Sanjarica dijete

Astro

Sanjarica dijete

Kineska sanjarica dijete

Kineska sanjarica dijete tumači kao poruku o vlastitoj duhovnoj čistoći i jednostavnosti osobe. Prema kineskoj sanjarici kad sanjate dijete to može ukazivati na to da ste u nekom razdoblju asocijalnosti ili ste u stanju krhkosti, te ima te želju i potrebu da budete voljeni i osjetite istinsku ljubav.

Ova sanjarica dijete u snu tumači kao potrebu za procesom samorazvoja i napretka u životu. Znači da bi vam se mogla ukazati neka nova prilika ili ukazuje na nadolazeću sreću u životu. Šalje vam se poruka kako će vaš težak i naporan rad konačno biti i nagrađen. U narednom periodu života čeka vas nagrada, novi period života koji će vam donijeti nešto lijepo i ispuniti vas još više.

Ovo kinesko tumačenje sna djeteta gledajte kao novu priliku, vlastiti razvoj, stvaranje nekog novog smjera u vašem životu, što može biti poslovna prilika, nova ljubav, rođenje djeteta, kupovina novog doma ili ostvarenje nečega što već dulje vremena želite.

Sanjarica dijete suvremena tumačenja

Suvremena sanjarica dijete u snu predstavlja viziju vašeg unutarnjeg djeteta koje svi imamo, te koje bi svi trebali čuvati i dopustiti da ispliva na površinu. Međutim, san djeteta može imati i pozitivno, ali i negativno značenje. Ako ste sanjali djevojčicu, sanjarica dijete djevojčicu tumači da biste trebali u sebi probuditi osjećajnu stranu osobnosti. Ako sanjate bolesno dijete znači da vam prijeti neki strah ili nekoliko strahova u zbilji.

S druge strane dijete koje ste sanjali može vam donijeti vitalnost, zdravlje i pomladiti vas. Ukoliko se dijete koje sanjate u snu smije ili vrišti, očekuje vas nova ljubav ili neke dobre vijesti. Ukoliko dijete u snu nije bilo u nekoj negativnoj situaciji san znači pozitivno, i suprotno ako je bilo u nekoj negativnoj situaciju to vam nosi negativne osjećaje raspoloženje ili bolesti.

Snovi o djetetu mogu vam donijeti novu ljubavnu avanturu, probuditi osjećaje, unijeti živost u vaše raspoloženje, donijeti sreću i zadovoljstvo na svim životnim poljima.

Egipatsko-arapska sanjarica dijete

Egipatsko-arapska sanjarica dijete i pojavljivanje djeteta u snu tumači na različite načine. Sanjati zdravo i sretno dijete znači da vas očekuju uspjesi u životu na svim područjima. Ovo tumačenje je poprilično slično kineskom tumačenju snivanja djeteta. Očekuju vas nove prilike, novi posao, novi izazovi, rođenje djeteta, nova ljubav, novi dom ili konačno ostvarena želja. Sanjarica takav san u kojem se pojavljuje dijete tumači s pozitivne strane, jer dijete nosi radost, ljubav i sreću.

Međutim, postoji još jedna vrsta tumačenja ukoliko je u snu bolesno dijete u zbilji će vam se desiti neuspjesi, stagnacija na svim poljima života ili čak nazadovanje.

Na vama je da procijenite kako ćete protumačiti sanjarica dijete i ono što vas čeka i što vam snovi žele reći ako ste sanjali dijete. Egipatsko-arapsko tumačenje snova djeteta ima i negativnu i pozitivnu viziju pojašnjenja sna, ovisno kako se dijete u snu prikazalo. Dakle, ako sanjate bolesno dijete to nije dobro, a sve ostalo vezano uz sanjanje djeteta nosi pozitivu u stvarnom životu.

Tagovi: