Sanjarica snijeg

Astro

Sanjarica snijeg

Sanjarica snijeg koji pada

Sanjarica snijeg tumači u snovima kao nešto pozitivno jer sjetimo se kad smo bili djeca kako nas je uvijek veselio snijeg koji nam je donosio zimsku zabavu. Sanjati snijeg znači da na nam naša podsvijest želi reći da se vratimo u dječje doba radosti i veselja. da gledamo stvari dječjim očima jednostavno i sa puno ljubavi, da nas trebaju veseliti male stvari. Fokusirati se na nematerijalne stvari koje imamo kao što su zdravlje, obitelj, pravi prijatelji, dok materijalno ne bi trebalo uzimati veliki značaj u našim životima. Opterećivanje materijalnim stvarima donosi stres i nemir.

Sanjarica snijeg koji pada tumači kao znak sreće i zadovoljstva, pa nam poručuje da ćemo imati više vremena koje ćemo kvalitetno uložiti u odnose sa svojim najmilijima ili prijateljima.

Ako ste u snu čistili snijeg, kao i u stvarnosti to je poprilično naporno i zahtjeva dosta truda i rada, pa tako i san gdje čistite snijeg tumači da ste osoba koja se ne boji zasukati rukave kad je potrebno i da nećete okrenuti glavu na drugu stranu pred nevoljom. Uvijek završavate ono što ste započeli, jer kao i kad stvarno čistite snijeg nema smisla ga očistiti do pola puta jer time neće moći proći, već put trebate očistiti do kraja, temeljito.

Sanjarica snijeg koji je dubok ili se topi

Sanjarica snijeg koji je dubok predstavlja kao sjećanje na neke emocije koje ste davno zakopali duboko u sebi i ostavili u prošlosti, ali ipak su dio vas i ponekad isplivaju na površinu. U tim trenucima kada te duboke emocije isplivaju na površinu vi se vraćate svjesno ili ne preispitivanju događaja i odluka koje su dovele do negativnog iskustva i potisnule emocije. Obično kada nas nešto povrijedi jer nam je jako stalo imamo običaj velika većina nas takve emocije potisnuti što dublje.

Ukoliko ste sanjali snijeg koji se topi sanjarica snijeg koji se topi tretira kao promjene na poslovnom planu, neke nove prilike koje se mogu ukazati, a vi ih trebate prepoznati. Također sanjati snijeg koji se topi predstavlja rješavanje nekih problema. Obično se snijeg kada se topi blagotvorno djeluje na zemlju i hrani je potrebnom vlagom i mineralima kako bi zemlju pripremio za proljeće i nove sjetve. Stoga se i u tumačenju sna topljenje snijega otvaraju prilike i rješenja su pred vratima.

Hodanje po snijegu u snu predstavlja pozitivne promjene, jer nas osjećaj hodanja i igranja u snijegu vraća u sretne dane djetinjstva.

Sanjarica snijeg koji vas je zarobio ili je prljav

Sanjarica snijeg koji vas je u snu zarobio, ili vas je zatrpala lavina tumači da se u zbilji nalazite u nekim problemima u kojima ste zarobljeni i ne možete smisliti izlaz. San zarobljenosti u snijegu se može tumačiti i kao znak nesigurnosti ili potištenosti, jer zapravo vi ste zarobljeni svojom psihom, i nesigurno nastupate u svojoj okolini što vas može dovesti i do toga da se otuđite i povučete u sebe daleko od društva.

Ako ste sanjali prljavi snijeg, sanjarica snijeg koji je prljav predstavlja kao simbol nepravde koja je učinjena vama ili prema nekome iz vaše okoline. Snijeg je po prirodi bijele boje i dok pada i kad se slegne na tlo, sve dok ga neki vanjski utjecaji učine nečistim. Ti vanjski utjecaju upravo predstavljaju tu nepravdu jer pravilno bi bilo da je snijeg bijel.

Ukoliko ste u snu jeli snijeg tumač snova to gleda da ste vi veliko dijete koje uživa u radostima života bez obzira kojoj dobnoj skupini pripadate. Međutim, osim vašeg osobnog zadovoljstva i radosti, od toga nemate neke koristi kao što se snijeg topi u ustima i nestaje dok ga jedete.
Tagovi: