možete pitati o svemu što vas muči. Kada ćete naći ozbiljnu vezu, hoće li sadašnja veza opstati, o ljubavnoj vjernosti i o ljubavnoj nevjeri, kada ćete prodati kuću ili stan, hoćete li dobiti nasljedstvo, imate li uroke, hoćete li dobiti sudski spor?


Tagovi: