Sms pozajmice

Financije

Sms pozajmice

Zatraži brzi kreditKoji iznos trebate?

300 kn (39,82 €) 10000 kn (1.327,23 €)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 05.12.2022 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn (
398,17 ) na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn (796,34 €) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn (810,19 €), uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn (13,86 €) te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (162,03 €) (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Sms pozajmice spadaju pod brze online pozajmice

Svakodnevno je sve više ljudi kojima je poznata situacija u kojoj se mjesečni prihodi, bilo da je riječ o plaći, mirovini ili nekom drugom prihodu, rastežu iz mjeseca u mjesec. Takav način života težak je, a postaje još teži ukoliko dođe do nekih nenadanih troškova koji su neodgodivi i hitno ih je potrebno pokriti. Srećom, danas postoji više načina na koje je moguće doći do novca u izuzetno kratkom roku, a da su pri tome skroz legalni i transparentni. Sms pozajmice jedan su od takvih načina posuđivanja novaca, a postaju popularne upravo iz razloga što nije potrebno napuštati udobnost vlastitog doma kako bi se ostvarile. Sms pozajmice su dostupne u bilo koje doba dana i nema potrebe za skupljanjem silnih papira kako bi bili u mogućnosti aplicirati za brzi zajam ili online kredit. Iz tog razloga nema nepotrebnog gubitka vremena na čekanje u redovima u fizičkim poslovnicama banke, a da k tome postoji mogućnost odbijanja kredita.

Sms pozajmice omogućuju brzi pristup novcu

Kao što se već spomenulo, sms pozajmice svrstavaju se u brze online pozajmice te je njihov rok otplate unutar godinu dana, no najčešće se one i brže rješavaju jer je riječ o manjim iznosima. Kao i u drugim oblicima online kreditiranja koji zaobilaze klasične bankovne institucije, sami možete odabrati period otplate kao i visinu rate kako bi najbolje prilagodili rate vašim mogućnostima otplate. Sms pozajmice ostvaruju se na način da odaberete provjerenu i željenu online banku ili kreditnu agenciju koje među svojim uslugama nude i sms pozajmicu te ispunite formular koji od vas traže. Osim formulara, najčešće će tražiti i osnovne osobne podatke, kao i platnu listu ili neki drugi dokaz o mjesečnim primanjima te broj kartice na koji želite da se novac isplati. To je postupak koji trebaju proći svi oni koji bi prvi puta došli do pozajmice ili kredita putem sms poruka, dok stalne mušterije mogu pozajmicu ostvariti direktno putem sms poruka.

Sms pozajmice dostupne su svakome s mjesečnim primanjima

Sms pozajmice izrazito se brzo ostvaruju te novac na vašem računu biva najkasnije unutar 24 sata. Kako se radi o nenamjenskim online krediti, novac koji sjedne na vaš račun niste dužni opravdavati. Bilo da je riječ o nekom popravku uređaja, kupovini nečeg što ste dugo vremena htjeli ili trebali, ili pak se radi o dugo željenom putovanju, sms pozajmice omogućit će vam to. Za razliku od uzimanja kredita u klasičnim bankama, online banke i kreditne agencije ne diskriminiraju nikoga, bez obzira na kreditnu sposobnost te su stoga postale popularne među ljudima. Ukoliko imate stalna primanja i dokaz o njima, brzo ćete i lako moći ostvariti online kredit ili pozajmicu iz udobnosti vlastitog doma, što će vaš život zasigurno činiti mnogo lakšim. Vremenski rok otplate je kratak te stoga ne morate utrošiti godine i godine života na vraćanje novca financijskim institucijama, a broj i visina rata prilagođava se isključivo vama i vašim mogućnostima.

Tagovi: