Što je magenta 1

Što je magenta 1

Magenta 1 je jedinstveni proizvod Hrvatskog Telekoma

Magenta 1 je usluga od strane Hrvatskog Telekoma koja omogućuje povezivanje svih telekom usluga u jedan paket. Danas ovu uslugu koristi preko 266.000 kućanstva, a sve zahvaljujući značajnim uštedama i jednostavnosti korištenja. Što omogućuje Magenta 1? Ovaj jedinstveni proizvod omogućuje korisniku kombiniranje fiksnih te mobilnih usluga na način da svi članovi u obitelji uvijek dobivaju maksimalno - najbolju telekomunikacijsku uslugu, kao i najkvalitetniji sadržaj koji je u ponudi HT-a.

Uzevši u obzir da je navedena Magneta spoj mobilnih te fiksnih usluga, ako nastanu smetnje po fiksnom internetu korisnici će moći koristiti mobilni internet bez ograničenja do popravka problema. Korisnicima je također dostupna i MAX tv usluga koja ima najbogatiji tv sadržaj na tržištu i koja omogućuje praćenje programa na bilo kojem smart uređaju putem istoimene MAX tv to go aplikacije. U ponudi je također i Pickbox koji nudi veliki broj filmova te serija, snimalica koja omogućuje snimanje i naknadno gledane sadržaja, dodatne fiksne minute prema svim zemljama EU te svijeta.

Magenta 1 ponude i prednosti

Max tv usluga nudi premium i osnovne pakete koji se odnose na Max tv ponudu. Premium paketi tako sadržavaju sve dostupne kanale, dok osnovni paket sadržava osnovne programe, no nudi mogućnost nadogradnje ili kupnje paketa. Paketi koji su dostupni za kupnju najčešće su filmski ili sportski. Potrebno je navesti kako se svi programi mogu gledati preko pametnih uređaja putem mobilne mreže uz pomoć odabranih streaming servisa. Magenta 1 pomaže u spajanju više usluga kako bi na kraju dana imali manje troškove u svome kućanstvu.

Stalan rast magenta 1 korisnika veoma jasno pokazuje kako je ovo jedinstveni koncept koji odgovara potrebama mnogobrojnih korisnika i uvijek donosi više. Uz navedeno, postoje i mnogobrojne druge pogodnosti koje se mogu ostvariti. HT je tako kreirao i poseban program pogodnosti te iznenađenja za sve svoje stalne i nove korisnike. Hrvatski Telekom često pokazuje zahvalnost svojiim korisnicima radi ukazanog povjerenja, zato se svaki mjesec mogu primijetiti nove pogodnosti kao i iznenađenja koja su dostupna svim korisnicima. Često korisnici ostvaruju besplatni podatkovni promet ili poseban popust prilikom kupnje novog mobilnog uređaja.

Magenta 1 spaja sve telekom usluge

Koje su prednosti Magenta 1? Odlučite li se na povezivanje internet paketa i mobilne usluge, tada ostvarujete brojne popuste i pogodnosti. Za početak, imate veće uštede svaki mjesec za cijelu obitelj, ostvarujete brzinu do 1 Gbit/s bilo gdje u domu, imate internet sigurnost i roditeljsku zaštitu, Max tv možete gledati an više uređaja. Aktivacijom Magenta 1 dobivate sljedeće pogodnosti: do 10 % popusta na mjesečnu naknadu za mobilnu tarifu, do 4 EUR mjesečno popusta na fiksni internet paket, dolaskom svakog novog člana ostvarujete veće uštede.

Slogan ove usluge svakako je "Što nas je više, veće su uštede". Gdje se mogu pogledati ponude i cijene odabranih paketa? Sve informacije dostupne su na službenoj web stranici Hrvatskog Telekoma, ili preko njihove korisničke službe. Isto tako. ponude možete razmotriti i u HT centrima gdje će vam agenti rado objasniti što sve dobivate u paketu i za koju cijenu. Navedena usluga veoma je korisna za veća kućanstva koja žele minimalizirati svoje troškove.


Tagovi: