Tarot linije

Astro

Tarot linije

Tarot linije proricanje i savjetovanje 24h na dan

Najveća prednost telefonskog proricanja budućnosti je u tome što ne morate nikuda ići, ne morate voditi računa o radnom vremenu savjetnika, nazivate kada vam je potrebno i u vrijeme koje vama odgovara. Na kućna vrata imate dostavu hrane, dostavu bilo koje online kupljene robe, a za telefonsko savjetovanje ne morate čak ni vrata otvoriti.

Tarot linije proricanje i savjetovanje 24h na dan, sve dane u godini, ne morate se čak ni podignuti sa svog kauča, dovoljno je samo okrenuti broj svog omiljenog savjetnika. Anonimno i diskretno možete postaviti i ona najdelikatnija pitanja, koja bi vam u živom savjetovanju možda bilo neugodno postaviti. Tarot linije rade od 0 -24 sata, što vam ostavlja prostora da možda teški razgovor o vašoj možda dramatičnoj sudbini planirate u vrijeme kada vama to najviše odgovara, kada ste možda sami i nitko vas ne ometa i kada možete bez ustezanja razgovarati o svemu što vas muči i boli.

Tarot linije su jedini način da vidovnjaci, iscjelitelji, majstori tarota dođu u vaš dom

Prije pojave telefonskog savjetovanja o karmi, sudbini i sretnijoj budućnosti ste mogli dobiti samo uživo i to često kod samozatajnih vidovnjaka čiju adresu bi jedva našli i to točno u vrijeme kada ste bili naručeni. Pojavom telefonskog savjetovanja se sve to radikalno promijenilo, izbor savjetnika je postao puno veći, uvijek možete zatražiti drugo mišljenje ili svoje probleme pokušati rješavati i kroz neke druge metode i tehnike proricanja, za koje ranije možda niste ni čuli.

Tarot linije su jedini način da vidovnjaci, iscjelitelji, majstori tarota dođu u vaš dom, a to je možda najveća prednost, jer sve obavite iz udobnosti vlastitog doma i potpuno anonimno i diskretno. Nitko, nikada ne mora saznati da ste odgovore na pitanja o svojoj teškoj sudbini potražili i od koga. Tarot linije mogu bit vaš servis za sve one teške i bolne situacije u ljubavi, besparici i neimaštini, zdravlju, nasljedstvu, obiteljskim odnosima i o ljudima koji vam žele i rade zlo.

Tarot linije su skupe, kažu neki, ali prava pomoć nema cijene

Novac svima treba za život i prirodno je da vodite računa o svom trošenju. Usporedbom živog i telefonskog savjetovanja se dolazi do zanimljive činjenice koja pokazuje da je telefonsko savjetovanje jeftinije od svakog živog savjetovanja. Ako vam je vrijeme novac, a ipak ste se odlučili za živo savjetovanje prvo računajte koliko vremena i novca ćete potrošiti (benzin, vozna karta, taksi) na odlazak nekom savjetniku, koliko ćete platiti konzultacije i koliko vremena će one trajati i dodajte troškove i vrijeme povratka doma. Potrošit ćete pola dana i tko zna koliko novca.

Tarot linije su skupe, kažu neki, ali prava pomoć nema cijene, razgovor traje daleko kraće, puno manje potrošenog vremena i sve ste mogli obaviti i u pidžami, nikuda se niste morali spremati. Nakon tarot konzultacija telefonom, koje traje jedva dvadesetak minuta, a može biti i kraće, svoje vrijeme posvetite svojim planiranim aktivnostima. Tarot linije su po ovoj računici kudikamo jeftinije, komfornije i isplativije.

Tagovi: