Sanjarica metro

Sanjarica metro

Sanjarica metro i snovi koje sanjamo

Svatko od nas ponekad nešto sanja, nekad se sjećamo što smo sanjali, ali ponekad se uopće ne sjećamo ili samo znamo da smo nešto sanjali no nikako se ne možemo sjetiti što smo točno sanjali. Snovi se javljaju tokom REM faze spavanja odvijaju se u pomiješanim slikama bez svjesne volje osobe koja ih sniva. Sasvim je normalno da čovjek ponekad sanja i 4 do 5 puta tokom REM faze spavanja koja obično traje po dvadesetak minuta. Sanjanje je zapravo niz ispremiješanih slika koje se javljaju u pasivnom stanju svijesti tokom spavanja.

Ukoliko se sjećamo barem jedne slike iz sna ili više njih tumačenje sna možemo potražiti online na sanjarica metro. Ova sanjarica je organizirana na vrlo jednostavna način po abecedi. Slika koju se sjećate, na primjer neka životinja, predmet ili događaj potražite pod slovom abecede po kojoj naziv počinje i pročitajte tumačenje koje sanjarica metro daje.

Ukoliko se sjećamo dvije ili više slika možemo potražiti tumačenje snova svih slika kojih se sjećamo, te će na taj način biti jasnija slika naše podsvijesti koja nam kroz snove šalje neku poruku.

Sanjarica metro tumačenje snova

Sanjarica metro je stvorena iz nekoliko različitih sanjarica te time daje potpuno tumačenje sna sa vrlo razumljivim tumačenjima. Od pamtivijeka ljude je zanimalo značenje snova, pa su se tokom stoljeća javljala različita tumačenja snova, slika koje nam naša podsvijest želi poručiti temeljem svega što u budnom stanju proživljavamo, ali naš mozak to jednostavno nije stigao ili nije uspio procesuirati.

Snovi nisu ništa mistično kako se nekada davno mislilo da se u snovima javljaju božanstva, duhovi i slično, već odraz našeg nesvjesnog. Sanjarica metro se bazira na simbolici poruka koje se javljaju u snu, na primjer sanjali ste psa, sanjarica nudi različito tumačenje ovisno kakve boje je pas bio, te ovisno da li je neki događaj povezan uz psa u snu. Te tako bijeli pas znači da ćete steći novog prijatelja, a crni da imate lažnog prijatelja. Ili ako ste sanjali bijesnog psa u zbilji će vas mučiti teške brige.

Ovim primjerom pokazujemo način na koji ova online sanjarica pristupa tumačenju snova, poput Jounga i Freuda koji su u svojim psihoanalizama posvetili veliku pažnju upravo snovima.

Sanjarica metro online

Sanjarica metro osim što vam nudi da po abecednom redoslijedu pronađete značenje vašeg sna prema nazivu onoga što ste sanjali, omogućuje vam i sudjelovanje u forumu na kojem sa ostalim čitateljima možete raspravljati o svojim snovima i razmjenjivati iskustvo u tumačenjima snova.

Također nudi i zanimljive članke na temu snova koji opširnije objašnjavaju i tumače određene snove. Članke i sadržaj možete pratiti i na društvenim mrežama na kojima također možete pratiti zanimljive sadržaje vezane uz tumačenja snova, ali i druge sadržaje.

Sanjarica metro osim pretraživanja po nazivu početnog slova slike iz sna nudi da možete odmah u jednom koraku otvoriti na primjer sve snove koji očinju na određeno slovo. Na taj način vam može doći u sjećanje još neka slika iz sna koja vam možda na prvu nije došla u sjećanje nakon što ste se probudili. Vrlo često se uopće i ne sjećamo snova, ali znamo da smo nešto sanjali pa možemo samo prolistati sanjaricu i možda se tokom listanja prisjetimo što smo sanjali i pročitati kakvo je tumačenje našeg sna.


Tagovi: